Capitolul 8

2.9K 135 172
                                    

                             Autoarea

Taehyung tocmai ce ajunsese în cartierul lui Eunbi. Era deja întuneric afară, și nici țipenie de ființă nu se mai vedea pe străzi.

Eunbi se simțea inconfortabil în preajma lui Taehyung. Nu îi dădea nici o stare de bine,iar mirosul din mașina lui pur și simplu o amețea.

Nimeni nu zicea nimic. Era o tăcere cumplită. Eunbi spera să ajungă cât mai repede acasă la ea, iar Taehyung se gândea cum să o abordeze, sperând și el la ceva în seara aceasta.

—Ce ai spune de o cină în seara asta?spuse Taehyung încrezător.

—Ce?Unde?

—La unul din hotelurile mele. Bucătarii de acolo gătesc excepțional, și sunt sigur că ți-ar plăcea! zise băiatul, sperând ca după cină să primească și el ceva.

—Nu cred că ar fi o idee foarte bună, sunt obosită și deja ne apropiem de casă.
   Eunbi încercă să îi evite propunerea cât de frumos putu, pentru că nu voia să fie pusă într-o situație mai stânjenitoare decât este până acum.

       Taehyung nu era prea încântat de răspunsul fetei dar nu renunțase.

—Atunci ce spui de mâine seară? insistă.

—Poate... Mă voi mai gândi, stau peste program mâine. Mințise fata, voia să scape cât mai repede de băiat . Îl citise și își dăduse seama că nu este un băiat pentru ea, aparținând unei lumi diferite față de a ei.

Taehyung nemulțumit de răspuns doar aprobase din cap, gândindu-se la o altă modalitate, însă nevenindu-i alte idei.

Încă o seară petrecută într-un club, sfârșind într-un pat cu o altă dansatoare. Gândi băiatul.

—Am ajuns... Mi-a făcut plăcere să te conduc, bruneto! îi spuse Taehyung, făcându-i cu ochiul. Și să nu uiți oferta mea.

Fata rămase oarecum șocată de apelativul pe care îl folosise băiatul, nu îi plăcea.

—Mulțumesc frumos și o seară plăcută!

—Nu știu cât de plăcută va fi atâta timp cât mai refuzat... Bodogăni Taehyung mai mult pentru el dar Eunbi îl auzise perfect.

—Poate altă dată.

—Pa bruneto!

Fata nu mai zise nimic ci doar încuviință din cap și ieșise din mașină. Era prea obosită pentru a mai sta la taclale. Voia doar să facă un duș și să se odihnească. Mâine avea să fie o zi lungă,pentru că verișoara ei va veni la ea un timp și abia aștepta să audă motivul acestei hotărâri rapide.

                                       ***

În cealaltă parte, situația era puțin tensionată. YooJung punea în balans propunerea lui Jungkook, gândindu-se că, chiar are nevoie de ajutorul lui, iar având două job-uri ar fi mai mult ca perfect.
Dar veni și partea rea... Prima dată se purtase ca un mitocan , crezând că ea chiar va accepta să se culce cu el.

—Deci? Răspunsul tău este...

Fata tresărise, luându-l prin surprindere pe Jungkook, făcându-l să chicotească puțin. Ea era pierdută printre gânduri, uitând că  încă nu a ajuns acasă și Jungkook stătea lângă ea așteptându-i răspunsul.

—Scuze.... Mă gândeam. Nu știu dacă mă voi putea descurca cu două job-uri deodată. Nici nu cred că este posibil, programul meu este de 12 ore.

My Secret Love Onde as histórias ganham vida. Descobre agora