♪1.0♪

3.6K 310 354
                                    

Kara Kedi, başını biraz eğerek daha rahat bir pozisyonda Marinette'yi izlemeye devam etti. Üst katta onun yatağında yatarak aşağı kattaki tasarımlarla uğraşan Marinette'yi izliyordu. Ne zamandır orada olduğundan habersizdi. Birkaç dakika? Bir saat? Belki de üç saatti. Bu süre zarfında ne genç kız onu fark etmiş, ne de Kara Kedi kendini fark ettirmek için hamle yapmıştı.

Genç kızı izlemek gerçekten eğlenceliydi. Tasarımları yaparken kendi kendine söyleniyor, sakarlık yapıyor, bazen kendini müziğe kaptırıp sandalyesiyle oradan oraya kendini gezdiriyordu. Bunlar komik, değişik ve sevimli anlardı.

Yine de Marinette'nin bu denli neşeli olmasının tek nedeni sevdiği işleri yapması değildi. Bugün sınıfta kendi masumluğunu kanıtlamıştı ve bununla gurur duyuyordu. Herkes gelip ondan özür dilemişti. Alya, Nino ve Adrien ise gelip onu tebrik etmişlerdi. Lila'nın ise tüm yalanları ortaya çıkanca ortaya yeni bir yalan atılmıştı. Bir hastalık yüzünden çoğu zaman hareketlerini ve söylediklerini kontrol edemiyormuşmuş, buna inanılmıştı! Marinette her ne kadar bundan memnun olmasa da, bir gün Lila'nın değişeceğini umuyor ve o günün gelmesini iple çekiyordu.

Güneşin batmasına dakikalar kala Marinette bir kez daha parmağına iğne batırdı ve biraz söylendi. Oldukça sıcaklamıştı, dikkatini dağıtan kesinlikle buydu, sakarlık yapmıyordu.

"Üstümü değiştirmeliyim."

Kara Kedi keskin kedi kulakları sayesinde bu ufak mırıldanmayı duyduğunda artık oradan çıkması gerektiğini düşündü. Bu tacize girerdi.

"Selam Prenses!"

Marinette odanın diğer köşesinde "Kedi!" diye çığlık atarak Kara Kedi'ye döndüğünde Kara Kedi elbette sırıtıyordu. "Ne zamandır oradasın?"

"Sadece birkaç dakika." diye ufak bir yalan söyledi Kara Kedi ve Marinette'nin yanına indi. "Sakarlıklarını izlemek eğlenceliydi." deyip güldü.

Marinette gözlerini kısıp Kara Kedi'nin omzuna fazla sert olmayan bir yumruk attı. Tikki'nin saatlerdir neden ortalıkta olmadığını şimdi anlıyordu. Tikki'nin ondan daha dikkatli ve tedbirli olması gerçekten iyiydi. Kimse Kara Kedi'nin Marinette'nin Uğur Böceği olduğunu öğrenmesini istemezdi sonuçta.

"Eee, neden buradasın kedicik?" dedi Marinette sandalyesine oturduktan hemen sonra.

"Bana bir film borcun vardı Prenses." dedi Kara Kedi ve Marinette'nin yanağından bir makas aldı. "Ama başka şeyler de duydum."

"Ya, kimden duydun?" diye merak etmiyormuş gibi sordu Marinette. Anlaşılan sevgili Kara Kedi'nin bir ajanı vardı.

"Bazı kuşlar söyledi." diyerek sırıttı Kara Kedi.

Marinette dikiş makinesini tekrar çalıştırmadan önce mırıldandı. "En son kuşlarla aran pek iyi değil gibiydi."

Ne dediğini ancak birkaç saniye sonra fark edebilmişti. Uğur Böceği, Kara Kedi'nin kuş tüyü alerjisini bilebilirdi evet, ama Marinette mi? Asla!

"Sen... Nereden?"

Kara Kedi'nin kafası karışmış gibiydi ve Marinette bir bahane bulamıyordu. Sanki onu duymamış gibi yapacaktı ki, telefonuna bir bildirim düştü. Uğur Blog'tandı. O an Marinette'nin kafasında bir ampul parladı.

"Alya yüzünden." diye cevap vermeye girişti Marinette, sorunun üstünden dakikalar geçmesine rağmen. "Sizin o kuşlu akumalı ile savaşmanızı milyon kere çekti ve bende yanındaydım. Senin kuşlardan hoşlanmadığını anlamam pek uzun sürmedi."

Kara Kedi kızın bu kadar dikkatli olmasına hiçbir şey söylemedi ve konuyu değiştirdi. "Duyduğuma göre bugün masumluğunu kanıtlamışsın Prenses, tebrikler!"

Marinette güldü ve dikiş yapmaktan vazgeçerek dikiş makinesini kapattı. "Teşekkürler Kedicik. Şimdi, bir film izlemeye var mısın?"

Kara Kedi güldü ve birkaç çevik hareketle Marinette'nin yatağına uzanıp seslendi. "Sana katılacağımı biliyorsun Prenses."

İki genç de o gece yaşananlar hiç olmamış gibi davranıyorlardı. Böyle mutlu gibi görünüyorlardı ancak buna ne kadar devam edebilecekleri belirsizdi.

Marinette alt kata inerek birkaç abur cubur ile dondurma aldı. Ailesi televizyon izliyordu, bu yüzden onlara film izleyeceği söyleyerek yukarı tekrar çıktı. Kara Kedi de bu sırada filmi ayarlamıştı. Marinette yatakta Kara Kedi'nin yanına yerleşti ve getirdiği abur cuburları ikisininde ulaşabileceği şekilde yatağa dizdi. Her şey hazır olunca da Kara Kedi filmi başlattı.

Filmin ortalarına doğru, belki de beraber film izlemeyi bırakmalıyız, diye düşündü Marinette aralarındaki yakınlığa bakarak. Ayrıca şu öpücük konusunu konuşmadıkları için biraz rahatsız olmuş olabilirdi. Nasıl davranacağına karar veremiyordu. Daha önemlisi, nasıl hissettiğine karar veremiyordu. Kara Kedi'yi seviyor muydu? Ama o Adrien'a aşıktı. Peki sevmiyorsa neden Kara Kedi'yi öpmüştü? Filmi izlemeyi bırakarak Kara Kedi'ye döndü. O da ona bakıyordu ve aynı şeyleri düşündüğünü fark etmemek olanaksızdı. Uğur Böceği'ne ihanet ediyormuş hissi dört bir yanını çevrelemişti. Ama Uğur Böceği onu sevmiyordu, reddediyordu. Onlar sadece partnerdi. Marinette ile daha fazlası olabilirdi. Hem, Marinette ona kendisini iyi hissettiriyordu. Yine de bu güzel, sevimli, sakar, zeki ve becerikli kıza haksızlık etmek istemiyordu. Uğur Böceği'ne aşıktı, bu Marinette'ye karşı boş olduğunu göstermiyordu. Sadece... Kafası karışıktı.

Bir anda Marinette'ye ne kadar yaklaştığını fark etti. Yine o geceki gibi olmuştu. Kendisini kontrol edemiyordu resmen! Marinette onu çeken bir nevi mıknatıs gibiydi ve... Belki de o sadece bir arkadaş değildi.

"Ben, konuşmayacaktım ama-"

"Bende, yani bilmiyorum-"

"Evet çünkü biz-"

"Şey, biz başka-"

İkisi de bir anda sustular. Hâlâ birbirlerine çok yakınlardı, fark etmeseler bile film bitmişti. Parlak neon yeşili gözler ve canlı maviler birbirlerine her şeyi açıklıyor gibi duruyordu.

Marinette birden öne atılarak Kara Kedi'ye sarıldığında, Kedi bunun ne kadar iyi hissettirdiğini fark ederek o da Marinette'ye sarıldı. Bu iki kusurlu ruh, böylece bir tam oldular.





















MariChat shipini bu yüzden çok seviyorum. İkisi de birbirlerinin kusurlu yanları ve birlikteyken bunun hiçbir önemi yok. Gerçekten muhteşemleeeeeeğr






Eee nasıldı bölüm? Fazla heyecan yoktu ama benim en çok hoşuma giden bölümlerden biri oldu nedense...


Hepiniz en sonda öpüşecekler sandınız dimiiiğ





Teeerrrssss köööşeeeeee nihahahahaahaq djkdhdkdjd




Umarım iyisinizdir




Sizi severem 💙












Kediciğinprensesi🌸

Princesse Et Chaton 1Where stories live. Discover now