Gurul

441 16 6
                                    

    Ne invartim in cercuri de ore in sir. Nu am mai  un om cam de cand am intrat in desert. Imi e atat de sete...

      -HEI, BAIETI! PRIVITI! O OAZA PLINA CU APA! a spus Trey.

      -UNDE ,UNDE? a spus Rio.

       -PRIVESTE ACOLO! a spus Cioco Love. Apoi toti in afara de Yoh, ne-am aruncat intr-o duna de nisip. Se pare ca oaza a fost de fapt un miraj.

       In timp ce Yoh ne ajuta sa ne scoatem capetele din nisip. A aparut in fata noastra un batranel cam ciudat. Parea a fi un guru.

       -Yoh Asakura, tu si prieteni tai va trebui sa infruntati cel mai mare miraj, si anume desertul. Aveti grija . A spus el in timp ce disparea incet, incet. Atunci am ramas cu toti cu exceptia lui Yoh  cu gura cascata. Asa ca am crezut ca e un alt miraj si ne-am bagat inapoi cu capul in nisip. Yoh si Ciocolove au inceput sa faca glume si sa rada. Asa ca amandoi s-au ales cu o bataie buna. :-)))))))

         -Dupa ce ne-am intalnit cu acel guru am continuat sa tot vedem miraj. Ce credeti ca a vrut sa spuna? a spus Trey.

       -Nu stiu dar eu unul nu ma voi mai lasa pacalit. a spus Ciocolove.

Sincer la un moment dat am avut impresia ca suntem in mare dar nu ne-am lasat pacaliti. Am continuat sa mergem,mai apoi am vazut o usa neagra . Si de data asta nu era un miraj. Pe bune! Chiar ne intrebam ce e cu o usa in mijlocul desertului.

             -Hei baieti priviti! a strigat Liserg aratand spre usa.

              -Ce e acea? a spus Faust

             -Este un alt miraj? a spus Len

              -Nu stiu daca din fericire sau din pacate dar nu cred ca e un miraj, am spus eu.

              -Hai sa mergem! a spus Rio, mai apoi toti am incept sa alergam de mama focului spre usa, cred ca am alercat cu cel putin 40 km/sec. Cand am ajuns.

             -Deci noi am alergat atat doar pentru o amarata de usa? a spus Len gafaind.

             -Pai se pare ca da. a spus Yoh, zambind. Atunci ca de obicei toti am ramas masca, mai apoi dintr-o data a aparut iar acel guru.

             -Ei se pare ca ati reusit sa treceti de desert. a spus el aratand spre dunele de nisip, care brusc disparusera si tot ce era in jurul nostru era o intidere mare de pamnt ars de soare. Nimeni nu intelegea ce se intampla,acum trebuie sa treceti si de ce va asteapta dupa usa. Insa aveti grija aparentele pot fi inselatoare,nu va exprimati emotiile dupa ce intrati,deoarece in interiorul usii este un spirit care se numeste ,,Hotul de Chipuri" daca ii aratati chiar si cea mai mica emotie va v-a fura identitatea.
Incet,incet cuvintele batranului se auzeau ca un ecou in timp ce disparea.

             -Nu stiu ce credeti voi dar eu unul m-am saturat de mosuletul asta. a sus Ciocolove

             -Si eu la fel. a spus Rio.

             -Si ce ar trebui sa facem ? Sa intram sau sa ocolim usa? am spus eu

             -Trebuie sa intram . a spus Yoh

            -Tu ai fost ars de soare in cap? a spus Len

             -Stati , maiestrul Yoh are dreptate. a spus Rio.

             -Cred ca asi pe tine te-a cam ars soarele in cap. a spus Trey

              -Pai si unde ar trebui sa mergem? E singurul luc unde ne-am putea duce. Bine asta daca nu vrei sa mergi iar prin desert. a spus Yoh la care nimeni nu a mai spus nimic.

           -Si cine va intra primul? a spus Faust

            -Voi intra eu. a spus Rio.

           -Bine Rio. Bafta!  i-am urat cu toti. Iar apoi el a intrat pe partea cealalta a usi. Cand a deschis-o era atat de luminoasa incat d-abia daca te puteai uita.

  
       E cineva? Aloo! Se pare ca sunt singur. a spus Rio.
Oau, ce camera mare si alba! Sper sa nu ma ratacesc in ea. La un moment dat sa auzit un zgomot. Si cineva a inceput sa il strige pe Rio. E cineva aici? Aloo! Apoi o fata frumoasa imbracata cu o rochie rosie a trecut prin fata lui Rio si i-a spus sa o urmareasca.
-Nu stiu ce se intampla dar simt ca trebuie sa ma duc dupa aceasta domnisoara incantatoare.

Fata a disparut brusc Rio a strigat dupa ea alergand si cand a ajuns in locul unde a disparut ea a disparut si el, sa trezit la scoala.,si a vazut scena primei lui iubiri. Mihaela. Se intelegeau de minune. Pana cand Rio la vazut pe unul din baieti cei mai doriti din clasa lui dandui Mihaelei o floare iar aceasta pupandul pe obraz. Rio cel mic a inceput sa planga si a scapat pe jos desenul pe care l-a facut pentru ea. Rio cel mare a luat desenul facut de Riu cel mic in mana si a iceput si acesta sa planga. Apoi iar avazut-o pe acea fata trecand pe langa el. El iar a urmarit-o. Ea a disparut , si el la fel.  Au ajuns inapoi in acea camera alba. Unde Rio a incept iar sa planga si sa retraiasca toate acele sentimente cand a vazut-o pe Mihaela, imbratisandul pe acel baiat. Si acea fata misterioasa a aparut in fata lui Rio care statea ghemuit plangand.
       -Rio, asa m-am simtit si eu cand te-am vazut vorbind sarmant cu Kiny Kinu .
      -Dar tu cine esti?
      -Eu sunt Mihaela. Ma mai ti minte?
      -Mihaela?
      -Da dupa ce te-ai despartit de mine am suferit cumpl

     Stiu ca e cam putin . Si imi psre rau ca nu am scris doar ca teste...... . Dar promit ca voi scrie mai des. Mama cate promisiuni am mai facut, zici ca sunt presedinte. :))))))  Si imi cer scuze pentru greselile de gramatica dar am o tastatura infernala.
Oh, aproape ca am uitat. In maginea de mai sus este gurul sin poveste.
Paaaaaa!

          

            

     

Regele Shaman ContinuareaTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon