"trudna si??"

239 10 9
                                    

Jutro
Budim se uz nježne i tople poljubce mog dragog koji je već ustao. Nasmijala sam se i zagrlila ga i on mi je uzvratio. U njegovom zagrljaju se osjećam sigurnije nego u sigurnoj kući. Dobar je on i volim ga ali njegova psiha je problem. On kada poludi ubija svakoga tko mu se nađe na putu bez obzira na bilo koga. Psihički je nestabilan te će proces obnavljanja njegove psihe biti teža nego što sam mislila. Naglo mjenjanje raspoloženja, želja za ubojstvima, žeđ za krvlju i nemilosrdnost. Sve to je veliki problem u njegovoj psihi. Ne znam kako ću to uraditi ali dat ću sve od sebe kako bi postao bolja osoba. Odmaknula sam se od njega te sam osjetila kako me je poljubio, naravno, uzvratila sam mu. Nakon što smo prestali otvorila sam oči i uspijela sam da ga vidim na što sam se šokirala i počela da vrištim dok me on gleda zabrinutim pogledom.

Suga"Y/N?? Šta ti je šta vrištiš?? Ja...šta se dešava??" bio je veoma zbunjen, a ja sam zaplakala od sreće i zagrlila sam ga.

Ja"Yoongi....vratio mi se vid. Vidim te opet" kada sam izgovorila ove riječi koje je dugo čekao samo me je jače zagrlio i poljubio.

Suga"ne mogu vjerovati tako mi je drago što ti se vratio vid. DEČKI IZVADITE PIĆE MORAMO SLAVITIIII!!!!" rekao je ustajuči se i oblačeći dok sam se ja smijala na njegovo djetinjasto ponašanje. Taman šta je obukao majicu dečki su upali u sobu. Jin je odmah znao šta se događa jer je ipak on doktor koji apsolutno zna kada si se oporavio. Nikad neću razumijeti kako im to uspije.

Jin"ne seri??" kaže gledajući u mene dok se ja smiješkam.

Jin"ne seriiii" izdere se i dotrči do mene te me sruši na krevet grleči dok svi osim Yoongija gledaju u nas zbunjeno.

Suga" neka vam je pička materina pa više se ne smijem ni obuči, a da me ne gledate!" kaže namrgođeno na što Taehyung odjednom raširi oči i otvori usta do poda te uz smiješak dobaci.

Taehyung"SEREŠ??? TOOOOO TRUDNA JEEE JESAM REKAO DA ĆU POSTATI UJKOOOO!!!!" kaže smijajuči se i rugajuči se dečkima dok su oni izgledali van sebe.

Suga"Taehyung...o čemu ti pizda li ti materina?"

Jungkook"to bi i ja volio znati. Kakva jebena trudnoča halooo???"

Taehyung"pa nema šta drugo da bude" Jin se ubrzo sklonio sa mene te došetao do Taehyunga i opalio ga šakom u lice na što je mene presjeklo nešto u srcu.

Jin"nije trudna budalo daj se osvijesti!!

Jimin"uff hvala Bogu"

J hope"a neee...ja sam se ponadao da ćemo imati malog šefa ili šeficu"

Namjoon"radije ne. Koliko god to zvučalo odlično ali radije ne." Bože pa oni su zaista budale...

Ja"ljudi..."

Suga"kada budem htio dijete tada ću ga i napraviti. Još se ni vjenčali nismo!"

Namjoon"e za to si sam kriv i nitko drugi"

Jungkook"tako je"

Suga"mislite da to ne znam budale???"

Ja"dečki...."

Jimin"ma čekaj stani malo...kako je trudna kad je stalno pila antibebi pilule. Ja sam joj ih lično nosio i dao da pije"

Taehyung"e vidiš nije mi to palo napamet"

J hope"pa bravo đaci! Konačno ste shvatili da NIJE trudna"

Ja"dečki....."

Suga"kako ste vi glupi"

Taehyung"hvala!!"

Jungkook"Tae ti si tu najgluplji ne znam kako živiš tako uopče"

Taehyung"alooo aj mi popuši"

Jimin"majmuniii"

Jungkook"šta je vrečo kikirikija oćeš se šibat???

Taehyung"a što ga tako zoveš??"

Jungkook"a što si ti glup??

Jimin"eeee jebem ti mater u pičku da ti jebem!!!"

Jungkook"šta si rekao???"

Taehyung"to šta si čuo"

Ja"DEČKI U PIČKU MATERINU VIŠE VID MI SE VRATIO!!!!" u tom momentu su se svi okrenuli prema meni te me zagrlili u jedan veliki grupni zagrljaj.

Namjoon"nadam se da ne sanjam!!"

Suga"hah koja djeca"

Jin"ccc ovo troje mladih treba voditi opet kroz stroge mjere"

Suga"riješit ćemo to kada budemo bili sami. Neću da Y/N to gleda pa da joj se opet moram ispovijedati i na kraju ponoviti sve. Znaš da mi je fitilj vrlo kratak.

Jin"naravno da znam. Nemaš brige šefe."

Ja"ubijate me ubijate meee!! Dajte mi zraka!! Hajde van da se smirite malo. Tae briši te jebene suze i ti J hope isto...ma daj zar i ti Jimin?"

Jimin"ne mogu si pomoči...ja sam osijećajan kikiriki" nasmijem se na to, a Jungkook dođe do njega i zagrli ga.

Jungkook"hyung oprosti mi što sam te nazvao malom vrečom kikirikija malo sam ostao bez živaca"

Jimin"uredu jeee" uzvratio mu je zagrljaj.

Taehyung"idemo šampanjac!!!" nasmijala sam se te su svi izašli, a samo sam ja ostala u sobi. Presvukla sam se i pogledala se u ogledalu. Izgledala sam mnogo bolje no zadnji put. Dobila sam na kilaži koju sam prethodno prije svega imala, rane su zacijelile, par ožiljaka je ostalo i svega nekoliko masnica na nogama, rukama i trbuhu. Nasmijala sam se samoj sebi kako sam se uspijela izboriti sa svima kroz šta sam prošla jer da je neka druga djevojka u pitanju sigurno bi se već davno ubila. Okrenula sam se od ogledala i čim sam prešla okom po sobi sve loše uspomene su mi se pojavila. Svaki detalj. Lupkala sam se po obrazima kako bih došla k sebi što je i pomoglo ali traume su ostale. Duboko sam uzdahnula te izašla iz sobe u dnevnu sobu. Dečki su već uveliko pričali i pili, a moj Sultan na njegovom mjestu. Nasmijala sam se na ovaj prizor te sam mu prišla i sjela u krilo što ga je iskreno malo i šokiralo ali ne pretjerano.

Suga"ne bojiš me se više?"

Ja"ne"

Ljudi moji evo nastavka i ja zaista ne znam šta se dešava sa mnom.Nisam više aktivna kao prije niti redovna sa nastavcima.Čak i na društvenim mrežama.Ne znam da li je od vremena tako ili je na bazi psihe tako kako bi se odvojila malo od virtualnog svijeta.Moguče je ali ako ja ne znam kako i zašto, kako biste onda vi tek znali?😅
Uglavnom nastavak je vani i želim vam samo dobru zabavuuu😊
Hvala vam što čitate ovu priču.
Ljubim vas😘❤

SudbinaWhere stories live. Discover now