Kap 6

1.3K 20 0
                                    

Morgonen efter vaknade jag med ett ryck. Sebbe var borta! Men sen såg jag att han låg i min soffa och sov. Det hade inte hänt något igårkväll förutom att vi låg och kysstes. Sebbe ville inte göra något annat än att kramas och kyssas. Han sov till och med i soffan som ligger i mitt rum. 

Jag skuttade iväg till badrummet och satte igång vattnet till duschen. När jag duschat klart så låg han och sov fortfarande, han var så söt och oskyldig ut. Man såg hans markerade magmuskler eftersom han sov i bara kalsonger.  Oh så snygg. 
Jag lade mig i sängen och tittade ut. Det var en väligt fin dag och det såg ut som om det var väldigt varmt ute. Vi kanske skulle åka till stranden och ha picknick, det vore väldigt mysigt.Sedan började telefonen pipa så jag tog upp den och såg en påminnelse på kalendern. HELVETE! Jag har uppkörning till körkortet om en halvtimma! 
Jag väckte Sebbe snabbt och hoppades till gud att han hade tagit bilen. 
"Har du bilen?" skrek jag gällt. Jag sprang runt i panik och stackars Sebbe fattade ingenting. 
"Ja.. Vadårå? sa han med en mörk morgonröst och började klä på sig. 
Jag stannade upp en sekund och kollade klockan. "Jag har uppkörning om 24 minuter!" sa jag lite lugnare och fortsatte att klä på mig blandat med att fästa mina lösögonfransar. 
"Du kommer att klara det jättebra gumman." sa han och pussade mig på hjässan innan han gick in på toaletten. 

*Cirka 1 timma senare*

"JAG KLARADE UPPKÖRNINGEN! Så jävla awesome!" skrek jag och dansade mot Sebbe. Han kramade om mig och gratulerade mig. 
Jag var så uppspelt att jag kysste honom passionerat. Jag kände hur det började pirra i mellangärdet. Jag vill ha honom och jag vill ha han nu så jag började kyssa honom ännu mer. Sebbe fattade vinken och vi satte oss i bilen och frågade: "hem till dig eller mig?" jag bestämde mig för att vi skulle åka hem till honom. 
När vi kom innanför dörren lät jag klänningen landa på golvet intill ytterdörren. Han stirrade på mig och stora, glansiga ögon. Jag började känna mig allt mer kåt. Det var verkligen en underlig känsla. 
Jag tog tag i hans tröja och drog mig till honom och gav honom en tungkyss."är det okej" frågade han mig. Jag nickade bara och då märkte jag hur han började bli desperat och jag letade mig fram till hans lem som var både jättehård och jättestor. Herregud det kommer jag inte ihåg. Han avbröt mig och sa: "här kan vi väl inte stå" och lyfte upp mig och gick snabbt in i sovrummet där han slet sönder mina trosor och kastade mig lätt på sängen. Jag kände hur lusten snabbt steg och kunde inte hålla mig ifrån honom. Han frågade titt som tätt om jag kände mig okej, gullig! Sen satte han sig på golvet och särade på mina ben och började slicka snabbt. Jag kände hur det sköna började komma och jag stönade högt. Han slutade innan jag hann komma och lade sig över mig. När han tryckte in sin stora lem så stönade jag ännu mer och det var en underbar känsla. Han jobbade snabbt och tog inga pauser. Jag kände hur det rörde sig inom mig, det var så, så skönt när jag kom att jag slet tag i lakanen och skrek till av det sköna. Inte långt efter så kom han i mig och tryckte så långt in han kunde och slappnade av. 
Han tittade i mina ögon och kysste mig lätt på munnen. 

Vad hände?Där berättelser lever. Upptäck nu