Kap 3

1.5K 28 0
                                    

När vi kom till skolan så såg jag Sebbe direkt. Jag förstår inte hur jag kan känna såhär, aldrig någonsin förut. Man kanske inte ska säga att jag är kär men attraherad, jag är definitivt attraherad av honom. Jag vet att fortsätter vi prata så kommer jag att falla för honom. Skärp dig Gabriella!! Du ska klara den här dagen. 
Alla tjejer i klassen hade snygga klänningar och fina märkesskor. Grabbarna hade skjortor och finbyxor. Själva avslutningen var ganska tråkig och rektorn stod och pratade i en halvtimma om sitt unga år. Herregud, give me a break! 
När han äntligen slutade prata så bestämde klassen att vi bara ska hem och hämta saker. Sedan drar alla ut till stugområdet vi har bokat. 
Jag och Hanna började gå hem till mig. Jennifer och Ronja skulle möta upp oss hemma hos mig för att vi skulle samåka. Jag hade gett Sebbe adressen och han skulle komma så fort han kunde. 
Ungefär en halvtimma senare så satt vi i bilen påväg till stugan. Det kommer att bli så roligt! 

När vi kom fram så var det några där redan. Jag såg på Sebbe och han verkade vara illa till mods så jag gick fram till han och tog hans hand. Den var varm och jag kände mig genast tryggare. Jag släppte handen för att vi skulle gå in i våra stugor för att byta om. Jag och Hanna tog på oss våra nyaste bikinisar. Sexigt! Jag lindade om handduken runt midjan och gick ut. Jag och Hanna tittade på varandra och skrattade till. Så vi sprang ner till stranden och släppte handdukarna på stranden och sprang ut på bryggan. Där puttade vi ner alla som stod, inklusive Sebbe, och hoppade sedan i själva. Vi skrattade så vi storknade. 

RONJA

Alla är avundsjuka på Gabriella, hon har allt alla vill ha. Snygg kropp, perfekt solbränna och långt blont hår. 

Ingen vet att jag är kär i henne, eller jo min bästa kompis Emma. Hon är den enda som vet att jag är lesbisk. Så jag ser hur Sebbe tittar på henne, som en kåt tonårspojke.. Hon stirrar tillbaka likadant.. Hemskt!

GABBE

Vi badar tills jag ser att en Audi A6 åker in på gårdsområdet. Det var Anton och Jocke. Klassens pajaser.
Jag springer upp och försöker krama Jocke, som inte har något emot att bli blöt och kramar tillbaka.

"Tjeeena! När kom ni?" Sa Anton och log samtidigt som han tog av sig sina raybans.
"För ca 1 timma sen tror jag" sa Hanna och log. Hon har alltid velat haffa Anton. Vi gick ihop sedan 7an så hon har strulat med honom ett par gånger.
Fler bilar rullar in och Jocke har satt igång grillen. Vi har med oss lite allt möjligt, massa kött, kyckling och majskolvar. Jag och Hanna tog fram våra cider och började dricka sakta men säkert.

Vad hände?Där berättelser lever. Upptäck nu