school

343 23 132
                                    

Karakterler:

Aslan Jade Callenreese
Eiji Okumura
Shorter Wong

1989

Aberdeen/Washington*

[•]

"Wouldn't you believe it

It's just my luck

No recess!

You're in high school again"

[•]

[•]

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

[•]

Zil, çalmamak için direniyor sanki.

Biyoloji öğretmeni, her daim endişeli ve hızlı konuşan Ibe, kara tahtada neredeyse boşluk kalmayacak şekilde ders boyu özenle, tebeşirle doldurmuştu. Renk renk kullandığı tebeşirlerle şekiller, yazılar, notlarla donatmış, çok düzenli bir tutum sergilemişti; lakin hep olduğu gibi tüm ders boyunca tebeşir tozundan ötürü hapşırıp durmuştu. Bu kadar özenli çalışmasına rağmen, emeklerinin karşılığını bir tek, şuan zilin çalmasını beklerken Ibe'nin notlarını bıkkın bir ifade ile not alan, son sınıf öğrencisi Eiji Okumura'ydı.

"Yani, anlaşılacağı üzre bitkiler, damarlı ve damarsız olarak-"

Öğretmenin sözünü kesen ve tüm öğrencilerin kurtuluş marşı olan zil duyulduğunda, zaten dersi dinlemeyen öğrenciler neredeyse koşarak kolu kırık kapıdan fırlayarak teneffüse çıkmışlardı. Eiji, elindeki kurşun kalemi derin bir nefes vererek defterin üzerine atıp gerindi. Öğretmen Ibe ise öğrencilerin bu taşkın davranışına karşın havada adeta zıplarken içine bir titreme geldi, ellerini ovuşturup gözlüklerini düzelterek masadaki kitaplarını topladı, kendi kendine mırıldanarak sınıftan çıkarken Eiji, öğretmenin iki büklüm ve her zamanki tuhaf hallerini izleyerek öylece oturdu.

"Hâlâ oturuyorsun, ne de çalışkanmış benim abiciğim!"

Eiji'den iki yaş küçük olmasına rağmen uzun boyu ile kapıda dikilen, okulun kız kesimi tarafından ulaşılamaz görünümlü çapkını; erkek kesimi tarafından ise kıskanılan ve nefret edilen Ash Lynx, siyah ceketinin içine giydiği punk grup tişörtü ve kırmızı, pis conversleri ile kollarını birbirine kavuşturmuştu.

"Pfft-!" dilini çıkartıp etrafa tükürükler saçarak gözlerini kısmış Eiji, kendisine abi muamelesi yapılmasından hiç hoşlanmıyordu; bunu bilen sarışın ise onu kızdırmayı sevdiğinden hep aynı pisliği yapıyordu.

banana fish | one-shotsOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz