Începutul

63 14 1
                                    

Ca sa intelegem toata istoria trebuie sa vizionam "RUN" , "I NEED U" si "Butterfly". Nu ar incurca sa privim si teaserele " WINGS".
In general ce este cunoscut despre situația comuna.Noi vedem legaturile intre Namjoon si Taehyung, Yoongi si Jungkook, Hoseok si Jimin.Jin nu este singur - el este acea legatura intre baieti.
Am citit multe teorii in care se spune ca Jin nu exista, defapt totusi toti sunt vii dar in legatura cu teaserele publicate de BigHit ne putem schimba parerea.Sa ne amintim primiile teorii.Una din cele mai populare era aceea unde Seokjin — unicul supraviețuitor din compania de prieteni, care s-au pierdut in iluzii si amintiri.El privește pozele, se plimba prin locurile unde a fost cu baietii, se ineaca in dor si singurătate, vede ceea ce nu este.Amintiti-va de "AWAKE". Jin s-a inchis singur in casa ceea ce înseamna ca el s-a blocat in propriile amintiri.Casa era plina de mărunțișuri legate de prietenii lui si asta ne duce la gandul ca Jin a ajuns in trecut, nedorind sa uite si sa mearga mai departe fara ei.Tablourile, bricheta, marul, usile închise, inscripțiile invisibile pe oglinzi — toate astea ii aminteau de baieti la fel ca pozele.Nu au ignorat si simbolurile florii.Crinul — simbolul mortii, ea inflorea pe inima lui Jin oferindu-i intuneric iar el ii ardea petalele.

Aceasta teorie era plina de moarte si singurătate. In teasere tot a fost facut accent pe asta, dar si in clipuri.

Namjoon a murit in timpul incendiului la benzinarie, Yoongi si-a dat foc, Jungkook a fost lovit de masina, Hoseok s-a sinucis cu medicamentele, Jimin s-a inecat iar Taehyung a sarit in apa.Jin a ramas in viata, dar viata lui ii amintea existenta dureroasa.
Aici vedem relatiile baietilor.Cand Taehyung a avut o bataie cu tatal sau, Namjoon a fost acel pe care l-a sunat Tae, ca prietenul, cel mai apropiat hyung sa il ajute si Namjoon a raspuns.
Jungkook ca cel mai mic era supravegheat de Yoongi.Hoseok si Jimin impreuna au fost in spital.Am citit diagnosticul lui Hoseok dar asa si nu am inteles de ce Jimin era internat cu el.Probabil încercarea esuata de a se sinucide l-a adus si pe el in spital, unde s-a si cunoscut cu Hoseok.Jin era alaturi.Cand Taehyung l-a sunat pe Namjoon, acela a adus toata gasca, Jin era cu ei.
Cand Jungkook si Yoongi se certau, Jin era unicul care privea totul de la distanta.Cand Hoseok a aruncat medicamentele in foc, cand pe Jimin in gluma il inecau in cada, Jin la fel era alaturi.Probabil in aceasta teorie "neagra" Jin si era moartea, care purta crinul alb pe inima.Moartea mereu este alaturi cu acesti baieti care riscau, doar așteptând momentul cand unul din ei va gresi.Si fiecare din ei a gresit.

Deja e clar ca soarta s-a jucat cu baietii si i-a chinuit bine.Familia rea sau lipsa, batai si cyberbullying, retrairi, singurătate si lacrimi.Fiecare din acesti baieti este singur pentru el insa impreuna se tin ca sa traiasca din nou in armonie si fericire, dar nu sa supraviețuiască in singurătate.

Asa, ideea acestei teorii e clara.Baietii toti mor, Seokjin — singurul care a supraviețuit dar viata fericire nu ii aduce.

Sa incepem cu primul teaser BTS - LOVE YOURSELF.Multi au fost dezamăgiti ca in clipuri sunt si fete, credeau ca va fi ceva romantic dar nu, am inteles asta cand prietena lui Jin a scapat jos jurnalul ei.

Această notita este cheia la aceasta situatie :

"Cand noi am revenit de la mare, fiecare era singur pentru sine.De parca, ne-am inteles sa nu ne mai legam unul cu altul.Doar dupa graffiti lasate pe pereti si a sunetelor unui pian vechi puteam spune ca existam.In acele timpuri, chipul acelei nopti din nou s-a nascut la mine in cap, ca o iluzie.Focul, de parca incetisor disparea din ochii lui Taehyung, privirile asupra mea, de parca am spus ceva uimitor, mana lui Namjoon care incerca sa-l opreasca pe Tae si eu, care nu am putut sa ma retin si l-am lovit.

Dupa căutările esuate ale lui Taehyung, eu am revenit in casa noastra pe margine, dar acolo nu era nimeni.Geamul stricat, cateva picături uscate de sange, biscuiții rupti in bucati mi-au amintit de aceea ce a fost cateva ore in urma.Prin toata astea, mai era si o poza.In ea eram noi, zâmbind pe fundalul marii.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 01, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BTS ~ teoriiWhere stories live. Discover now