17. Jste spolu roztomilý

123 5 0
                                    

Po krásném ránu se oba rychle nasnídali, převlékli se a společně vyrazili pěšky do práce. Připadali si jako ve snu, ze kterého se ani jeden rozhodně nechce probudit. Cestou do práce si povídali o všem možném, občas se jen tak zastavili a vyměnili si pár polibků.
Mery nechápala, jak mohla být takhle šťastná s Michalem, zřejmě to štěstí tehdy byla jen nějaká iluze. David se zase snažil pochopit, jak mohl být tak slepý a chodit s Ninou, když se neustále hádali. S Mery se od té doby, co jsou spolu ani jednou nedostali do sporu. Naštěstí.
,,Večer bychom mohli zajít do kina, co říkáš, Mery?" Zeptal se jí, když zrovna postávali u nějaké lampy na chodníku a vyměňovali si polibky, ona si mezitím pohrávala s jeho tmavými vlasy.
,,To by se mi líbilo. V kině jsem dlouho nebyla," usmála se a opřela si čelo o to jeho.
,,Bezva a co bys ráda?"
,,Hmmm, tak nějaká komedie by byla fajn, ale uvidíme až podle toho, co tam budou dávat."
,,Tak joooo." David ji hladil rukou po zádech a pak sjel k jejím bokům.
,,Měli bychom jít, už ráno jsme si trochu přispali. Nemůžeme se pořád zastavovat." I když nerada, ale musela tuhle chvilku přerušit. Dal jí rychlou pusu na rty a pak se k němu přitulila.
,,Jak si přejete, má paní," řekl s úsměvem a ona se zahihňala.
,,Miluju tě." Zvedla k němu hlavu, on jí dal pusu do vlasů.
,,Já tebe taky."

Cesta do práce jim trvala trochu déle a jak se dalo čekat, přišli přesně o 30 minut později. Čas jim tentokrát měřila Šárka, která si chtěla Mery taky trochu vychutnat.
,,No jo, tak jsem zaspala, ježiš. Nedělejte z toho takovou vědu," zakoulela očima, Vali která byla na urgentu zrovna taky se uchechtla.
,,Prej zaspala. Jsem viděla ty vaše  zamilovaný pohledy s Hofem. Se divím, že vás to ještě nepřešlo."
,,Neříkej, že závidíš," podívala se na ni Mery.
,,Prosím tě, co bych ti záviděla? Že máš takovýho sexy chlapa?"
,,Takže závidí, je to jasný," zakroutila pobaveně hlavou a lehce se zasmála. 
,,A i kdyby, tak co? Víte, jak jste spolu roztomilý?"
,,Jo jo, víme," usmála se nevinně a chtěla se věnovat svojí práci, ale najednou přivezli příjem, na který by málem zapomněla.

Po letechKde žijí příběhy. Začni objevovat