☯3.2☯

2.1K 185 247
                                    

"Sen ne dedin?"

Aslında çok iyi duymuştu.

Adrien gözleri kocaman açarak kafasını hızla kaldırdı ve Marinette'ye baktı. Genç kızın bunu duymasını beklememişti. Şimdi ne yapacaktı?!

"B-ben..." diyerek yeniden kekeledi Adrien. Bu kadar korkak olduğu için kendini suçladı.

O an aklına eski günler geldi. Marinette'nin aşkını gösteremeyecek kadar korkak olduğunu düşünmüştü. Ne kadar aptalca bir düşünceydi bu! Marinette aşkını göstermekten korkmuyordu o, her bir zerresini sevdiği kişiyi kaybetmekten korkuyordu bir zamanlar. Şimdi ise aynı korku Adrien'a geçmişti.

"Beni... Seviyorsun?" dedi Marinette. Ne duyduğunu çok iyi biliyordu ancak inanamıyordu. Adrien Agreste kendisini seviyordu ha? Bu aylar öncesinde rüyalarında gördüğü bir sahneden başka bir şey değildi onun gözünde. Ancak şimdi Adrien tam karşısındaydı ve ne kadar paniklemiş gözükse bile hiç de inkar eder bir hali yoktu.

"Seni seviyorum." dedi bu sefer. Gözlerinin içine baka baka, korkmadan ve sesi titremeden. Ardından parmağına yüzük takılı olan elini kaldırdı. "Maskeliyken de, maskesizken de."

Gözlerini kapattı sonra usulca, ve mırıldandı. "Plagg pençeler."

Siyah deri kıyafet kendisini sardığında gözlerini açıp sırıttı. "Selam prenses."

Tabii ki bunlar sadece hayal olarak kaldı.

"Adrien!" derken sesini yükseltti Marinette. Genç oğlan dakikalardır boş boş suratına bakıyordu çünkü.

Bu seslenme ile Adrien kendine geldiğinde bu sefer daha kısa süre Marinette'ye baktı. Ardından hiçbir şey söylemeden arkasına döndü ve hızlı adımlarla kaçmaya başladı.

"Hey-"

Marinette tam peşinden gidecekken omzundan tutulması ile durup yan tarafına döndü.

"Belki de onunla daha sonra konuşmalısın."

Alyssa'nın sevecen yüzü Marinette'nin gözlerinin önüne serildiğinde Marinette derin bir iç çekip tamamen ona doğru döndü. Belki de Alyssa haklıydı, yalnız olduğu bir anı kovalayıp Adrien'ı köşeye sıkıştıracaktı. Bu fikiri iyice benimsediği sırada aklına en son onu sıkıştırdığı zaman geldi...

“Sen benim hiçbir zaman arkadaşım olmadın. Benim gözümde basit bir kızsın ve senden uzak duruyorum çünkü senden haz etmiyorum. Benden uzak dursan iyi olur, fırıncı kız.”

Kafasını iki yana sallayarak bunu unutmaya çalıştı. O zamanlar kalbi çok kırılsa bile bu sefer böyle olmayacağını biliyordu. İnsan sevdiğini incitmezdi çünkü değil mi?

Marinette olumlu anlamda kafasını salladı ve Alyssa'ya gülümsedi. "Sana son çizimlerimi göstereyim mi? Birkaç farklı dokunuş iyi olabilir."





























Kısa tuttum çünkü neden olmasın dkxhskhdkdhskjd

İki günde iki bölüm yeeyyy şimdi gidip Kuzen kurguma eklemeler yapıcam

İkinci yeeyyyy






Sizi severem💙








Kediciğinprensesi 🌸


Princesse Et Chaton 1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin