-his blue eyes-

1.1K 66 13
                                    

Pohled Matyáše

„Takže lidi doufám že jste si dnešní stream užili. Nezapomeňte ještě rychle hodit like, a co víc říct mějte se krásně." Řekl jsem a potom jsem vypl můj dnešní stream. Můj monitor nabral černé obrazovky hned jak jsem ho vypnul.

Jdu za Samem do obýváku. Společně s ním si sednu na gauč a koukám jen tak do blba.

„Tak čo stream?" Zeptal se mě a přitom hleděl na dveře.

„Hey normálně konečně jsem se dostal do..." Najednou se ozval zvonek který přerušil moje mluvení. Sam neváhal a přišel otevřít.

„Kde si bol tak dlho? Ako nechcem nič hovoriť ale čakáme na teba už dosť dlho. Máš 4 hodiny meškanie." Začal vysvětlovat osobě stojící ve dveřích. Když konečně vstoupila dovnitř a usadila se vedle mě zjistil jsem že to byl Dominik.

„Maty něco pro tebe mám." Řekne a podá mi šedou mikinu, kterou jsem tenkrát ztratil na táboře.

„Nejspíš jsem ji omylem vzal sebou, promiň." Řekne a poškrábe se na zátylku.

„Však vpohodě, a kde si byl vlastně tak dlouho?"

„Potkal jsem starýho kámoše, roky jsem o něm nic nevěděl a tak jsem k němu skočil na pokec. Snad nevadí."

„Nene pohoda." Řekne Sam a poplácá ho po rameni.

Zvednu se a jdu směr můj pokoj. Když si vkládám mikinu do šuplíku něco ucítím. Ta vůně mě silně praštila do obličeje a ji opět ucítil. Vystřelil jsem z pokoje a namířil si to k Dominikovi.

„Ty si u ní byl?!" Zeptal jsem se s rozčíleným hlasem.

„Cože u koho?" Ptal se nechápavě já jsem, ale pravdu věděl.

„Nedělej ze mě debila a řekni mi že si u ní byl!" Stále jsem byl k němu blíž.

„Maty upokoj sa. Dominik očividne nevie o kom hovoríš." Řekne Sam a přitom mě drží za rameno.

„Vanessa doprdele!" Zařval jsem to snad přes celý panelák. Dominik mlčel.

„Maty to že by bol Dominik u Vaness je úplne ... "

„Byl jsem tam." Přeruší Sama Dominik.
„Pořád na vás myslí! Sama mi řekla že hned co se vrátila domů to s ní všechno začalo od znova. Každý den měla na sobě tuhle mikinu, denně vykouřila aspoň jednu krábu, celej svět s ní zacházel jako s kusem hadru, každý den na vás myslí a jediný co se dozvěděla bylo že odjela a ani důvod vám neřekla. Co si myslíte že teď dělá. Mám pocit že si dává jedno na balkoně, protože vy jste ji zničili. Vy jste ji nechtěli hledat a nechtěli jste si to vysvětlit. Teď už je pozdě." Řekne a otevře si energeťák který má v ruce. Odběhl jsem do svého pokoje a nasraně bouchl dveřma. Opět jsem nasál tu její vůni a začali se mi vracet vzpomínky.

Už skoro jsem na ni zapomněl a najednou se celý svět okolo mě zhroutil. Nasadil jsem si tu mikinu a zvedl se z mé postele. Otevřel jsem dveře a odešel, ignoroval jsem Sama i Dominika. Byl jsem naštvaný, na sebe a hlavně smutný. Musel jsem ji najít. Věděl jsem kde bydlí.

...

Pohled Vaness

Sedím ve své posteli s kolenami přitaženými k bradě. Moje kamarádka odešla někam do klubu. Moje vzpomínky se začali vracet já na něj opět začala myslet. Jenom kdyby se dnes neobjevil Dominik. Zapomněla bych na něj. Bylo by to vůbec dobře? To netuším, ale oni z mého života už nikdy nezmizí.

Najednou se rozezněl zvonek přes celý byt. Došla jsem až ke dveřím a otevřela je. Mé oči nikdy tolik neplakaly když se opět setkali s těmi jeho.

Dnes jsem chtěla napsat trošku jinou kapitolu. Byla skoro dopsána, ale pak se mi smazala a znova to nešlo udělat takže dneska je to trošku jiný. Heh snad se aspoň líbí a doufám že nevadí že vidávám tak často.

Kikina :))

Silná (Mattem, Moon)Where stories live. Discover now