35.

723 20 0
                                    

Végén fontos bejelentés, ha érdekel a másik könyvem (Eltitkolt testvér) akkor mindenképp olvasd el‼️

___________1D____________

-HARRY EDWARD STYLES!- hallottam meg Liam kiabálását. Nekem most annyi...

-Te mégis mi az ég lova faszát képzelsz magadról ha? Hogy beszélsz te a húgommal? Van fogalmad róla mennyire aggódott miattad te szerencsétlen? Mi az hogy mi köze van ahhoz hogy te hol vagy? Tudtommal a barátnőd te kretén! Most lenne rád a legnagyobb szüksége te balfasz! Akkora egy féreg vagy! Ha mást baszol legalább ne mondd neki vagy fasz se tudja te nyomorult!-ez volt az utolsó "becenév" és bevert egyet. Hát az biztos hogy rohadt erős ütése van...már többször tapasztaltam.
-Nem basztam meg senkit!-kiabáltam-Egy haveromnál voltam-folytattam már csendben-Nem tudom miért beszéltem vele így és miért nem ellenkeztem mikor azt kérdezte kit basztam. Szükségem volt egy kis időre. Gondolkodnom kellett. Nem tudom megvédeni a húgodat tesó-hajtottam le a fejem
-Te miről beszélsz?-kérdezte idegesen-Ha te akkor nem vagy ott Lilit megerőszakolják! Szarrá verted azt a buzit és börtönbe juttattad hogy soha többé ne kerüljön Lili közelébe. Szerinted ezt minek nevezik ha nem védelemnek?-hát ez most elgondolkodtatott
-Oké tényleg egy idióta balfasz kretén nyomorult féreg vagyok-mondtam
-Meg szerencsétlen is-helyeselt Li
-Ezt most nagyon elbasztam igaz?-kérdeztem
-Rohadtul-bólintott majd elhagyta a szobát.
Most nem tudom mihez kezdjek. Még a szemébe se merek nézni. Nagyon elcsesztem...de most úgy tényleg nagyon nagyon. Mi lesz ha nem bocsájt meg? Én abba belehalok.

Másnap reggel

Fogalmam sincs mikor aludhattam el de feltételezem megtörtént mivel reggel felkeltem. Hú de meglepő na mindegy. Magamra kaptam egy másik pólót és lementem a konyhába. Lilin kívül mindenki az asztal körül ült.
-Jó reggelt-köszöntem
-Csak tudnám mi benne olyan jó-vágták rá egyszerre unottan
-Oké ez para volt-jegyeztem meg-Lili?-kérdeztem meg óvatosan
-Szerintem semmi közöd hozzá-vágta rá Niall idegesen
-Csillapodj ír manó-emeltem fel a kezem
-Nem nem csillapodok egy kettő pedig tényleg rohadtul semmi közöd nincsen ahhoz hogy Lina hol van tudtommal neki sem volt köze ahhoz hogy te hol vagy és ezt a saját száddal mondtad szóval kurvára kussolsz világos?-ordibált a végére. Igaza van így mit sem mondta vettem kezembe egy almát és mentem fel az emeletre.
Hát Niall is jól kiakadt rám az tuti és nem is hibáztatom érte. Viszont tényleg aggaszt hogy mégis hol a fenében lehet Lili. Ja és Justin mivel ha jól tudom akkor ő is itt volt. Talán ketten vannak valahol? Lili máris elfelejtett, tovább lépett? Te jó isten ebbe még belegondolni is rossz.

Nos este van nem csináltam semmit ma de úgy tényleg semmit. Csak ültem a szobámba és néztem ki a fejemből. Néha lementem inni meg harapni két falatot és annyi is volt. Még mindig nem tudom merre lehet Lili és kezdek nagyon aggódni miatta. Úgy döntöttem felnézek instára.
Már éppen tettem volna el amikor megláttam valamit...még az ütő is megállt bennem.

még az ütő is megállt bennem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
My Life /H.S./ BEFEJEZETT!Where stories live. Discover now