30. » Treasure

2.4K 139 11
                                    

Po víkendu stráveném v sídle matky s Louisem a Niallem jsem naprosto vyčerpaná šla do školy. Nejraději bych toto pondělí zůstala doma, cítila jsem se naprosto vyčerpaně po filmovém  maratonu. Kráčela jsem středem chodby ke své skříňce, kde jsem si vzala učení na první hodinu. Užuž jsem mířila do třídy, ale rozhlédla jsem se a spatřila Harryho, který měl společnou hodinu se mnou. Na obličeji mi vykvetl široký úsměv a únava mě jako mávnutím proutku opustila.

"Harry," mávla jsem na něj, aby mě zaregistroval. "Jaký byl víkend s mamkou?" optala jsem se hned po polibku, který mi věnoval na rty.

"Říkala, že by si přála ho strávit i s tebou." vešli jsme do třídy a usadili se na místa, která byla naštěstí vedle sebe. "Ale užil jsem si to, děkuju Rylen,"

"Rádo se stalo," uculila jsem se. Harry se nadechoval, že by mi ještě něco odpověděl, ale přerušil ho zvonek, označující začátek hodiny. Nakrčila jsem obočí a naklonil hlavu, nechápala jsem, co chce. Ukázal na kousek papíru a začal psát. Mezitím přišel učitel do třídy a už nám vykládal látku. Nevěnovala jsem mu pozornost. Mým středem vesmíru byl Harry, sledovala jsem jak horlivě píše na kousek papíru. Zvedl hlavu a pohlédl na učitele, který něco psal na tabuli, Harry se natáhl ke mně a papírek mi podal. Přijala jsem ho a rozložila. Harryho úhledným písmem, zde stálo: "Miluju tě." Pohlédla jsem na něj a s úsměvem, který se mi necíleně objevil na rtech, jsem protočila oči. Popadla jsem propisku a Harryho nápis jsem lehce přeškrtla a připsala jsem: "Já tebe víc." Podala jsem mu ho a začala jsem si dělat alespoň nějaké poznámky. Po chvilce jsem uslyšela tiché tss, ohlédla jsem se k Harrymu, který mi chtěl dál papírek.

"Dobře si to rozmyslete, pane Stylesi." rozlehlo se celou třídou. Uhnula jsem pohledem od Harryho a věnovala ho profesorovi. Tiše jsem si povzdechla.

"Stavte se po vyučování do mého kabinetu, i vy Rylen," zamračil se na mě skrz brýle. Slabě jsem přikývla a pohlédla na Harryho který ukázal na hodiny visící nad dveřmi. Zbývalo několik vteřin do zvonění.

"Mrzí mě, kvůli mně budeš po škole Ry," svěřil se Harry.

"Aspoň s tebou strávím více času a povykládáš mi, co jste dělali s Anne," pokrčila jsem rameny. "Měj se hezky," zamávala jsem mu. Harry mi ještě stihl dát letmou pusu na tvář, než jsme se každý rozešli jiným směrem na své vyučování.

"Jste pěkně žhavý s Haroldem," ozvalo se vedle mého pravého ucha. S leknutím jsem nadskočila.

"Bože," přiložila jsem svou dlaň k hrudníku a zastavila se. Osoba s velmi známým úšklebkem se postavila přede mě.

"Lou," zasmála jsem se a objala ho.

"Už jste spolu spali?" zeptal se bez jakéhokoliv ostychu.

"Cože?" začala jsem se smát. Takovou otázku jsem od něj nečekala. "Kdybychom to jako stihli, když jsem o víkendu byla s tebou a Niallem."

"Já nevím, třeba předtím," pokrčil rameny. Mířili jsme na společnou hodinu a toto nebylo zrovna téma, které bych chtěla probírat na chodbě.

"Proč se na to ptáš proboha?" zastavila jsem se a dala si ruce v bok.

"Je to jen sranda Rylen, sluší vám to spolu." pohladil mě po tváři Louis.

"Děkuju," v hloubi duše jsem doufala, že to myslí upřímně. "Málem bych zapomněla, nemůžu tě odvést dneska, jak jsem slíbila. Jsem po škole."

"Jak můžeš být ty po škole?" nevěříc se ptal.

"Posílala jsem vzkaz Harrymu," protočila jsem oči.

"Holka, ten Harold tě úplně kazí," pokroutil hlavou a mlaskl. Uchechtla jsem se.

Těsně před obědem jsem si myslela, že je tento den nudný a dlouho se vleče. Naprosto unavená jsem přišla ke kabinetu, kde už se opíral o zeď Harry. Společně jsme vešli do kabinetu a učitel nás hned zaúkoloval s vyklízením starého kabinetu.
"Co si dělal dneska?" zajímala jsem se.
"Nudil se v hodinách," odfrkl si Harry. "Škoda že nemáme více společných hodin, to by byla teprve zábava." přišel ke mně, natiskl mě na zeď a začal vášnivé líbat mé rty. Zmateně jsem otočila hlavu bokem a nastavila mu tak tvář.
"Co děláš?" mračila jsem se. Harryho kamenný pohled se po chvíli změnil v pobavenou grimasu následovanou hlasitým zvonivým smíchem.
"Kdyby ses viděla," pokračoval se smíchem.
"To byl jako nějaký test?" optala jsem se odměřeně.
"Ale no tak," přistoupil zpět ke mně a skrýval smích.  Alespoň se o to snažil.
"Nechápu, co to je za srandu Harry, ale nevadí," zasmála jsem se pro změnu já, letmě jsem ho políbila a pokračovala v utírání prachu. Hrála jsem nabručenou, protože jsem se mu chtěla, alespoň trochu, pomstít. Pobrukovala jsem si písničku, která mi přes den utkvěla v hlavě.

"Treasure, that is what you are
Honey you're my golden star
You know you can make my wish come true ," přidal slova Harry. Měla jsem nutkání zpívat s ním.

"Rylen, zpívej se mnou," Harry mě objal zezadu kolem pasu. Chvíli jsem rozmýšlel, jestli mám zpívat nebo ne. Moje radost z Harry čistého zpěvu mě přemluvila.

"If you let me treasure you
If you let me treasure you-u-u,"

"Jistě, že tě nechám cenit si mě," pohodil vlasy Harry a zasmál se. Odfrkla jsem si a začala znovu uklízet.

"Harry, konec blbostí, musíme to stihnout uklidit všechno," poručila jsem. "Mezitím mi můžeš vyprávět, co jsi dělal s mamkou,"

"Tak za prvé, táta bylo úplně jedno, že nejsem celý víkend u něj, díky bohu. A s mamkou..." nechala jsem ho vyprávět. Oči mu přitom zářily štěstím, byla jsem okouzlena.

_________
Ahojte, omlouvám se, že přidávám nepravidelně, teď přes prázdniny to napravím nebojte! :D Ale já nestíhám!! Pondělí, čtvrtek a středu mám uplně zabité, takže mnoho času na psaní teď nemám, ale jak říkám předepíšu si to hned jak ten čas a INSPIRACE bude!

Nebudu se vymlouvat jen na to že nestíhám, ale i na to, že mi shází inspirace tak trochu. Já vím o čem příběh psát, ale nevím JAK ! jsem za to na sebe naštvaná a snažím se to změnit, ale půjde to pomalu :(

Doufám, že si užíváte předvánoční čas.

Já dneska nakoupila nějaké další dárky a chybí mi mamka a taťka -.- Poradíte mi? :D

Děkuju za vzrůstající přečtení a hlasy, i komentáře, je to naprosto skvělé nevěřím, že za chvíli bude 40 tisíc!!!! <3 děkuju!

Klárka!

(to let me treasure you znamená v překladu nech mě cenit si tě, kdyby někdo nechápal :P )

Opinion | Harry Styles CZWhere stories live. Discover now