Calugarul chel cu codita

59 9 0
                                    

Cand a vazut ca este atacat a luat-o la goana, sus pe acoperisuri. Am crezut ca l-am pierdut , am avut un moment de ezitare si eu si Yoh, cand ne-am adus aminte de ce a spus maiestrul ,,Eu da, insa tu nu ai voie sa te lupti pe acoperisuri!" apoi m-am gandit ca , ceea ce ne-a spus cu lupta unuia contra celuilalt a fost o minciuna asa ca si asta putea fi. Felul cum decurgeau lucrurile demonstrau ca asa a si fost. Am fost primul care a pornit in continuare in urmarirea lui Wolonf ,lasandu-l pe Yoh putin in urma. A pornit si el imediat dupa mine. Ma bucura faptul ca gandim la fel .
L-am urmarit ceva vreme pe acoperisuri. Ce pot sa zic este in defavoarea noastra modul cum a evoluat rasa umana ,alergand in 2 picioare si find mai incet de cat o fiinta cu muschi bine facuti si care alearga in 4 ,,picioare".
Am vazut ca la cateva alei distanta mai erau niste shamani care alergau o data cu noi urmarind un spirit. Tipi aceea se apropiau din ce in ce mai mult de noi. Incat am putut obsrva ca erau Len si ....
Acum vreau sa fac un anunt de ultima ora. Cartea ,,Pisica Neagra (Black Cat)" a lui NistorD merita cateva voturi sau macar cateva vizionari iar autorul cateva follow-uri. Si nu nu am mai pierdut niciun pariu....De data asta... :))
..... Trey care alergau dupa o ....GIRAFA!? Ok asta e chiar ciudat.
_Vezi, si tu care credeai ca tu si Yoh primiti tratament special! Brrrr!!! ma mustreaza constiinta lui Ciocolove scotand limba si fluturand-o in fata mea. Eu mi-am dat ochi peste cap.
Pe partea cealalta i-am putut zarii pe Rio, Faust si Eliza fugind dupa un......STRUT?! Bine si am crezut ca girafa aia e ciudata. Oare unde vor sa se indrepte toate animalele astea? Pardon spirite.
Am tot fugit pana cand am ajuns la o rascruce unde in centru erau Silva, Anna , Mikihisa , Tamao si Jun.
Eram impartiti pe perechi. Si nu pot sa cred! Kimiko este cu Lyzerg! As fi vrut sa fiu eu cu ea in echipa! *lacrima* Len cu Trey si am mai spus asta ,Ciocolove din pacate era singur. Naspa de el. Ma inteb ,el cu cine s-o fi luptat la inceput? Sau poate doar pe mine si pe Yoh ne-a pus sa ne luptam unul contra celuilalt....
Vreau sa il promovez deoarece ne corecteaza cartea si face treaba buna si munceste mult si e greu sa cirectezu duoa mine de acum 2 ani. Cand mai am timp si mai corectez si eu , ma iau cu mainile de cao la ce gramatica si exprimare super defectuasa aveam.
Imediat langa cei din centru apare si un pusti chel cu o coada lunga ,cam ciudat tipul. Statea chiar intre Anna si Mikihisa. Mi se parea tare dubios... Era imbracat ca un calugar chinez. Eh, chinezii astia...
_Bine ati venit! Acum va incepe cea ceea ce ati vrut si ati alergat atat. Lupta elev-maiestru. Bafta copii noi acum ne vom indeparta!
Si acestea fiind spuse, Mikihisa si-a facut disparitia impreuna cu toti ceilalti ,cu ajutorul unei bile ninja. Ma intreb de unde le-o fi luat? Probabil are legatura cu calugarul ala.. Pfff...
Si arunca un ochi pentru carte, nu pentru mine sau ca te-am rugat eu. Pentru ca e scris aici si iti place cartea.
Vreau sa vad cati imi urmaresc cartea cu adevarat! Sa stiu si eu daca mai trebuie sa continui sau .....sa ma las batuta.
Sa lasam mascarici de o parte si sa ne concentram pe situatie actuala. Adica noi 9 versus astia 5. Am decis prin priviri ca fiecare sa se ocupe de maiestrul sau si din cand in cand sa il ajutam si pe bietul, Ciocolove care era singur.
Cand a intrat in scena calugarul chel cu coduta lui Rapunzel, cred ca asa ii voi zice de acum.

Si suspans. Vreu sa va spus ca pur si simplu va iubesc!
Si sper ca ati citit ce era boldat mai sus. :)


Regele Shaman ContinuareaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum