Aproape

98 12 0
                                    

Am sarit in fata tatei in pozitie de lupta. Iar Rai s-a oprit pentru o secunda din atac cand a ajuns in fata mea si a disparut in spatele tatei . Mai apoi a urmat o lupta crancena dintre mine si Rai, tata a incercat sa se aproprie de Morty pentru ai administra antidotul.

  _ Aveam de gand sa nu intru si eu in lupta, dar se pare ca cu voi chiar nu se poate. a spus Hao dupa care s-a ridicat emanand o lumina rosie pe ochi si pe gura apoi a coborat si s-a apropiat de tata insa nu prea a reusit pentru ca au sosit intaririle iar tata a reusit sa il calmeze pe Morty, din fericire apoi Ciocolove a aruncar cu o bomba de fum pe care a furato e la fosti sai adversari si asa ne-am facut nevazuti.

 Rio il luasa pe Morty cel in stare de om si lesinat in carca. Dupa ce ne-am asigurat ca suntem estul de departe ne-am oprit iar Faust si Eliza au avut grija de ranile noastre, era atat de bezna ca nu mai puteam vedea absolut nimic. Asa ca ne-am stabilit tabara acolo.

  Urmatoarea zi am observat un sat in departare si brusc m-am trezit cu un vultur spirit in fata.

   _ Felicitari, ata ajuns in orasul Moygor!!!

_ Serios? am spus eu

_Nu chiar pussstiule. Mai aveti cativa kilometriii. a spus sarpele apoi restul spiritelor au inceput sa ii trezeasca pe ceilalti. Nu ne venea sa credem ca in sfarsit am ajuns.

Din perspectiva lui Morty:

Tot ce imi aduc aminte este o imagine neclara cu mine in spatele lui Rio care fugea de mama focului. M-am trezit cu un taur in fata care ma tot striga.

   _Ce s-a intamplat?? Unde sunt? am intrebat eu panicat. Unde este Hao? Unde este Rai?!

_Stai linistit am scapat noi de ei, a spus Lyzerg. Eram uimit , toti au facut asta pentru mine, ma simteam asa de bine. Am obsevat ca si ceilalti se trezisera.

_ Acum ca v-ati trezit toti trebuie sa va spun ca mai aveti 10 km si veti ajunge in orasul Moygor. Acolo va vor astepta cunostinte vechi, nu pot spune prea multte de cat ca veti avea surprize. Cam cum ar tebuii sa primiti mesaje cu cine va veti lupta in runda urmatoare.

_ Dar de ce nu ti-ai facut aparitia pana acum? a spus Trey

_ AM avut niste treaba si v-am supravegheat di urma iar tatal lui Yoh anul acesta face parte din consiliu. Apropo veti sa cumparati o harta?

_ TU ACUM VREI SA NE DAI HARTA? pUTEAI SA FACI ASTA CAM, NU STIU CAND ERA SA MURIM?! a spus Len nervos si cu cornul care ii intepa barbia lui Silva.

_ M-am gandit ca va descurcati si ca nu aveati nevoie. a ranjit Silva. Oricum de aici va vor lua niste cunostinte mai vechi, apoi a disparut iar in spatele lui a aparut o dubita verde , exact era dubita Sharonei si a echipei sale, chiar mi-a fost dor de ele.

_ Salutari prieteni! Ce mult ma bucur sa va vad! Oau Yoh ce inalt esti! a spus Sharona dupa ce a reusit sa deschida usa dubitei.



Mai da cer prea mult cateva comentarii si cateva voturi? Cartea asta va continua bineinteles, da vreu sa stiu si eu parerea voastra ,a celor cativa care sunteti la zi. Sa stiti ca, comentariile nu musca! :)))







Regele Shaman ContinuareaWhere stories live. Discover now