3. Bölüm Yeni-Okul/ Nightstar

123 6 0
                                    

Robin'in Bakış açısı (Pov)
Tanındı Robin B01
"Haklısıymışsınız o çok tatlı" Starfire'ın sesini duydum ve Kumandanın ilk defa Conner değil kızların elinde olduğunu gördüm (Galiba zorla almışlar)
"Değil mi? O gördüğüm en tatlı erkek olabilir" Artemis tatlı kısmını vurgulayarak söyleyince iyice merak ettim. "O da kim?" M'gann Artemis ve Kory televizyonu işaret etti. Ve Artemis'in bile Tatlı olduğunu düşündüğü kişi... Ben mi? Tamam aslında Dick Grayson ama Dick Grayson benim! "Robin o çok tatlı değil mi?" M'gann sorar sormaz "Hayır değili-Yani, hayır değil!" Diye bağırdım. "Sorun nedir, arkadaş Robin?" "Hiç birşey Kory Robin sadece Kıskanıyor" (Arty) "Ben mi... Onu mu? Kıskanmak mı? Hah bu çok komik" "Conner Wally Kaldur, sizce Dick Grayson tatlı mı?" (M'gann) Ve erkekler televizyona baktı "Pekala, belki biraz" (Kaldur) M'gann ve Artemis Conner'a bir bakış attı ve Conner anında "Tatlı" dedi Wally ise "Bu soruya cevap vermeme hakkımı kullanıyorum" dedi. "Üstelik sadece tatlı değil aynı zamanda ateşli" (Arty) kırmızılı bir yüzle Zeta tüplerine doğru gittim.
~Wayne Malikanesi~
Bruce bu gün çalışmıyordu. Beni görünce şaşırdı "Dick, Ne oldu" "Bana tatlı dediler ve... Ateşli" "Ne?" *Olayları anlattım* "Bruce sana birşey soracağım" "Evet Dick" "Ben tatlı mıyım?" "Hayıır" çok inandırıcı gelmedi. "Bruce gözüme bak ve bana tatlı olmadığımı söyle!" "Umm Hey Dick galiba telefon çalışıyor bakmalıyım üzgünüm" ve gitti. Ben tatlı değilim!
Pov yok
Koriand'r okula gitmeliydi ve tahmin edin bu hangi okul oldu.... Gotham akademisi! Dick Grayson ve Artemis Crock'un gittiği okul! Tabii Koriand'r/Starfire/Kory Anders Robin'in Dick Grayson olduğunu bilmiyor ama öğrenecek.
Starfire Pov
Okula gitmek için hazırlanıyorum. Gotham adı verilen bir şehirdeymiş. Ve üniformamı giydim.

(Spy konuşuyor: güzel bir çizimci değilim bende Barbara'nın resimini indirip çok az değiştirdim)
evimden ayrılmadan önce aldığım tek şeyi kolye yaptım çünkü Acil bir durumda Starfire'a o taş ile dönüşebiliyorum bu yüzden yanımda bulunmalı. Okula gitmeye hazırdım (Neredeyse) diğerleri yanıma geldi ve onlara "Nasıl oldum? Tıpkı bir dünyalı gibi değil mi?" Diye sordum onlarsa gözlerime baktı kıkırdadım "Sadece şakaydı" ve gözlerime iki tane zümrüt yeşili lens taktım. Gözlerim zaten yeşil ama bu sefer tamamen değil. "Gitmeye hazırım" ve Zeta girişine doğru yol aldım.
- Gotham Akademisi -
Okula gideceğim için çok heyecanlıyım. Tamaran'da ailem benim ve ablamın güvenliğimiz için evde eğitim görmemizi uygun görürdü. Ve şimdi gerçek bir okuldayım! Bir anda omzuma değen bir el beni düşüncelerimden ayırdı "Merhaba, Ben Dick" arkama baktım ve Dick Grayson'u gördüm ama sesi Robin'in sesi ile aynıydı ve bir anda "Robin" dedim. "Nereden anladın?" Şaşırmıştı
Dick Pov
Şaşırmıştım. Yani, uzun süredir takıldığım kişiler bir güneş gözlüğü takınca kim olduğumu anlayamıyor ama 2 hafta önce ekibe katılan yeni kız anlıyor.
Kory Anders Pov
"Sesinden anladım" sonra aklımda bir şimşek çaktı. "Yani Televizyonda Senin Tatlı olduğunu söylediğimiz için mi gittin?" Yüzü kırmızı olmaya başladı ve "Belki" dedi. Sonra birinin arkamdan "Selam Sis" dediğini duydum

"Blackfire!?" "Şuanda Adım Blackfire değil. Carol Anders" (Müq çizmişim dimi?) "Burada ne yapıyorsun?" "Senin Bruce Wayne namı diğer Batman'den burs alarak buraya geldiğin gibi bende Lex Luthor'dan burs aldım. Şimdi onun evlatlık kızıyım" ve pis bir gülümseme ile ayrıldı.
- İlk Ders -
Richard/Dick Pov
"Sınıf bugün yeni bir öğrencimiz var" kim olduğuna bakmak için kafamı kaldırıyorum. Starfire um yani Kory, harika benim ile aynı sınıfta! "kendini tanıt" öğretmen "Selam benim adım
Kory Anders başka bir ülkeden geliyorum ve 13 yaşındayım" "Boş bir yere oturun bayan Anders" ve yanıma oturdu.
- Teneffüste -
Kory ile birlikte konuşuyoruz Barbara bugün okulda değildi ve tek arkadaşım oydu. Artemis ile selfie çekmiş olabilirim ama okulda arkadaş olduğumuzu söyleyemem. Artemis derken bir anda onun yanında siyah saçlı mor toka takan ve koyu mor gözlü biri ile konuştuğunu görüyorum. Kory'nin kolunu dürterek "Hey şu senin ablan değil mi?" Diye soruyorum ve o da "Evet" diyor sonra devam ediyor "Arkadaş Artemis'i uyarmalıyız" "Ben onunla konuşamam Robin olduğumu bilmiyor" Ve Kory Artemis'e doğru yürür sonra yanlışlıkla koluna çarpıp Arty ona baktığında 'Benimle gel' anlamına gelen bir işaret verir. Artemis de bir bahane ile Kory'nin arkasında Carol yani Blackfire'ı terk eder. Adamım lanet olsun Star çok zeki ve güzel. Ama hayır ne düşünüyorum ki ben o benim sadece arkadaşım. Birkaç dakika sonra Artemis Carol'a gitmesi gerektiğini söyleyip oradan uzaklaşır. Ve Kory yanıma gelir. "Hellettim" diyerek gülümser. Gülerken çok güzel gözüküyor. Ama o benim sadece arkadaşım.
~ Ertesi Gün Takım Görevdedir ~
- Robin POV -
Zorlu bir mücadele olmuştu ama sonunda hep olduğu gibi kazanmıştık. Klasik görünüyor değil mi? KEŞKE ! Ama bir anda portal gibi birşey açıldı ve içinden benden çok az kısa bir kız çıktı. Saçları benim gibi siyahtı ve gözleri tamamen yeşildi. Starfire'ın gözleri ile aynıydı. Sonra bize (Starfire ve ben) bakarak duymayı hiç beklemediğimiz birşey söyledi.
- Anne, Baba

-------------------------
Gıcıklık edip burada kesiyorum. >:3

~•Spy Outs•~

Başka Bir Yol-Young Justice FanFictionWhere stories live. Discover now