Capitolul 1. Escapada, Partea 7

1.1K 98 8
                                    

***

Singurul care nu râde ca prostul sunt eu. Toți sunt bine dispuși, numai eu sunt plin de gânduri și de draci că am înșelat-o pe Ema și colac peste pupăză devin și prostul grupului. Jimmy a avut grijă să le spună și celorlalți doi și acum mai lipsește să dau știrea pe tv, că și așa patru sunt prea mulți când e vorba să ții un secret.

Încerc să îi ignor de minute bune, stând în ultimul scaun al mașinii, cu genunchii ridicați la piept și fruntea rezemată de braț. Cum dracu am băut atât de mult încât să nu îmi dau seama de fac. Am băut eu la viața mea și mai mult.

Ema o să mă lase, gândul ăsta mă terifiază. Măcar de aș fi ținut minte ce și cum am făcut! Am făcut dragoste, auzi la ea! Javră profitoare! Măcar de i-aș fi tras-o în stilul meu de să mă pomenească o viață. Dar așa... Cum fac? Cum îi ascund Emei că mi-am făcut de cap cu una? E destul să arunce o privire spre mine și știe ce mă macină.

- Alex meditează. Aud vocea batjocoritoare a lui Jimmy și ridic capul enervat.

- Mă fut pe vacanță voastră! Poate vă aud comentând, nu vreau să îmi stric căsnicia cu Ema pentru o greșeală.

- Dar ce ai, Leule? Te mustră conștiința? Lasă că trece, după a doua aventură! Râde Samir, aruncându-se pe scaunul de lângă mine. Mă privește amuzat și reușește să mă scoată din minți.

- Aveai de gând să mori cu Ema? Îți spuneu, ce! După treizeci trebuie schimbate. Îi faci revizia și o dai la altul.

- Nu mai fi bou! Nu îți permit să vorbești așa despre nevastă-mea.

- Sunt prea multe bunăciuni pe lumea asta și tu ai prea mulți bani ca să nu faci asta!

- Samir, lasă-mă! Ce pula mea? Îmi dai sfaturi tu? Care ești divorțat de atâtea ori? Pentru voi e ușor. Eu am o familie cu Ema, un copil, o afacere... Tomi e singur, tu ești divorțat și Jimmy...

- Jimmy te înțelege, omule! E însurat de prea mulți ani cu Maia, e la fel de plictisit ca tine!

- Jimmy are motiv, Maia e o curvă și el știa asta încă de când a luat-o! Continui, enervat că nu mă slăbesc deloc. Cu atâția proști care știu ce am făcut, viața mea o să se ducă de râpă.

- Tu vorbești? De parcă Ema e vreo sfântă! Te face cu Camil, am văzut cu ochii mei! Comentează Jimmy, sigur pe el. Cuvintele lui mă fac să mă năpustesc asupra lui ca un vultur. Îl prind de gulerul tricoului și îl scutur cu violență.

- Morții mă-tii de tâmpit! Ai grijă cum vorbești de soția mea.

- Și-o trage cu Camil, prostule! Mă anunță și se alege cu un pumn în gură care îi scutură fața. Jimmy ripostează și mă privește cu aceeași ură.

- Băieți, opriți-vă! Ce naiba? Sare Samir, intervenind între noi. Tomi oprește rulota pe dreapta și se alătură confuz.

- Ce aveți? Ați înnebunit?

Da, am înnebunit. Ema a fost numai cu mine toată viața și iau foc când cineva încearcă să mă întoarcă împotriva ei. Îmi trag tricoul de pe mine pentru că sângele lui Jimmy era proiectat pe mine și asta mă dezgustă. Renunț la luptă și revin pe scaunul meu, ștergându-mi fața cu partea curată.

- Ce te-a apucat să îi zici de Ema? Știi că înnebunește!

- Și el a zis de Maia. Îl aud pe nenorocit, apărându-se.

- Maia e o curvă de doi lei! Plusez, sigur pe mine. Știa și el că și-o trage cu cine apucă, dar iubea banii ei mai presus de orice. De asta a luat-o de soție. Îmi pipăi buza și dau de sânge. Alt detaliu pe care nu voi ști să îl explic Emei.

- Dar știi că e adevărat și tu ai văzut-o! Comentează Jimmy și mă face să mă ridic din nou. Traversez culoarul și îl împing peste scaune, decis să îl pun la punct. Cuvintele lui și teamă că o voi pierde pe Ema din cauza vacanței lor stupide, mă transformă întru-un animal.

- Vrei să nu mai calci la mine? Rag și fac un alt pas amenințător. Samir se interpune între noi și mă scutură de umeri. Îl aud că mă strigă pe nume de multe ori, dar eu sunt preocupat să turbez.

- Alex! Lasă-l. Are dreptate într-un fel. Nu ți-am spus ca să nu te supărăm.

- Ce să îmi spuneți? Mă răstesc, luându-i mâinile de pe mine.

- Despre Ema.

- Voi să îmi spuneți mie, despre Ema mea? Râd nervos, dând din cap neîncrezător. Credeam că îmi sunt prieteni. Una e să îmi aduca târfe la bot, alta e să o bârfescă pe Ema.

- Nu aveți voi ce să îmi spuneți. Comentez, luând loc iar în spate, unde îmi aprind o țigară.

- Da bine că ne afumi pe toți, boss! Ieși dracului afară! Mă ceartă Tomi, trăgând ușa. Cobor ca să iau o gură de aer și să îmi pun în ordine, mințile. Samir mi se alătură pășind alene cu mâinile în buzunar.

- L-ai lovit degeaba. Încerca să te ajute.

- Samir! Dau fumul pe nas, plin de nervi. Totul până la familia mea. Ema e drăguță cu el și el vorbește așa?

- Uite ce e. Am văzut ceva dubios și am hotărât să investigam noi înainte să îți spunem. Ema merge des la Camil acasă.

Mă încrunt și mintea mea paralizează. Cum adică Ema merge des la prostul ăla? Ce să facă acolo?

- Știu că e derutant pentru că se vede că o iubești dar... crede-mă. E adevărat. O urmărim de două luni. Se duce mereu când pleci pe undeva, ba mai mult ia și mâncare de la resort și stă cam două ore.

- Nu face asta, Samir. Pufnesc, trăgând avind din țigară. Nu pot să îl mai ascult. Ema nu mi-ar face asta. Nu pot să cred asta. Nu are cum.

- De asta te-am adus aici. Ești în limbă după ea și am vrut să îți deschidem puțin mintea cu vacanța asta. Știam că nu o vei înșela cu fetele aduse de mine, așa că le-am ales intenționat mai urâte. Dar știam și că barmanița sigur îți va atrage atenția cu frumusețea ei. Dacă Ema îți pune coarne, măcar o să fiți chit.

- Ema nu e genul ăsta de femeie. Încă un cuvânt vulgar și nu mai răspund de mine! I-o retez și mă întorc în rulotă. Acum ard de nerăbdare să ajung acasă și să mă conving că tâmpiții ăștia nu au dreptate.

- Bagi tu mâna în foc?

- Mă arunc cu totul! Spun sigur pe mine.

- Bine, Alex. Atunci poate suntem noi proști și ea stă două ore la el acasă ca să... ce vrei tu.

Samir renunță și bine face altfel i-aș stâlci fața în bătaie. Trebuie să fie o încurcătură la mijloc. Ema mă iubește, este o femeie decentă, iar eu sunt cel mai mare idiot pentru că am înșelat-o și nici măcar nu am fost conștient de mine. Mă omoară gândul ăsta. O voi pierde pentru totdeauna.

**** Dacă ți-a plăcut capitolul, nu uita să apeși steluța- Votează!

**** AȘTEPT COMENTARIILE VOASTRE

Dragoste all- inclusive, Vol. II Confesiuni din ParadisWhere stories live. Discover now