BÖLÜM 28 ⚜ UNUTTUM

2.9K 407 800
                                    

Biliyorum hep alakasız şarkılar koyuyorum ama hoşuma gidiyor 🙃

Ekşınsız bölüm yazınca bir parçam eksik kalıyor en azından siz seviyorsunuz diye kendimi avutuyorum. 😂

Yeğenim ilgi istediği için düzenlemeyi çok dikkatli yapamadım o yüzden hatalarım olabilir, gece düzeltirim büyük ihtimalle. ❤️

(Bu gif tam KS - Bilge değil mi?)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Bu gif tam KS - Bilge değil mi?)

Alt Başlık ⚜ Sen benim yanımda ol yeter

Burada olduğuna inanamıyordum. Kollarımın arasından gelen çocukluğumun kokusunu üç yılın ardından tekrar alabildiğime inanmıyordum. Sarıldıkça daha da sıkasım, kokusunu duydukça daha da koklayasım geliyordu. Kardeşim, büyüttüğüm çocuk beni bulmuştu. En kıymetlimle tekrar bir aradaydık. Bir elini kafasının arkasına koyup saçlarından öptüğümde "Abi." dedi cümleye başlar gibi.

"Efendim?" Başımı geri çektim. Yüz yüzeydik şimdi. Elimi kaldırıp baş parmağımla yanağını sevmeye başladım. Gözlerinden yaşlar su gibi akmaya başladı. "Sulu göz seni."

Titreyen dudaklarını birbirine bastırdı. "Sen de görmeyeli baya sulu göz olmuşsun."

"Gerçekten burada olduğuna inanamıyorum. Kokun burnuma geliyor, yüzün gözlerimin önünde duruyor ama nasıl da tam seni aramaya gelecekken sen beni buldun? Gerçek gibi değil."

"Beni aramaya mı gelecektin?"

"Yola çıkmak üzereydim ki senin geldiğinin haberini aldık." Kaşlarını havaya kaldırırken yüzünde sorgulayıcı bir ifade belirdi.

"Aldık?" Başımı Bilge'ye çevirip ona baktım. Ona döndüğümüzü gördüğünde gözyaşlarını silip burnunu çekti ve gülümsedi. Ağlamaktan kıpkırmızı olmuş suratıyla gösterdiği gülümseme çabasına baktım. Az kalsın onu bir daha göremeyecek oluşum aklıma geldi o an. İçimde korkuyla karışık bir mutluluk vardı, artık hayatımızda Eslem'in de olacağını düşündükçe bu duygular heyecanla harmanlanıyordu.

"Siz beraber geldiniz buraya. Kolundaki benim fularım. İnanamıyorum ya, o fuları gördüğümde benimkiyle aynı diye düşünmüştüm." Hala Bilge'ye bakarken konuşmaya devam ediyor oluşumuzla Bilge yanımıza yürümeye başladı.

Yanımıza yaklaşır yaklaşmaz Eslem gözlerini heyecanla büyütüp "Ona bir şans verdin mi?" diye sordu. Kafa karışıklığıyla kaşlarımı çattım. Kime, bana mı?

Bilge telaşlanmıştı. "Bunu sonra konuşalım, ikimiz." Telaşıyla emin oldum ki benden bahsediyordu, yoksa bu kadar tepki vermezdi. O an aralarında geçen mevzuyu ve nasıl bir tanışma yaşadıklarını merak ettim.

Eslem yüz ifademe bakıp tek eliyle ağzını kapattı. "Yaa inanamıyorum. Yanlışlıkla abime kız ayarlamışım!"

"Ne?" deyip gülerken Bilge "Yok öyle bir şey." diyerek bana bakıyordu. Sonra Eslem'in eğlenen suratına bakıp sorar gibi tekrar etti. "Sonra konuşalım bunu?" Yüz ifadesinden ne kadar telaşlandığını anlayabiliyordum. Kesin benden bahsediyorlardı, kesin.

Yedi Saniye Virüsü | TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now