3. » Rapping Queen Rylen

5.9K 330 12
                                    

Po dnešním, celkem krátké vyučování jsem hodila moji kabelku do kouta pokoje, převlékla jsem se do opět do pohodlného oblečení, tentokrát volných letních šedých tepláků a bílého trička a rychle jsem udělala věci do školy. No aspoň jsem si myslela, že rychle. Celkově mi to zabralo přes dvě hodiny a to už se domem rozezněl zvonek.

Povzdechla jsem si, zavřela učebnici historie a vyšla z pokoje. Sešla jsem pár mramorových schodů, abych viděla na dveře, kdo přišel. Pan Godwin odskočil od dveří hned, jak uviděl návštěvníky.
„Sevas Godwi.“ Řekl nadšeně Louis a poplácal komorníka po rameni, Niall mu jen mávnul a oba se rozeběhli ke schodům. Jakmile stoupli na jeden schod, zpomalili a začali se rozhlížet.
„Páni Nialle, dlouho jsme tu nebyli, že?“ Louis se mě snažil provokovat.
„No nebyli.“
„Hele!“ ohradila jsem se na ně. Už stáli přímo přede mnou. Objala jsem je oba do našeho medvědího objetí.
„Tak a jdeme!“ Zasmál se Niall a ukázal na mě.
„Ok, jen se převleču.“
„Cože? Proč?“
„Panebože podívej se na nás! Máme taky tepláky!“ zasmál se Niall.
„Jenže já jsem holka a mám tady ve městě nějakou pověst a-“
„Seru ti na pověst.“ Zasmál se Louis, popadl mě pod jedním kolenem, Niall pod druhým a snesli mě ze schodů dolů. Nebránila jsem se, neměla jsem proti nim sebe menší šanci. Na moje vlastní nohy mě postavili až venku.
„Výborné. Budete teď za mě všechno platit, protože mám jen telefon.“ Protočila jsem oči a věnovala jim oběma naštvaný pohled.

Šli jsme tou nejdelší cestou pěšky k centru. Nevadilo mi to ani trochu. Bylo mi líto, že netrávíme spolu více času, jako když jsme byli malý.
„Panebože civilizace!“ vykřikl Niall vysokým písklavým hlasem. Došlo mi, že předvádí Robyn nebo Valentinu. Ruku jsem dala v bok a zastavila se. Mezitím se oba dva smáli, až se za břicho popadali.
„Vážně?“ pozvedla jsem obočí. Podívali se na mě jejich modrými kukadly. Smích utichl, provinile sklopili pohledy k zemi. Byla jsem ráda, že konečně přestali nadávat mým přátelům. Jenže spletla jsem se.  Oba se hned zase začali smát a napodobovat jejich hlasy. Panenky jsem dala vzhůru a rozhodla se je ignorovat. Došli jsme k rychlému občerstvení, kde jsem si koupila chlazenou kolu v kelímku.
„Ne.“ Odsekla jsem, když se po mě jejich ruce sápali, kvůli tomu, aby se mohli napít. Je pravda, že tu bylo teplo, hodně velké. Jako vždy na Floridě.

Niall si klekl na kolena a chytil se kolem krku. Začal předvádět, jak mi vysychá hrdlo a pomalu umírá. Snažila jsem se zachovat kamennou tvář. Otočila jsem se k němu zády a pokračovala po béžovém chodníku, osvětleným sluncem.
„Ale no tak, Rylen!“ řekl žádostivě Louis. Oba mě dohnali a v tichosti šli vedle mě.

„A co Styles?“ Hodil po mě očkem Niall. Věděla jsem, že to jeden z nich řekne, proto jsem si připravila menší řeč.
„Já nevím, co proti mně má! Absolutně to nechápu, jenže pokud mě on nesnáší, tak mám důvod ho nesnášet taky. Je ke mně hrubý a také-“
„Rylen slyšíš to?“ přerušil mě Louis a potáhl k otevřeným dveřím jednoho obchodu. Naznačil mě a Niallovi, ať tu počkáme a vběhl do obchodu. Spokojený úsměv na tváři měl když se vracel. Hlasitost hudby se zvýšila a já konečně rozeznala Bang Bang od Nicki Minaj, Jessie J a Ariany Grande.

„Na na you have it, wait a minute let me take you there, wait a minute tell you.“ Louis si bez chybičky zpíval část refrénu, pomaličku jsem se k němu přidala a poznala, že přichází sólo od Nicki. Tato písnička se stala jakousi hymnou našeho kamarádství, protože už od malička každý z nás umí zpívat a já z nás tří nejlíp rapovat. Proto já představuju Nicki, Niall j Ariana a Louis zaujal místo Jessie J.

„It’s Myx Moscato,
It’s frizz in a bottle
It’s Nicki full throttle, it’s oh, oh
Swimming in the grotto,
We winning in the lotto
We dipping in the pot of blue foam
Kitten so good,
It's dripping on wood
Get a ride in the engine that could go
Batman robbin' it,
Bang bang, cockin' it
Queen
Rylen dominant, prominent
It's me,
Louis, and Niallie,
If they test me, they sorry
Ride us up like a Harley
Then pull off in this Ferrari
If he hanging we banging,
Phone ranging, he slanging
It ain't karaoke night but get the mic
‘Cause I'm singing.“

Opinion | Harry Styles CZWhere stories live. Discover now