Capitolul 1. Escapada, Partea 6

1.1K 97 13
                                    

***

Iar am capul cât o cărămidă și gust de băutură în gură. Știu că e târziu după razele care îmi chinuie ochii. Mă întorc pe burtă și bag fața în pernă. Am o viață atât de fugărită încât nu-mi permit să fac nimic pentru mine. Știu că ar trebui să fiu în restaurant înaintea angajaților, dar azi îmi fac de cap. Se descurcă ei. Și o am pe Ema, cel de al doilea creier al meu. Ea e echilibrată și nu pierde timpul niciodată.

Întind mâna să verific dacă e în pat și dau de trupul ei gol, perfect. O ating între picioare și se zvârcolește imediat. Cel mai frumos mod de a-mi începe dimineața. De obicei nu mă agreează când sunt mahmur. Dar azi pare la fel de încinsă ca mine. O simt cum se urcă pe mine și începe să mă sărute disperată, coborând spre membrul meu erect .

— Ai chef de nebunii la prima oră, iubito? Îngân ușor puturos. Nu pot să deschid ochii de obosit ce sunt și îmi surâde ideea să o las să se descurce singură.

Ema nu îmi răspunde. Se așază deasupra mea și începe să se miște senzual și să scâncească ușor. E atât de bună încât mă forțează să iau atitudine. Pe semne că i-a fost dor de mine. Și am lipsit doar două nopți. Începe să se miște mai apăsat și o trag cât mai aproape ca să o sărut. Termină mulțumită și se prăbușește pe mine, odihnindu-și fața în scobitura gâtului meu.

— Nebuno. O acuz, văzând-o atât de hapsână. Îi pup creștetul și îngân simțind că mă fură din nou somnul.

— Pentru asta, merit și eu o cafea la pat, nu iubito?

— Meriți și micul dejun! Răspunsul mă face să sar din pat ca ars, acoperindu-mi bijuteriile.

— Ce mama dracului? În pat, care nu era patul meu, se holba barmanița ușuratică, care nu era soția mea.

— Să-mi bag! Îmi trec mâinile peste față, agitat. Pulsul mi-o ia razna.

— Ha! Ești pudic? După ce ți-am văzut-o toată noaptea?

Îmi vine să mor. Abia dacă mai aud ce turuie. În capul meu previzualizez divorțul de Ema. Cât dracu am putut să beau de am ajuns în halul ăsta? Târfulița tânără vine să mă pupe dar o țin la distanță cu brațul.

— Fără romantisme din astea. Îi zic dur și observ pe fața ei mirare.

— Înțeleg că ești însurat, dar aș putea să aștept să divorțezi.

Dau din cap și râd nervos. Mi-au ajuns zilele la final. Mi-am tras-o cu asta cine știe cât, nu îmi amintesc decât ultima parte în care am fost mai mult decât romantic... tipa pare dusă și eu nu am cuvinte să descriu ce om de nimic mă simt. Abia reușesc să îmi trag blugii. Mă așez pe pat și îmi țin capul în mâini, rugându-mă să mă trezesc din acest coșmar. Dar îmi dau seama că nu e coșmar, adică e cel mai nenorocit coșmar, dar nu din ăla din care te trezești. Ci unul care îți poate ruina viața. Tipa ia loc lângă mine și încearcă să mă atingă.

— Ia-ți mâinile de pe mine! Mă enervez și o refuz dezgustat. Are lacrimi în ochi și începe să mă certe cu barba tremurândă.

— Dar ai zis că mă iubești...

— Nu vezi în ce hal sunt? Am băut toată noaptea!

— Dar am făcut dragoste toată noaptea și ai zis că mă iubești.

— Să nu mai zici nimic, ai înțeles? A fost o greșeală. Nu ne mai vedem niciodată! Îmi iau tricoul și mă grăbesc să părăsesc camera. Pe hol dau nas în nas cu idiotul de Jimmy, mai mahmur ca mine și cu un rânjet cât casa.

— Ooo, nu ți-au plăcut coardele noatre! Ți-ai pus-o cu tinerica!

— Dă-mi o țigară. Îl implor, devenind agitat. Îmi tremură mâna pe brichetă.

— Să nu suflii o vorbă băieților, Jimmy. La dracu! Bat cu pumnul în perete si îmi rezem fruntea, nervos. Ema o să mă omoare.

— Doar nu îi spui. Jimmy râde ca prostul. Îl înșfac și îl acuz de complot.

— E numai vina voastră!

— Ce? Vrei să spui că... râde privindu-mă amuzat. E prima dată când o înșeli pe nevastă-ta? Nu îi răspund, iau drumul ieșirii și mă opresc pe prima bancă ca să fumez.

— Prima dată e aiurea. Ai procese de conștiință, dar a doua, a treia... probabil și ea mai sare gardul.

— Taci dracului din gura aia! Ema e o femeie decentă, nu o compara cu parașuta aia de nevastă-ta care și-o trage cu cine apucă.

— Mersi că mi-ai amintit. Poate începeam și eu să mă simt vinovat ca tine. Papă-lapte!


**** Dacă ți-a plăcut capitolul, nu uita să apeși steluța- Votează!

**** AȘTEPT COMENTARIILE VOASTRE

Dragoste all- inclusive, Vol. II Confesiuni din ParadisUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum