"Volim kako tvoje tijelo reagira na moj dodir"

275 10 9
                                    

Crnokosa P.O.V
Opirala sam se i pokušala da se izvučem ali me je još jače počeo daviti. Yoongi molim te...trebam te vrati se gdje god da jesi.

Jackson"ovo će biti užitak. Lijepa, mlada, nevina još uhh koju čast imam" smije se podrugljivo, a meni dođe da u zemlju propadnem od srama, a ubijem ga od bijesa.

Ja"pusti me molim te...nemoj to da radiš"

Jackson"neću ljepotice. Kaži mi čija si"mamina i tatina glupane...

Ja"Yoongijeva ali tvoja sigurno nisam" ne znam zašto sam to rekla uopšte ali vidim da sam ga samo dodatno razbjesnila.

Jackson"NE!! NISI NJEGOVA KURVETINO PROKLETA!! SAD ĆU TI POKAZATI ČIJA SI!!"zatvorila sam oči i plakala te čekala bol u donjem dijelu no nisam ništa osjetila. Ni njega u sebi ni njegovu ruku na mom vratu. Polako sam otvorila oči i vidjela Yoongija kako ga mlati na podu i doslovno ubija Boga u njemu. Bila sam u šoku jer je zaista ovdje...tuče ga radi mene.

Ja"Yoongi..."veoma tiho sam izgovorila dok ga nije ubio. Upucao ga je pištoljem posred glave, a ja od šoka nisam mogla da se pomaknem. Suze su same išle,a moje tijelo se treslo. Odjednom sam osjetila kako me omotava plahtom i drži za ruku. Pogled mu je bio tako nježan i mogla sam vidjeti koliko se uplašio i zabrinuo.

Suga"crnokosa...najdraža moja..."lagano mi je nakrivio glavu u stranu te vidio plavice. Imao je tako nježne ruke i veoma snažan ali topao dodir.

Ja"Yoongi...o-on je ubio Sunga"spustila sam glavu i još više se rasplakala. Srce me je boljelo kad se prisjetim njegovog malenog beživotnog tjelešca u kupaoni. Ne mogu vjerovati da sam ostala bez mog malenog anđela...oh kako bih voljela da je sve ovo samo san. Odjednom sam osjetila kako me je privukao u zagrljaj te sam mu uzvratila ne obazirajući se na to što sam gola pred njim ali tehnički me je pokrio.

Suga"malena...žao mi je. Ja sam kriv za ovo. Da sam ostao doma nebi se ovo desilo i maleni bi bio ovdje" kaže grleći me. Ne nije on kriv. To ne dolazi u obzir. Nije on kriv! Odbijam to reći!

Ja"Yoongi nisi ti kriv. Molim te ne krivi sebe. Nisi mogao znati da će se ovo dogoditi" dignem pogled i gledam ga u oči dok mi suze padaju niz vrele obraze.

Suga"trebao sam ga ostaviti na životu da bih ga mogao mučiti do kraja njegovog bijednog života" namršti se na ovo, a ja ga samo gledam i plačem.

Suga"hajde da te obučem pa ću zvati dečke da se riješi tijela ovog skota, a Sunga ćemo morati pokopati na što boljem groblju" mogla sam osjetiti malu tugu u njegovom glasu zbog Sunga. Koliko se sječam bio je i on uz njega barem koliko sam vidjela. Nije mu svejedno.

Ja"važi...Yoongi...hvala ti što si me spasio" spustim glavu jer sam počela osječati lagani sram.

Suga"nisam mogao dopustiti da dira ono što je moje" primi me lagano za bradu i podigne pogled, a na njegove riječi meni je srce počelo jače kucati. Izgleda tako divno, a tek njegov glas koji uspije da ti pomuti razum.

Suga"hajde. Moraš se presvući" ustane se te ode do mog ormara i traži mi odjeću dok ga ja odmjeravam pogledom. Nosio je crnu usku majicu koja je jasno ocrtavala njegove mišiće i crne uske traperice koje su jasno ocrtavale njegove zateknute noge i zadnjicu. Dok sam ga ja odmjeravala nisam ni primjetila da stoji ispred mene i maše mi ispred lica.

Suga"alo crnokosa pa zar sam te toliko zasljepio?" kaže uz divan osmijeh kojeg naprosto obožavam. Jednostavno ga obožavam cijelog. Da, očarao me je.

Ja"ovaj ne...ne laskaj si..." pocrvenila sam malo i spustila pogled zbog srama na što se on nasmijao i skinuo plahtu sa mene. Istog trena sam ga pogledala malo uplašena na što mi uzeo grudnjak i zakopčao ga. Shvatila sam da me samo želi obući, a na dodir njegove ruke prošli su me trnci. Šutila sam, a on je uzeo gačice i navukao mi ih bez da je pocrvenio ili slično dok sam ja htjela u zemlju da propadnem. Vidjela sam da se nasmijao te mi je navukao neku kratku bijelu majicu na bretele sa malim dekolteom i kratke sive hlače. Nakon što me je obukao, uzeo je mobitel i nazvao nekoga i pretpostavila sam da je netko od dečki. Ubrzo je došao do mene i približio se mome uhu i tiho prošaputao.

Suga"volim kako tvoje tijelo reagira na moj dodir."

Evo ga novi diooo.Gore je slika outfita našeg Yoongija😊😊❤❤❤

SudbinaOnde histórias criam vida. Descubra agora