Capitolul 1. Escapada, Partea 8

1.1K 92 5
                                    

***

Drumul spre casă e suficient de lung cât să mă treacă toate gândurile. Am comis-o ca un idiot ce sunt. Am încălcat toate jurămintele pe care i le-am făcut Emei.

Până când moartea ne va despărți. Așa ne-am jurat în urmă cu zece ani, dar nu știam pe atunci că moartea poate fi sexi și atât de ispititoare.

Am fost un drac și jumătate până să o cunosc pe scorpia asta frumoasă și încă vreo jumătate de an după. Au trecut zece ani nenorociți care și-au lăsat urma pe părul meu, dar sunt la fel de îndrăgostit de ea. Ba poate mai mult dacă ar fi posibil mai mult.

Nu e zi să nu ne certăm din fleacuri și să ne stingem cu un sex nebun. Cred că mai mult caut harță ca să o văd cum se revanșează după ce mă aseamănă cu fiecare animal domestic pe care îl cunoaște.

O iubesc de mor. Dar nu sunt așa sigur că mă va iubi la fel când va afla. Am călcat iar pe bec. După zece ani. Și mă simt ca dracu. Cum fac să îi spun? Cum o conving să nu mă părăsească? Poate ar fi mai bine să nu îi spun? Îmi iubesc familia și nu pot să o pierd.

M-am decis după două ore de deliberări în mintea mea. Nu trebuie să știe, ca să nu sufere. Sau poate trebuie să știe ca să fiu corect.

Dumnezeu are umor, dar nici eu nu mă las. O să mă fac că plouă, sperând în sinea mea că va fi prima și ultima oară când calc strâmb după căsătoria cu Ema.

Nu sunt laș, dar pur și simplu... nu suport să o văd plângând. M-ar uri, m-ar înjura și m-ar ucide cu ochii aia frumoși de scorpie, apoi mi-ar lua copilul și m-ar da naibii pe veci dacă ar avea unde să se ducă. Dar nu are.

Și ar suferi și mai mult, știind că e forțată să trăiască lângă un infidel nenorocit. Îmi zice nenorocit pentru că sunt singurul bărbat cu care a fost și infidel pentru că nu a uitat nici acum că i-am tras-o Deliei... și la jumătate de Constanță .

Am făcut-o pentru ea! Cum sună asta? Mi-a tras o pereche de palme de îmi venea să o dezbrac să o pun la punct. Așa o mai pot domina și eu pe Ema.

În rest, sunt la mila scorpiei brunete. În sensul drăguț. Mă iubește ființa asta mai mult decât toate femeile la un loc, dar nu uită nici o greșeală de a mea.

Mă taxează imediat. Trei zile fără sex. E ca și când m-ar tortura. Daca nu găsește o greșeală când are chef de scandal, scotocește în trecutul meu. Acolo e întuneric, nene. Are de unde și are talent. Dezgroapă toți morții... îî, toate moartele. Le știe pe toate. Crede ea. În realitate nici eu nu mai știu cu câte mi-am tras-o! Iar dacă socotesc și oralele, îmi dă cu rest.

Îi place să se joace cu mine. Nu mă lasă să o ating când are draci pe mine dar mișună prin casă cu ținute care îmi chinuie mințile. Ca să văd ce pierd. Văd, văd... dar mă prefac că nu.

O fi ea frumoasă.

Nevastă-mea.

Dar eu sunt Alexandru Leu până la moarte.

Și nu am de gând să pierd tot.

Primul secret din căsnicia noastră.

Te-am înșelat, Ema și nu voi recunoaște niciodată.



**** Dacă ți-a plăcut capitolul, nu uita să apeși steluța- Votează!

**** AȘTEPT COMENTARIILE VOASTRE

Dragoste all- inclusive, Vol. II Confesiuni din ParadisOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz