"Mislim da sam se zaljubila u tebe"

270 11 21
                                    

Polako smo ušli u njegovu sobu i razgledala sam je. Bila je veoma depresivna i tamna. Dok sam stajala i promatrala nisam skužila da je Yoongi stao ispred mene i stavio ruke na moje bokove te me privukao k sebi. Imao je veoma nježan pogled ali se moglo vidjeti šta želi. Želi me za sebe. Pocrvenila sam užasno i stavila ruke na njegova prsa jer smo si bili opasno blizu.

Ja"Y...yoongi...šta to radiš?" oh znala sam ja šta radi ali ne mogu da dozvolim da se to desi. Bar ne sada.

Suga"ne mogu više da se suzdržavam lutko. Otkako si došla ovdje ja nisam više isti. Samo razmišljam o tebi i tome kako ćeš uskoro biti moja. Moja i ničija više. Ti zaista nemaš pojma, malena moja, koliko ja žudim za tobom da te osjetim" crvenila sam užasno na njegove riječi i bila sam u šoku što ovo čujem no onda se sjetim šta je rekao onaj skot....da sam ja samo njegova kurva. Na taj dio misli sam zatvorila oči suzdržavajući se da ne zaplačem.

Ja"ne mogu da vjerujem koliko si odvratan! Ja nisam niti želim biti tvoja!! Ja nisam ničije vlasništvo! Ja sam isto od krvi i mesa sa osjećajima. Ne želim biti tvoja igračka! Ne želim biti tvoja kurva..." na to sam spustila glavu i zaplakala dok je on samo mirno stajao. To mi je sve potvrdilo. Znaći istina je sve što je Jackson rekao baš kao i onaj papir.

Suga"mala previše si dopuštaš. Neću te sada pojebati ali budi sigurna kada dođe dan našeg vjenčanja...nećeš moći hodati mjesec dana" uhvatio me za vilicu kako bih ga gledala na što sam se uplašila.

Suga"šta je bilo? Maca popapala jezik lutkice?" nasmijao se i prišao mi bliže.

Suga"nisam ja tako loš ako me se sluša i udovoljava. Ako želiš proći bez ikakvih kazni onda me slušaj i radi što god da kažem i ne petljaj nos tamo gdje mu nije mjesto znaš ljubavi?" kaže uz jedan njegov opasni osmijeh. Zašto meni ovo prija?!! Ne razumijem zašto? Zar ga toliko jako želim?

Ja"shvatila sam..." gledala sam ga prodorno u oči. Vidjela sam apsolutno sve ali ljubavi nema ni traga.

Suga"znači slušat ćeš me kad ti nešto kažem?"

Ja"da hoću samo me pusti molim te...to me boli"

Suga"e baš zbog ovakvog ponašanja ću te morati kazniti" kaže uz jedan veoma odvratan osmijeh. Šta sam uradila pobogu?? Ne razumijem?

Ja"ali nisa.." je li on to?!! Ne mogu da vjerujem. POLJUBIO ME!! To je kazna?!!
Oh voljela bih da me kažnjava tako stalno. Usne su mu tako mekane i vrele...nisam se ni malo suzdržala odmah sam mu uzvratila. Omotao je ruke oko mog struka, a ja svoje oko njegovog vrata te mu uzvračala svaki poljubac. Poljubci su uskoro postali sve grublji i vreliji. Oboje smo htjeli nešto više jer nas je tijelo odavalo. Svoje ruke je spustio na moju zadnjicu i stiskao ju dok sam ja ispustila tihi izdah. Nasmijao se kroz poljubac i prebacio se na moj vrat te počeo da na njemu ostavlja ljubičaste fleke.

Ja"ah..Yoongi.."

Suga"reci ljubavi"

Ja"želim te mnogo...ah...kako ovo prija..."

Suga"a jel prija?" nasmijao se i nastavio da mi radi ljubavne ugrize i stišće za zadnjicu, a ja sam se napalila užasno.

Ja"oh daa"bila sam totalno očarana njime i njegovim dijelima da je to nemoguće opisati. Osjećaj je tako dobar.

Suga"znam ja šta paše mojoj djevojčici" na to se nasmijao i ponovo me poljubio. Taman kada sam htjela da mu otkopčam hlače on je stao i pogledao me uz smješak.

Suga"ovo je tvoja kazna" odmaknuo se od mene i smijao se te sjeo na krevet. Jel me zajebava? Daj neee!!

Ja"molim? Yoongi molim te ne radi mi too" stala sam ispred njega i čućnula te ga molila.

Ja"ne mogu da izdržim ovo. Teško je. Molim te!!"

Suga"nisam mislio da ćeš me moliti mada mi se to sviđa alii ne. Ništa prije braka" smije se i dotakne me po nosu. Kako je samo mudar!!

Ja"ali...ugh...onda ću sama!" ustala sam se namrgođena i zaputila prema wc-u kako bi se zadovoljila i smirila ali sam osjetila njegovu ruku na svojoj.

Suga"a ne ne ne. Ne smiješ ni da se dodirneš."

Ja"molim?! Zašto"

Suga"pa rekao sam ti. To je tvoja kazna. Hajde sada legni u krevet i spavaj."

Ja"nije fer!" namršteno sam prekrižila ruke i legla na krevet te mu okrenula leđa, a dolje mi stanje nije bilo uredno.

Suga"ne brini lutko kad se vjenčamo dobit ćeš ono šta želiš" nasmijao se i skinuo u bokserice te legao pored mene. On nije ni svjestan svoje ljepote. Prezgodan je!! Želim ga već jednom. Ne mogu vjerovati da sam se zaljubila u njega.

Ja"Yoongi?"

Suga"reci ljepotice" polako je bio za spavanje ali očito sam ga vratila u život.

Ja"mislim da sam se zaljubila u tebe..."

Suga"ljubavi to ti je veelika greška" nasmijao se i utonuo u san. Shvatila sam zašto. Naravno svaka se zaljubi u njega i normalno on to zna kao što sam mu ja rekla. Zašto nisam šutila?
Uostalom njegova sam igračka ali ne.  Neću to dozvoliti. Nema šanse.

Evo ga još jedan dio.Nadam se da ste svi super i da vam se priča sviđa.Voljela bih kada biste ostavili svoje mišljenje o njoj u komentarima to bi mi mnogo značilo.Nebitno da li je dobro ili loše mišljenje je obavezno saslušati jer se možda nešto i nauči od njega.
Hvala vam na čitanju!
Do sutra!😊😊❤❤

SudbinaWhere stories live. Discover now