4. Bölüm- Gelecekteki Kızımız?

118 7 4
                                    


Zorlu bir mücadele olmuştu ama sonunda hep olduğu gibi kazanmıştık. Klasik görünüyor değil mi? KEŞKE ! Ama bir anda portal gibi birşey açıldı ve içinden benden çok az kısa bir kız çıktı. Saçları benim gibi siyahtı ve gözleri tamamen yeşildi. Starfire'ın gözleri ile aynıydı. Sonra bize (Starfire ve ben) bakarak duymayı hiç beklemediğimiz birşey söyledi.
- Anne, Baba
----------------------
ROBİN POV
Anne, Baba dedi. Ve bize bakarak! Starfire ve benden bahsediyorum. Bu kızın benim olması imkansız. Birincisi Star ve ben çok genciz. İkincisi eminim bu kız benden en fazla 1-2 yaş küçük. Aynı zamanda bizim kızımız olsaydı Bruce beni öldürürdü! Bilirsiniz bazen aşırı korumacı oluyor. Böyle zamanlara örnek verirdim ama şimdi daha büyük sorunumuz var.
(Bu arada Nightstar şöyle görünüyor)

(Tabii ki ben çizmedim)Takıma baktım hepsi en az Kory ve ben kadar şok olmuştu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Tabii ki ben çizmedim)
Takıma baktım hepsi en az Kory ve ben kadar şok olmuştu.
Daha Sonra Mount Justice'de [Batman'e Anlatmadılar ve saat çok geç]
"Size söylemiştim" Bu kız gerçekten bizim kızımız? DNA testi yaptık ve o bizim kızımız. Daha sonra bize anlatınca herşey daha mantıklı geldi. Evet iki gün öncesine kadar sadece arkadaşım dediğim kız ile gelecekte evleniyorum ve bir kızımız oluyor. Saat çok geç olmuştu. "Baba, bende seninle gelebilir miyim?" Diye sordu. "Tamam ama bize adını söylemedin?" Diye cevapladım "Nightstar, ama Mar'i  Grayson da diyebilirsiniz" "Grayson mu? Sen Dick Grayson musun?" Artemis sordu "Evet" sırıttım
Wayne Manor-Gece Geç Saatler
"Genç adam, bu saatte neden evde olmadığınızı açıklamak ister misiniz?" Bruce biraz endişeli bir şekilde sordu. Belli ki takımla olan görevin çoktan bitmiş olması gerektiği ve hala evde olmadığım için bana kötü birşey olduğunu düşünmüştü. Nightstar'ı görünce ki tepkisini merak ettim. "Bak, biliyorum endişelendin ama sana süpriz bir konuk getirdim" 'Kim' der gibi baktı bana ve Nightstar'ı görmesi için birkaç adım sağa kaydım. "Dede" diye koşarak ona sıkı bir şekilde sarıldı. Çok sıkı. Bu özelliğini annesinden almış olmalı. "Richard bu kim ve neden bana dede diyor." Nighstar hemen atladı "Ben senin evlatlık oğlun, ama galiba şuan daha onu evlat edinmedin ve takımın yeni üyesi Starfire olarak da bilinen Koriand'r'ın kızıyım" Bruce bana çok tuhaf bir şekilde baktı. "Umm DNA testi yaptık ve gerçekten de öyle" dedim kekeleyerek sonra aniden bir ekleme yaptım "A-ama gelecekten geldiğini söylüyor" Sonra Alfred geldi Nightstar ona da doğru uçarak "büyük dede!(?) " Diye seslenip sarıldı. "Hep bunu kemiklerini kırmadan yapmayı hayal etmiştim" dedi. Ve onlara Nightstar'ın hikayesini anlatınca Bruce biraz rahatlamış gözüküyordu "Peki neden buradasın?" {Not: biliyorum Mar'i nin DC'de hiç kardeşi yok ama bu Fanfictionda var} "Kardeşim Taht için savaşmak istedi. Ama ben onunla savaşmazdım. Bu yüzden hem Dünya hem de Tamaran büyük bir tehlikede Raven ve Zatanna abla sihir kullanarak beni geçmişe göndererek bu savaşı engellememi sağlamaya çalıştı ama sihirde bazı terslikler oldu ve beni gerekenden çok daha öncesine gönderdiler" "Peki şimdi be olacak?" Diye sordum "Zamanda yolculuk çok fazla sihir gerektiriyor ve bu sihir zamanımızda bile hiç kimsede yok bu zamandaki Zatanna ve Raven'i bulmalıyız böylece güçlerini birleştirip beni kendi zamanına gönderebilirler" Bruce yanıtladı "Zatarra'nın Zatanna adında bir kızı var ama Raven kim bilmiyorum" "Zatanna'yı bulmamız bile bizim için bir artı" dedi Mar'i "Görünüşe göre bugün çok şey oldu Mar'i sana yatacak bir yer ayarlayalım ve sonra ikiniz de doğruca yatağa gidiyorsunuz" "Peki ya Devriye?" Diye sordum merakla "Devriyeyi unut beni endişelendirdiğin için  cezalısın" "Ne! Bu adil değil!" Diye bağırdım. "En azından arayabilirdin" dedi ve odama gittim
Kısa bir süreliğine Mar'i nin Bakış açısı
Babam gittikten sonra kahkaha atmaya başladım. Dedem ne olduğunu sorunca ise "Şey, babamı böyle göreceğim hiç aklıma gelmemişti." Diye cevapladım. "Bir dahaki sefere tartıştığımızda bunu ona hatırlatacağım" birbirimize bakarak kıkırdadık. Bana geleceğin nasıl olduğunu sordu ve ona gelecekten bahsettim. Aynı zamanda akrobasi yeteneklerim ile Wally amcanın deyimiyle Ninja şeyini gösterdim. Bana gururla baktı. Ve sonra birşey sordu "Dick'in benim evlatlık oğlum olduğunu söylemiştin, bu doğru mu?" "Umm evet babam bana onu 14. Doğum gününde evlat edindiğini söylemişti." Dedem bana baktı "Peki tepkisi nasıl oldu?" Diye sordu. Ne demek istediğini anlamıştım ama bunu onun ağzından duymak istedim "Anlamadım biraz daha açık söyler misin?" "Bunu benim söylememi istiyorsun değil mi küçük yarasa?" Dedi. "Belki~" dedim. "Onun ailesinin yerini almak istediğimi zannedip bana kızdı mı?" Diye sordu. "Bana söylediğine göre o gün çok mutlu olmuştu. Yani onu rahatlıkla evlat edinebilirsin dede"
Dick/Robin Bakış açısı
Odama gittim. Ve yatakta oturuyordum. Neden Bruce,Neden? Her seferinde böyle olmak zorunda mı? Sürekli bana karşı aşırı korumacı olması ve hep benim hakkımda endişelenmesi benim suçum gibi beni cezalandıramaz. Buna hakkı Yok! Teknik olarak o benim babam değil ne biyolojik açıdan ne de Resmi olarak. Bunları düşünürken uykuya daldım.
Bruce'un Bakış Açısı
Şiddetli bir çığlıkla uyandım. Dick yine Kabus görüyor olmalıydı (A/N İngilizcede Gece terörü dedikleri de oluyor bazı kaynaklar kabusun İngilizcesi bazıları  kabustan farklı olarak daha gerçekçi olduklarını söylüyor) Anne ve babasının ölüm yıldönümünden bir gün önce her zaman kabus/Gece terörü görürdü ama bazen bu anne babasını hatırladığı gecelerde de olurdu. Dick büyüyordu bu da onun güçlendiği anlamına gelir. Ve maalesef bu bazen olumlu bir şey değil. Güçlendiği için bazen kendine kabusu görürken zarar verdiği olurdu. Birkaç dakika sonra onu uyandırmayı başarmıştık. Kollarında morluklar vardı ve elini kırmıştı. Nightstar yanımıza geldi ve ağlamaya başladı. "Demek bu yüzdendi" dedi Dick ona "Ne?" Diye sordu "Annem ve babam her sene Dedem ve büyükannemin ölüm yıldönümü olduğu gece beni Raven ablaya,teyzeme, Roy abiye veya başka bir arkadaşlarında kalmamı isterlerdi" dedi. Ve Dick "Teyze mi? Senin Kaç tane Teyzen var?" Diye sordu. Sonra aklıma Blackfire geldi. "Bir teyzem ve bir dayım var. Neden?" Sonra devam etti. "Oh, doğru ya. Teyzem şu anda kötü biri" Sonra Dick'e dönerek "Uykuya dönmelisiniz" dedim Mar'i kafasını sallayarak yatağına gitti. Başımı Dick'e doğru çevirerek "Sende uyumalısın genç adam" Dedim "Ama ya tekrar olursa" diye mırıldandı. "Seninle uyumamı ister misin?" "Bunun için biraz büyük değil miyim?" Diye sordu "Hala Batmobile'i sürecek kadar büyük değilsin yani...?"
Ve birlikte uyudular
YAZARIN BAKIŞ AÇISI
Takım dağda idi ve Nightstar onların yanındaydı. Batman yeni görevlerini açıklayacaktı. "Takım bu kızın adı Rachel Roth, göreviniz onu bulup buraya getirmek. Yarın aramaya başlıyorsunuz"

- Gece Nightstar Telefonla mesajlaşır-
-- Görev nasıl gidiyor?
-- İyi Raven ablayı aramaya yarın başlıyoruz
-- Cyborg, Beast Boy Terra ve Zatanna da ekibe katılmalı unutma.
-- Biliyorum. Kardeşim nasıl?
-- İyi. Kazadan sonra biraz canı acıdı ama iyileşiyor
-- Tamam kapatmalıyım görüşürüz anne seni seviyorum
-- Bende seni yıldız ışıltım

-----------------
Selam! Uh burada shiplerden bahsetmek istiyorum Robstar zaten olacağı belli Beast Boy ve Cyborg takıma biraz daha erken katılacak ve Cyborg 3. Sezondaki gibi gözükecek Father box ile değil Justice league War filmindeki gibi Cyborga dönüşecek. Raven ve Beast Boy birlikte olacak BBRAE ❤️ Cyborg  Sarah Simms adlı bir kızla olacak. Aslında Cyborg x Jinx shipliyorum ama Google'a Who is Cyborg's Girlfriend (Cyborg'un kız arkadaşı kim) yazınca adı çıkan kızla yapmak istedim Nightstar'la da birini shiplemek istiyorum ama bu Damian olmayacak Çünkü  Dami onun amcası sayılır ve aralarında en az 10 yaş farkı var. Büyük ihtimalle kendim birini yapıcam Terra forever alone olacak gibi çünkü onunla shipleyecek biri yok [onunda originini değiştireceğim
Tabii Markovia prensesi vs. Gibi olaylar aynı ama 3. Sezona göre biraz farklı]

~•Spy Outs•~

Başka Bir Yol-Young Justice FanFictionWhere stories live. Discover now