Vestea

135 9 0
                                    

Dupa asta am plecat in salonul unde era Faust care era singur in salon. Din-nauntru se auzeau niste voci. Am deschis usa si am vazut o asistententa care voia sa ii schimbe branula iar acesta nu dorea cu pretextul ca vrea ca Eliza sa se ingrijeasca de el.
Mikihisa a discutat cu asistenta si i-a explicat ca e o situatie mai dificila, ca Faust nu accepta pe nimeni in afara iubitei si a prietenilor sai, mai ales pentru al ingriji. A spus ca daca fomnisoara tot nu o lasa pe Eliza sa se ingrijeasca de el poate foarte bine sa o faca el. Dar daca se poate ingriji singur inseamna ca poate sa plece din spital.
Mikihisa si-a dat seama de asta si i-a spus asistentei ca niste calmante l-ar ajuta foarte mult. Si apoi a plecat din camera cu asistenta intreband de una alta in legatura cu baietii, eu ramanand singur in camera cu Faust si cu Eliza.
Faust se uita pe geam cu o privire din aia ganditoare in timp ce Eliza ii punea branula. M-am uitat pe fisa lui medicala si scria ca trebiie sa stea acolo 3 zile.
Dupa ce am citit a inceput sa imi spuna ca nu intelege de ce trebuie sa stea atata , ca se simte foarte bine si ca poate avea si singur grija de el, doar e medic.
Yoh statea pe un scaun in camera si parea cam molesit. Apoi a venit Mikihisa in camera si l-a chemat pe Yoh afara.
_ Te simti bine? a intrebat Mikihisa
_ Da sunt perfect.
_ Yoh imi poti spune daca iti este rau, sunt tatal tau. Nu voi spune nimanui.
_ Bine imi e putin rau dar nu am nimic. Am tusit putin sange atata tot. Sunt epuizat si nici nu am manca. Oh, ce as mai manca un hanburger. Miam.....
_ Vino cu mine. apoi Yoh l-a urmat pe un culoar lung care avea multe camere si parea sa nu se mai termine. Mikihisa a intrat intr-una din camere si a discutat cu cineva cam vre-o 10 minute. Apoi l-a chemat si pe Yoh . Acel doctor din camera l-a examinat si a spus ca sufera de o boala incurabila care nu se poate trata si in maxim o luna poate murii. I-a dat un tratament care sa mai amelioraze din simptome dar tot acelasi rezultat va avea. Yoh era miscat si l-a rugat pe Mikihisa sa nu ii spuna prietenilor sai nimic. Ca cu orice pret va devenii Regele Shaman si il va opri pe Hao.


Stiu ca e scurt, dar... nu ma simt in stare sa scriu. Scuze. Va promit un capitol mai lung de vre-o 600 de cuvinte.

Regele Shaman ContinuareaWhere stories live. Discover now