Lovely Secret - 25. část

7.4K 364 12
                                    

Lilly

Zabalená v osušce se posadím na postel a otevřu svou skříň. Přemýšlím, co na sebe. Nakonec se rozhodnu pro květované minišaty, přes které si vezmu růžové sako. Venku je chladno. Mám dojem, že i pršelo. Vlasy si nakulmuju do pravidelných loken, na jedné straně sčešu širší pramen dozadu a za uchem sepnu pinetkou. Vyměním si náušnice za stříbrné elegantnější a na první pohled luxusnější, které jsem dostala od Louise k šestnáctinám. I s líčením si pohraji. Pečlivě vedenou linku na konci zvednu, ještě jednou přejedu řasy řasenkou a na rty nanesu rtěnku.

Danielle si na sobě také nechala záležet. Ve volnějších vínových šatech jí to moc sluší. A Nancy, která vyjde z koupelny v černých šatech s vrstvenou sukní, které zvýrazňují její štíhlí pas, je pak přímo nádherná. V tmavých vlasech má ozdobnou stříbrnou sponku a boty na podpatku jí ladí s psaníčkem. Vedle těch dvou si už zdaleka nepřipadám tak hezká jako před pěti minutama.

Do pokoje vejde po zaklepání na stěnu, protože dveře jaksi neoddělují tuto místnost od té druhé, Liam. Má na sobě oblek a vínová kravata mu ladí k Danielle.

"Holky, za chvilku je sraz dole," oznámí nám, a když uvidí Dani, s okouzleným výrazem k ní přistoupí a políbí ji.

"Lásko, prosím tě, zapneš mi to?" podá mu řetízek tvořený z malých stříbrných kamínků. Otočí se k němu zády a nadzvedne si vlasy.

"Je nádherný, moc ti sluší," pošeptá Dani do ucha, zatímco jí ho zapíná kolem krku.

"Taky je od tebe," usměje se, spustí si vlasy a otočí se, aby ho mohla políbit.

S Nancy si vyměníme úsměvy, já si obuju růžové lodičky na vysokém podpatku a jdeme napřed.

Když čekáme na výtah, z pokoje kluků vyjde Harry a přes rameno ještě volá: "Jo, Nialle, počkám."

Nemůžu si nevšimnout, jak mě sjede pohledem od hlavy až k patě. Když se dveře výtahu otevřou, postrčí mě rychle dovnitř.

"Jsi tak nádherná," pošeptá mi s čelem opřeným o to mé a rukama zmapuje mé tělo od zad pod sakem, přes pas a boky až ke stehnům. "Moc ti to sluší," pohladí mě po tváři a lehce nadzvedne bradu. Ještě ale, než se stihne dotknout svými rty mých, Nancy, která čeká před výtahem, řekne přehnaně nahlas, abychom ji slyšeli: "Louí! Páni, sluší ti to."

Harry vzdychne, odtáhne se a ležérně opře o stěnu výtahu. Já se otočím a dělám, že si upravuju účes v zrcadle. Vidím v něm, jak Louis dojde k Nancy, obejme ji a políbí.

"Tobě víc."

Pak už přijde Niall, který si ještě za chůze dovazuje motýlka a když už se dveře zavírají, doběhne Danielle s Liamem. Rukou zabrání dovření a vejdou se ještě k nám.

Zachytnu Harryho toužebný výraz. Nenápadně mu podám ruku a on mi ji stiskne. Jen ale do té doby, než se výtah zastaví a my musíme vystoupit. To se zase pustíme a v hale čekáme na ostatní pět metrů od sebe.

Nečekáme moc dlouho a přijde Caroline a za ní vedoucí se za ruce Zayn s Nataly, které to v bleděmodrých šatech a botách se stejným zbarvením také dost sluší.

"Jdeme?" zeptá se Zayn, když se u nás zastaví.

"Čekalo se na vás," neodpustí si rýpnutí Harry. Zayn se jen zazubí a vyjdeme před hotel, kde už na nás čekají tři taxíky.

Nasednu do jednoho z nich a podívám se, kde je Harry. Chce jít za mnou, ale předběhne ho Louis s Nancy. Sedne si tedy aspoň na místo spolujezdce.

Lovely SecretKde žijí příběhy. Začni objevovat