Capitolul 1. Escapada, Partea 5

1.2K 101 12
                                    

***

Am o problemă când vine vorba de femei. Nu mă pot abține niciodată să nu flirtez. De când am dus-o pe Ema la altar, am făcut-o cu brio dar cu foarte mari eforturi. Nu din cauza ei, Ema se dă peste cap să mă vadă fericit... mai ales în pat. Cred că știe ce poamă are lângă ea.

De la o vreme mă lupt mai mult cu instinctele mele. Mă gândesc serios dacă e faimoasa criză de la patruzeci de ani sau dacă doar mă mănâncă pielea. O văd pe barmanița asta sexi în fața mea și nu pot sa nu trag cu ochiul la tâțele alea obraznice. M-am abținut două zile, dar insist atât de mult cu decolteul ăsta, încât cedez. Mi-am dus mâna la gură de vreo două ori gândindu-mă ce ocazie ratez de când cu verigheta pe deget. Apropo de verighetă. Îmi amintesc că nu o am și privesc degetul poate apare ca prin minune. Când ești drogat, orice e posibil. Unde dracu e verigheta mea? După ce că afuristul de telefon nu prinde semnal, mi-am uitat și verigheta acasă. Îmi închipui ce exercițiu de imaginație face Ema mea acasă și cum își face lista de întrebări.

Când târfulița asta care are probabil jumătate din vârsta mea începe să își lingă buzele făcându-mi avansuri, mă activez ca un păcătos ce sunt. Puțin flirt nu a omorât pe nimeni. Până la urmă prietenii mei și-o trag ca animalele în cabane cu panaramele alea. Eu doar verific dacă mai merge. Trebuie să am și eu o poveste de spus dimineață, doar nu sunt prostul satului.

— Dacă nu ai unde culca capul, poți rămâne cu mine. Am o cameră aici. Observ pericolul la care mă supun dar prietenul meu bun, Jack Daniels mă împinge să îmi dau drumul la gură.

— Ce să fac eu în camera ta?

— Ai două variante. Te odihnești sau mi-o tragi toată noaptea. E simplu.

Să mor de nu sunt depășit de generația asta nouă, nu trebuie să faci nici un efort să le fuți. E ceva normal pentru puștoaice. Adică la ce mă gândeam? Că ne uităm la filme? Nu nene, facem filmul nostru.

Tipa iese de după bar și vine lângă scaunul meu, setată să mă pupe. Mă feresc, amintindu-mi de Ema. Am băut eu o tonă de whisky, dar nu e suficient cât să uit că sunt însurat. Defapt îndrăgostit, că pentru mine hârtia aia de la primărie e un deșeu. Contează ce e Ema în sufletul meu. Eu știu asta, dar nu și curvulița din fața mea care îmi bagă limba în gură în trei secunde și geme ca o nebună. Mă aprinde, recunosc. Dar găsesc puterea să o îndepărtez, conștient că întind coarda. Ca și când nu era de ajuns, mă mai apucă și bunul simț.

— Încetează. Ești frumoasă, recunosc. Dar nu pot să fac asta. Sunt însurat. Defapt sunt și tată și tot tacâmul... O îndepărtez și simt că amețesc de la mișcarea bruscă. De căsnicia mea nu mai poate ea, o durea fix undeva. Asta e problema mea.

Problema ei e că este excitată și eu pot să o ajut. Dar pot, oare? Încă caut răspunsul, holbându-mă la sânii goi pe care mi-i flutură în fața ochilor.

Aș vrea să îi gust puțin. Vorbește Jack-ul din capul meu. Nici nu sunt sigur că aș duce la capăt o partidă de sex, la cât de beat sunt, dar mă simt destul de slab în fața ispitei tinere. Îmi amintește de Ema mea când o cunoscusem. Frumușică, brunetă cu părul lung, cu un corp sexi în draci... Nici acum nu s-a schimbat, arată la fel de sexi, doar eu m-am ales cu ceva burtă în plus, justificată la peste patruzeci de ani. La ce să mai merg la sală? Pe Ema am cucerit-o deja.

Râd ca prostul și îmi trec palma peste față. Ema, Ema și iar Ema. Cum dracu să o înșel când e în tot ce mă înconjoară? Dacă aș avea semnal, aș ruga-o să îmi bage mințile în cap și să vină dracului cu o mașină să mă ia din văgăuna asta, unde sunt mort de beat și la un pas să o înșel cu minunata asta de două ori mai tânără ca mine.

Dar nu am semnal. Samir m-a adus la dracu în praznic ca să îmi stric căsnicia de zece ani cu Ema mea frumoasă. Mă ridic de pe scaun și mă caut de țigări disperat. Sunt conștient de atracția fizică. I-aș trage-o în stil mare, dar sunt tatăl lui Damian și soțul Emei. Am avut destule femei. Familia e pe primul loc. Ema nu m-ar ierta ca pe vremuri, pentru că s-a maturizat destul cât să știe că mai sunt bărbați pe lumea asta.

- De ce fugi de mine? Nu ai mai avut experiențe cu o fată ca mine? Mă provoacă, privindu-mă intens și dă să mă atingă din nou. O refuz, păstrându-mi calmul. Situația devine chiar penibilă. Par un fătălău și nu îmi place asta.

- Am atât de multă experiență scumpo, încât aș putea fi tatăl tău.

- Ai putea fi cine vrei tu în seara asta.

- Sunt însurat. Flutur mâna stângă cu foarte multă mândrie. Dar râde. La naiba! Am uitat iar că am uitat dovada acasă. Până la urmă e doar un inel, nu îmi trebuie ca să țin femeile la distanță. Mă descurc și singur.

Chiar am o viață sexuală plină și o soție care îi dă clasă oricât ar fi ea de frumoasă. Așa că plec cu capul sus. Poate că sunt mult mai bărbat că o refuz decât aș fi dacă i-aș trage-o.

- O spui de parcă ai fi mort. Aud în urma mea comentariul și îl ignor ca să pun o dată capăt flirtului care a degenerat.

Ies afară să fumez, dar nu scap de târfuliță. Îmbrăcase un tricou alb peste sâni, aproape transparent de îi puteam vedea sfârcurile întărite. O evit ca să nu mă apuce iar gânduri. Se așază cu fundul pe bordură ca mine și devine șireată. Mai periculoasă decât o curvă, e o curvă șireată.

— Ești de două ori mai atrăgător acum... Să refuzi o femeie pentru nevasta de acasă. Nevestele sunt plictisitoare din câte știu, nu?

— A mea, nu... Mă ia gura pe dinainte, la ce-mi folosea mie dialogul cu una care vrea să mi-o tragă?

— E frumoasă?

— Foarte.

— Bănuiam eu. Adică dacă unul ca tine e însurat, nevastă sa trebuie să fie wow.

Cad din nou pe gânduri. Nu pot fi așa slab. La mine trădarea nu mai poate fi pusă nici pe seama pasiunii, nici pe atracție, nici pe seama vârstei. Nu ar fi o greșeală, ci o alegere. Aș alege ca după zece ani să o înșel pe Ema și să continui așa la nesfârșit așa cum fusesem obișnuit. Trebuie să îi dau doar de gust. Ispite am la tot pasul. Când mă hotărăsc să pun punct nebuniei, mă trăsnește cu altă propunere.

— Din câte știu, oralul nu se pune.

— Ba se pune. O contrazic, îndrăcit . Am o vârstă nu mă duce de nas una de nici douăzeci de ani . Se pune și că ți-am văzut sânii.

— Îți plac? Ridic o sprânceană, arogant. Cine se crede fătuca asta să mă trateze ca pe un pudic? Ai vrea să te joci puțin cu ei? Dacă ai fi singur, desigur. N-ai tupeu să recunoști.

S-o creadă ea. Am tupeu să îi inversez polii dacă vreau.

— Da. Și încă cum. Dar nu se va întâmpla asta... o avertizez și îi iau mâna de pe slițul meu. Îmi dă impresia că era dispusă să mă satisfacă acolo, sub teiul imens.

Mersi, Doamne pentru vântul de dimineață că încep să mă dezmeticesc cât de cât. Renunță îmbufnată și fuge după barul ei.

Nu aș fi revenin la bar, dacă băutura nu era la mâna ei. Decât să ascult cum și o trag ăștia mai bine îl beau pe Jack ca să îmi fac curaj să îi povestesc Emei mâine cum s-a dat o bunăciune la mine și cum am refuzat-o eu ca un soț cuminte ce sunt. Îmi propun să obțin câteva nebunii de la ea care să compenseze ce am refuzat. Sunt mândru de mine. Chiar nu mai sunt un animal. Sunt tată și soț. Și puțin excitat. Dar de treaba asta se ocupă mâine Ema, după ce mă ceartă pentru faza de mai devreme. Ori cum aș da-o, bine nu ies. Dar măcar mă aleg cu sexul de împăcare, care e întotdeauna memorabil.


**** Dacă ți-a plăcut capitolul, nu uita să apeși steluța- Votează!

**** AȘTEPT COMENTARIILE VOASTRE

Dragoste all- inclusive, Vol. II Confesiuni din ParadisUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum