Capitolul 2. Paradisul păcătoșilor

1.3K 92 23
                                    


Capitolul 2. Prințesa păcătoasă

            Am crezut până nu de mult că sunt fericită în relația mea cu Chris

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Am crezut până nu de mult că sunt fericită în relația mea cu Chris. Cinci ani împreună nu sunt un fleac, atunci când doi oameni sunt uniți de aceleași pasiuni, dorințe și planuri de viitor. Numai că bărbații au tendința să preia controlul total al relației și strică toată magia.

Chris este pragmatic și sigur pe el, iar eu visătoare și aventurieră. El preferă un film polițist, eu o comedie. El mâncăruri sofisticate, eu pizza. El un foarte bun medic chirurg, eu fiica lui Alexandru Leu și viitoare stewardeză.

De o vreme am simțit că nu am nici în clin nici în mânecă cu acest bărbat, care dintr-un om iubitor și dulce, a devenit acru și cicălitor. Aere de bărbat de carieră.

Așa că am început să simt presiunea nunții pe care o programasem împreună, în culmea fericirii de mai bine de un an. Acum mai sunt doar trei luni de zile până la marele eveniment și eu am nevoie de o pauză. Una pe care mi-a acordat-o, mârâind.

O să mă gândesc.

Dacă merită.

O femeie ca mine.

Pentru că ce mi-a făcut cu doar două săptămâni în urmă, l-a decăzut în ochii mei.

Nu e rău nici single și nu zic asta pentru că am simțit-o pe pielea mea, eu de la șaptișpe ani aparțin unui singur bărbat. Din păcate, dacă e să socotesc acum.

Julia e muza mea, șarpele biblic care mi-a sugerat să gust din fructul oprit înainte de a-l ierta pe Chris. La început am râs, apoi m-am lăsat târâtă în club Paradis de nebună la vânătoare de admiratori. Dacă tot lipsește tati de acasă, zic să ne facem de cap, că tot este o oră numai bună de păcătuit.

Caut o aventură de o noapte.

Și toată lumea e invitată.

— Nici o victimă, Roberta? mă tachinează Julia, ușor amețită de la alcoolul consumat. Bărbatul pe care îl ține de mână, îmi zâmbește cu subînțeles și o cuprinde posesiv în brațe.

— Unde mergem?

— Unde vrei tu, îi răspunde nebuna, în timp ce își mușcă buza de jos.

— O să mori nefericită, sis! îmi șoptește înainte să plece cu necunoscutul...unde vrea el?

Dumnezeule?! Cum să facă asta? Nici nu cred că își știu mai mult decât numele.

Și eu ce victime să fac? Nu am mai flirtat de cinci ani. În afară de un bărbat slab ca scândura nu m-a mai privit nimeni. Și chiar sunt frumoasă. Însă probabil nu eman sezualitate. Sau inspir teamă. Sunt fata lui Alex și sunt o plictisită de viață care mai are puțin și se mărită.

Dragoste all- inclusive, Vol. II Confesiuni din ParadisWhere stories live. Discover now