"oprosti mi molim te"

296 9 16
                                    

J hope P.O.V
Srce mi se slomilo kad sam ugledao Y/N u onako lošem stanju. Nije to zaslužila koliko god da je bila oštra prema svima nama. Ona je žensko i nebi se trebalo dizati ruke na nju. Suga je sada zaista pretjerao i mnogo sam ljut zbog toga. Dok je ona polako tonula u san ja sam je držao za ruku kako bi bila sigurna da sam ovdje. Izgledala je tako mirno i spokojno dok je spavala. Pravi anđeo. Polako sam joj pustio ruku te sam se ustao i došetao do vrata sobe. Okrenuo sam se još jednom kako bih je pogledao te sam duboko udahnuo sa puno tuge i žalosti. Ja sam inače osoba koja je fokusirana na sve pozitivno u životu ali ovo je previše čak i za mene. Odmahnuo sam glavom te otvorio vrata i izašao iz sobe polako hodajući ka dolje. Vidio sam dečke dolje kako sjede i razmišljaju.Neki su se držali za glavu, neki su se zagledali u jednu točku, a Jungkook je šetao u krug sav u brizi. Čak je i onaj skot bio ovdje .Čim sam ga vidio ljuto sam došao do njega i opalio ga šakom veoma jako da je pao na pod. Brzo sam dobio pažnju od dečki te su došli do mene, a on se digao istog časa i pogledao me ljuto.

Suga"koji ti je kurac jebote?! Šta me udaraš?" upitao je dok su ga dečki držali, a ja sam samo bijesno gledao u njega.

Ja"to ti je zbog svega što si uradio Y/N. Kako možeš??? Jebote Suga nisi ni svijestan da je ona čak i preko toga prešla te jedva dočeka da te opet vidi, a ti se tako iskališ na njoj. Ma teraj se u pičku materinu" nikada nisam koristio previše prostih riječi ali ovaj put me je bijes savladao više nego ikada do sada.

Suga"dobila je šta je zaslužila po koji put više govorim!!" odgovorio mi je ljuto.

Ja"ti bi trebao na liječenje budalo!!" odgovorio sam ljut i krenuo na njega ali sam se zaustavio kada sam vidio Y/N ispred njega gdje plače. Šokirao sam se i to jako. Pa kako je došla ovdje? Mislim nisam je ni primjetio ali srce mi je puklo kad sam je vidio ispred njega.

Ja"Y/N? Šta to radiš? Kako si došla tako brzo ovdje?" upitao sam vidno šokirano no nisam bio jedini. Svi su bili pod šokom pa čak i onaj skot.

Y/N"nemoj Hobi molim te...pusti ga. Rekla sam ti da je sve uredu. Molim te smiri se i nemoj da ga udariš. Ni ti niti bilo koji član" gledao sam je u šoku te se nasmijao ironično i opalio si mentalnu šamarčinu.

Ja"Y/N jebote pa vidi na šta ličiš zbog njega!! Čak si i oslijepila zbog ovog idiota!!" ljuto sam odgovorio.

Y/N"to je idiot kojeg ja volim!!. Molim vas nemojte..." plakala je ali ne suze. Već krv.

Jungkook"ne mogu da vjerujem. JESI TI PRI SEBI Y/N?!!"

Namjoon"ljudi smirite strasti. Y/N ne brini ja sam uz tebe" rekao joj je i nasmijao se te sam ga pogledao u šoku.

Tae"ovo nije uredu. Kako možeš da voliš ovo čudovište?!!"

Ja"točno to!!"

Jimin"uz tebe sam Y/N" nasmijao se, a ja sam ih gledao kao da su me ošamarili dok je Suga bio pod večim šokom od mene. Nije čak ni riječi progovorio.

Jin"uz Y/N sam. Žao mi je ali tako je ona odlučila"

J hope"jel i vama mozga fali??!!"

Jungkook"točno to!! On je čudovište i umalo ju je ubio, a vi sad podržavate njenu ljubav prema njemu. Pa trebala bi da ga pljune, baci na pod i šutne tako jako da mu više nikad ne padne napamet takvo šta ponoviti.

Y/N"nemojte tako govoriti o njemu molim vas. On nije čudovište. Samo ne zna kontrolirati svoj bijes i ja sam kriva jer sam izazivala. Nemojte tako prema njemu da se ponašate" brisala je krv koju je plakala no ostajali su tragovi krvi kako ih je brisala. Okrenula se prema njemu i...ZAGRLILA GA?!! Koji kurac?!! Pa očito ja i Jungkook jedini imamo mozga.

Ja"molim?!!"Suga joj je uzvratio zagrljaj i...i zaplakao???? On je zaplakao??? Sad mi više ništa nije jasno.

Y/N"bez obzira na sve što je uradio volim ga. Yoongi...nemoj da plačeš molim te" mislim da su mi usta bila do poda kao i Jungkook-u dok su se ostali članovi smijali.

Suga"Y/N oprosti mi molim te..." ne znam da li je moguće šokirati se više nego sada ali ja sam morao da sjednem i uhvatim se za glavu. Vidim da je i Jungkook pod velikim stresom isto. Ne mogu vjerovati pa Suga nikad nikoga nije molio za oprost, a pogotovo ženski rod. Vidio sam kako ju grli što jače može i čak ju je poljubio u obraz ali plakao je. Plakao je po prvi put toliko jako da je ispustio dušu. Ona ga je samo tješila i govorila kako će sve biti uredu ali on se nije smirivao. Ovo je naš Yoongi. Onaj sa bar malo emocija koje je sada pokazao pred nama pa čak i pred njom bez srama. Gledajući u njih smirio sam se i polako nasmijao. Izgledali su tako slatko zajedno. On visok, a ona niska možda malo i previše niska.Jao Yoongi je zadnji put zaplakao kad mu je bilo 18 godina. Od tada je on postao hladan i upao u mafiju. Nije imao život uopče. Živio je sa majkom sam u napuštenoj kučici bez uvijeta za život. Trudio se je da zaradi za život njega i njegove bolesne majke ali teško je bilo jer nitko nije htio siromašno kopile. Nije se čak ni kupao jer je to bila samo napuštena kuća bez struje i bez uvijeta za život kako sam i rekao. Jednom dok se vračao kući napali su ga kriminalci u namjeri da ga ubiju no nakraju su oni bili ti koji su završili ubijeni. Kad je njihov šef čuo za to odlučio je da Yoongi radi za njega i upadne u našu ekipu. Tako je i bilo. Nakraju je Yoongi ubio šefa tako je on postao naš šef. Ponosim se njime ali ubija me činjenica da su njegovu majku ubili neki klinci koji su naravno dobili šta su zaslužili.

Ekipa moja evo novog dijela.Inače došla sam kod oca,a pa je bilo teško jer nisam imala interneta da bi objavila nastavak no snašla sam se.
Uživajte😊❤

SudbinaWhere stories live. Discover now