Új életben

1K 54 5
                                    

Cullen-ék el vittek engem egy nagy házba ami egy erdő mellet volt. Edward és Carlisle meg Bella nem jöttek velünk,mert el kellet menjenek egy bizonyos Jacob- hoz látogatóba mivel meg sérült. Eközben Alice nekem a házat mutogatta, megállás nélkül magyarázva,hogy milyen jó helyem lesz itt nekem. Ahogy mentünk fel a lépcsőn, észre vettem egy nagy kép keretet amiben egy csomó érettségi sapka volt.
- Már ennyiszer kellet érettségiznetek??- hüledeztem a keretre biccentve. Alice egy pillanatra leállt a beszéléssel és el nevette magát.
- Igen. Igaz milyen menőn néz ki??- kérdezte mosolyogva.
- Igen nagyon klasz.- értettem egyet.
- Végülis hányszor érettségizik az ember??- kérdezte cinikusan mire én el nevettem magam. Miután meg kaptam a szobámat ( aminek nagyon örvendtem,mert az ablaka az erdő felé nézett ) neki álltam fel kutatni,hogy mi is van itt. A szobámban található volt egy Tv, könyvespolc egy csomó könyvel és képregénnyel. Aztán még volt egy író asztal amin volt egy laptop és egy lámpa. Továbbá a Tv előtt egy kanapé ahonann majd nézhetem a Tv-t. Aztán ott volt egy óriási gardrób szekrény amiben nagyon sok ruha volt. Még életemben nem volt ennyi ruhám. Aztán le mentem a többiekhez akik épp beszélgettek a nappaliban és ahogy láttam Carlisle és Edward is haza jöttek. Emmet a kanapén ült és video játékozott amit érdeklődve néztem. Korábban láttam már a mostoha bátyámat video játékozni de ő sosem engedte,hogy játszódjak vele.
- Srácok. Miért néz rám Alia ennyire??- kérdezte Emmett egy pillanatra le véve a szemét a játékról.
- Emmett. A konzolodra fáj a foga.- nevetett Edward. Emmett rám nézett aztán felém nyújtotta a másik konzolt. A szemeim fel csillantak és le ültem mellé aztán a konzolt a kezembe véve neki álltam játszani. Két kör után már úgy bele jöttem a játékba,hogy a következő mecset én nyertem.
- Ügyes voltál húgi!!- kiáltotta Emmett aztán le pacsiztam vele.
- Hát legalább kapott egy játszotársat.- sóhajtotta Rosalie.
- Hamar be fog illeszkedni.- bólintott Esme.
- Én Emmettre gondoltam.- válaszolta Rosalie és aztán fel nevettek.
- Holnap jobban meg nézzük Alia képességeit és el kéne vigyük vadászni is.- mondta Carlisle.
- Már alig várom.- mondtam izgatottan.
- Én is. Viszont ne is álmodj róla,hogy le nyomsz engem szkanderban.- röhögött Emmett.
- Majd meg látjuk.- válaszoltam határozottan.

Egy új vörös szem { Benjamin szerelme }Where stories live. Discover now