• Új Barátunk: Bakugou Katsuki •

1.5K 62 1
                                    

Egyik Drágám kérésére kerül be a könyvbe ez az agresszív süni. 🥰

­
» Első Találkozás «

Első napod az UA-ben. Szinte el se tudtad hinni, hogy bekerültél. Reggel gyorsan össze kaptad magad, felöltöztél, megreggeliztél és mentél is a suliba.

Amikor betértél az osztályba kiderült, hogy túl korán érkeztél. Senki se volt a teremben. Te helyet foglaltál az egyik szimpatikusnak tűnő széken és vártad, hogy a többiek is megérkezzenek.

Egy szőke hajú, mogorva tekintetű fiú jött meg először. Rád nézett de utána teljesen figyelmen kívül hagyott és helyet foglalt tőled nem messze az ablak mellett.

Te oda mentél hozzá, hogy kedvesen köszöntsd hiszen új suli, új osztály, új barátok.

- Szia, [Teljes Név] vagyok. Örülök, hogy az osztálytársad lehetek. - mosolyogtál kedvesen mire ő csak csettintett egyet a nyelvével.

- Nem kérdeztem. - nézett flegmán.

- Uhh, bocsi, hogy próbálok kedves lenni és nem rosszban lenni az osztálytársaimmal. - mondtad mogorván és vissza sétáltál a helyedre.

- Tch.. Bakugou. Bakugou Katsuki. - mondta pár perc után miközben egyáltalán nem nézett rád.

­

» Hogyan Hív Randira «

Bakugouval mondhatni olyan se veled se nélküled volt a kapcsolatod. Gyakran veszekedtetek, de aztán meg minden ment tovább mintha semmi se történt volna. Mindig szivattátok egymást. Suli után is együtt jártatok haza, nem mintha akartatok volna, csak egy irányba laktatok.

Ma is épp így történt. Együtt mentetek haza. Bakugou pedig feltűnően csendes volt. Nem szólt be neked és ha te beszóltál neki akkor sem oltott vissza. Kissé megelégelted ezt a csendességet ezért rá kérdeztél a dologra.

- Na jó, Bakugou. Mi a baj? - álltál meg a sétálásban mire kicsit távolabb ő is megállt.

- Semmi. Mi lenne? Menjünk már. - válaszolta miközben nem fordult hátra.

- Nem szoktál ilyen csendes lenni. - néztél kérdően rá.

- Csak gondolkozok. Haladjunk. - indult meg mire te mellé szaladtál.

- Wáó! Na és miről..? - néztél rá érdeklődve.

- Arról, hogy hogyan hívjak randira egy picsát. - sóhajtott egyet mire te enyhén szólva meglepődtél.

- Randira hívni.. Egy lányt?! Eddig azt hittem, hogy meleg vagy. - nevetted el magad mire Bakugou erősebben vállba lökött.

- Eléggé egy picsa. Mindig hisztizik és sose tudja befogni a száját amikor kéne, de ettől szexi. - mondta azzal a tipikus 'én vagyok a legjobb' mosolyával.

- Hehh, sajnállak. Pont egy ilyet kifogni. - nevettél továbbra is.

- Te vagy az a picsa. - mondta teljesen átlagosan.

- Mhhp, HOGY MI? - álltál meg és kikeredett szemekkel néztél rá.

- Jól hallottad. - rántott vállat Bakugou miközben tovább sétált.

­

» Az A Bizonyos Randi «

/Egészen biztosan elvinne egy játékterembe, hogy közösen játszatok. Persze végig szivatna, hogy úgyis nyerni fog, és végül nyer is, de aztán megtanítana pár trükkre, hogy mitől biztos a győzelme mindig./

/

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

­

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

­


» Amikor Meglátod Őt... «

Egy szál törölközőben a fürdőből kilépve 😏

Amint kilép és rálátást ad a kidolgozott felsőtestére, te látványosan mutatod ki a reakciódat.
Szemeid elkerekednek, a kezedet pedig a szád elé kapod. Amikor Katsukinak feltűnik a reakciód egy perverz mosoly kúszik fel az arcára.

"Na mi az babe? Szeretnél valamit?" húzza fel szemöldökét miközben egyre közelebb lép az ágyhoz ahol ülsz. "Szeretnéd, hogy ez a törölköző.. Ne legyen rajtam?" harapja meg alsó ajkát miközben föléd hajol. "Hát.. Kívánságod számomra parancs."
­
­
» Amikor Ő Lát Meg Téged... «

Egy szál törölközőben a fürdőből kilépve 😏

"Uhh, babe. Te most próbálsz engem felizgatni?" néz rád perverzen mire te enyhén szólva elpirulsz.

"Én nem.. Én csak.." jössz zavarba mire ő csak oda sétál hozzád.

"Nos.. Sikerült." fogja meg a derakad és közelebb húz magához.
­


­
» Amikor Reggelit Csinál Neked «

/Katsuki igazából remek séf, ezért biztosan valami szuper reggelit fog csinálni neked. Valószínűleg úgy fogja eléd rakni, hogy "nesze, egyél", de igazából szeretettel csinálta neked.❤️/

❤️/

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
­ᴀɴɪᴍᴇ ʙᴏʏғʀɪᴇɴᴅ sᴄᴇɴᴀʀɪᴏs [BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now