Az összecsapás

679 39 2
                                    

Ez a rész írói szemszögből fog játszódni majd meg látjátok miért.

- Nem számít mit mutatok neked. Hiába látod, a döntésed akkor se másítod meg. MOST!!- kiáltotta Alice Bellának. Renesme szomorúan nézett anyukájára a Jacob hátán ülve.
- Vigyázz a lányomra.- szólt Bella Jacobhoz aki el futott Renesmevel. Alia rémülten álldogált a Volturihoz közel,és nem tudta mit cselekedjen.
- Alia fuss!!- kiáltotta Alice,és egy kapuéra rúgással el rúgta Arot. Alia még egyszer végig nézett barátain,aztán rémülten futni kezdett vámpír sebességével az erdőbe. Viszont érezte,hogy valami szörnyű dolog történt ezért meg torpant,és vissza nézett a fákon túl. Amikor meglátta Aro kezében a Carlisle fejét,akkor szemeibe könnyek szöktek és kezeit a szájához kapta. Tudta,hogy mindenki szépen meg kérte,hogy fusson és vissza se nézzen,de nem tudta csak úgy itt hagyni a családját. Egy darabig mig vacillált aztán újra futni kezdett de ezúttal a csatatérre. Közben látta,hogy Jasper bajban van,mert Jane kínozza őt, Bella meg nem tudott segiteni rajta,mert Alec rá támadott. Szegény Jasper már térdre volt rogyva,és két oldalról le fogták. Amikor a harmadik le csapta volna a fejét Alia egy hatalmas szél lökéssel el repitette a vámpírokat Jaspertol. Közben Emmett ki nyírta Alecot így Bella már tudta védeni Jaspert aki tovább mészárolta a Volturi tanuit.
- Alia azt mondtuk,hogy fuss!!- kiáltotta a harc közben Alice.
- Nem érdekel,hogy mit mondtatok!! Szükségetek van rám!!- kiáltotta Alia miközben le rugta egy vámpír fejét. Alia próbált meg menteni mindenkit akit csak tudott,de hirtelen egy hirtelen figyelmetlen mozdulatánál Demetri és Felix le fogták őt,és Jane kínozni kezdte őt. Így Alia szenvedve rogyott térdre, miközben Felix és Demetri szorosan fogták őt. Benjamin mikor ezt meg látta akkor azonnal a lány segítségére sietett de Alia szenvedve rázta a fejét.
- Benji ne.- orditotta Alia szenvedve a fájdalomtól. Benjamin nem halgatott rá,és csak tovább futott Demetri és Felix felé. Így Alia az utolsó erejét össze szedte,és egy óriási szél lökéssel el repitette onann Benjamint.
- Ne!!- kiáltotta Benjamin. Alia szomorúan rá mosolygott, és le hunyta a szemeit.
- Szeretlek!!- kiáltotta még oda,aztán Felix ki törte a nyakát,és Demetri fel gyujtotta Alia testét. Alia elégedetten,és békésen halt meg,mert meg mentette a Jasper és a Benjamin életét is. És el is mondta Benjaminnak az érzéseit szóval békében nyugodhatott. Benjamin mikor ezt meg látta,és szétnézve mindenki aki szamitott neki az bajban volt,így mérgében bele csapott egyet a földbe ami a nagy erőtől ketté repedt. A Volturi gárdája csak fogyott,és fogyott. Alia és Carlisle halála akkora bosszú vágyat árasztott ki a társaságban,hogy egyre kevesebb Volturi maradt. A farkasok falkája is hiányos lett egy kissé hisz Seth- et és Leaht is el vesztették. Végül mikor csak Aro maradt életben Bella neki futott Aronak,de Aro el repitette Bellat pontosan Edwardra. Végül Edward és Bella közös erővel ki törték Aro nyakát,és egy fáklyával fel égették.

Egy új vörös szem { Benjamin szerelme }Where stories live. Discover now