Lovely Secret - 30.část

6.9K 355 0
                                    

Ve čtvrtek dopoledne si balíme. I když jsme tu takřka čtyři dny, zabere nám to docela dost času.

Po obědě přemýšlíme, jak strávit poslední den tady, ale vzhledem k tomu, že Zayn, hlavní organizátor téhle akce, je bez nálady, moc toho nevymyslíme. Potom, co se zavře sám v pokoji a bojkotuje veškeré naše snahy o komunikaci, zavrhneme i nápad někam si vyrazit.

"Ho to přejde," míní Liam a všichni jen doufají, že má pravdu.

"Hej, lidi," vejde k nám do pokoje, kde se všichni poflakujeme, Louis. "Jdeme si zahrát Twistera," rozhodne a hned začne hru, kterou si nejspíš vypůjčil ze společenské místnosti, chystat.

"Děláš si srandu?" uchechtne se Caroline.

"Ne," ujistí ji Louis se zazubením a už rozprostírá hrací plachtu.

"Okay, je to lepší než tu sedět," vyskočí na nohy Nancy.

"Rozdělíme se na dva týmy. Vítězové obou družstev si pak dají rozhodující kolo a ti co prohrají jako první taky. Pro oba pak něco vymyslíme."

"Vsadím se, že už to máš vymyšlený," zazubím se, protože ho moc dobře znám. Vyrůstala jsem s ním a takových her jsme hráli spoustu.

"Mám," zakření se.

První hraje Dani, Nancy, Louis a Liam. Je zábava pozorovat, jak si navzájem zavazí, proplétají se do sebe a protože se neustále smějí, mají co dělat, aby se udrželi a nespadli.

"Nancy, pravá ruka na červenou," řekne Harry, který jim točí ručičkou.

Nan se s úlevou dostane z nepohodlné pozice. Stojí teď rozkročmo s rukama položenýma před sebou na zemi. Louis, který měl štěstí a ruce ještě nezapojil, má nyní krásný výhled na její zadek v černých upnutých legínách, neboť stojí hned za ní.

"Liame, levá noha na modrou." Liam tak udělá a na řadě je Louis.

"Levá ruka na červenou."

Louis se musí naklonit přes Nancy na poslední volné červené kolečko a oba tak úplně ztrácí rovnováhu. Jediný, kdo zatím nemá problém, je Danielle. Jako tanečnice dokáže ustát i ty nejhorší pozice. Bez sebemenších potíží přehodí pravou ruku na žluté kolečko a dostane se tak do mostu přes Liama.

Harry vytáhne z kapsy mobil a vyfotí je, aby to vzápětí mohl dát na Instagram. Hned potom opět roztočí plastovou ručičku, neboť na něho začnou řvát, ať si pohne, že už nemůžou.

"Nancy, levá noha na zelenou."

"Děláš si srandu? Vždyť je to na druhé straně!" Pokusí se tam dostat, ale neustojí to a sebou na zem strhne i Liama.

Chvilku jim trvá, než se dostanou z hrací plochy, protože se u toho všichni řehtají jak koně. A nejvíc samozřejmě Louis. Nancy se mu pokusí podkopnout nohy, ale on se brání svou volnou rukou a u toho ještě stačí ječet svým pronikavým hlasem, že podvádí.

Nakonec Dani po dlouhém nerozhodném boji Louího porazí.

"Padavko!" popichuje ho Nancy. Louis se za ní rozběhne a slibuje jí tvrdý trest. Honí se po celém pokoji, až ji nakonec chytne. Snaží se mu vykroutit, ale drží ji pevně. Nadělají při tom takovej kravál, že je musí být slyšet až dolů na recepci.

"Louí, ne!" směje se, zatímco on ji kouše do ramene.

"Hej vy dva, nechcete nám jít radši točit?" zavolá na ně Niall.

"Oba zvednou hlavu a svorně odpoví: "Ne," načež pokračují tam, kde přestali. Jen co ale spolu doblbnou, vezmou si kartonovou desku a roztočí ručičku.

Z naší pětice vyhraje Caroline a tu pak v rozhodujícím finále porazí Danielle. Já vypadnu hned ze začátku a to kvůli Harrymu, kterému přišlo nejspíš nefér, že spadl hned jako první, a začal mě lechtat.

"Tak co s vámi?" otočí se na Nancy a Harryho Louis s významným pohledem. "Ten z vás, kdo to teď projede, nás bude muset celý večer obsluhovat," zatváří se šibalsky a jako organizátor této soutěže se chopí role točitele.

Fandím Nancy a hlasitým aplausem se jí snažím s holkama povzbudit. Jednak proto, abych provokovala Harryho, který po mně hází pohledy, kterými mi jasně dává najevo, že to hned po konci pěkně schytám, ale taky kvůli tomu, že kluci hlasitě povzbuzují ho.

"Jooó!" zařveme s holkama zaráz, když Harrymu podjede ruka a svalí se na zem.

"Užij si to poskoku," popřeje mu Niall a rozřehtá se.

Zayn

Ležím zadumaný v posteli s notebookem na klíně, kde mám rozjetý twitter. Koukám na tweet, co jsem napsal před hodinou a jehož skrytý význam asi nikdo nechápe. I přesto má už přes padesát tisíc retweetnutí. Už se chci odhlásit, když v tom mě napadne podívat se do zpráv. Mám jich tu nových nepřečtených víc jak tisíc, většinou od Directioners, ale mě zaujme jen jedna jediná. Od Little Mix. Po chvilce váhání ji rozkliknu a očima přeletím tři slova, která mi způsobí zrychlení tepu.

'Zayne? Jsi tu?'

Zpráva přišla před čtyřiceti minutami. S chvějícími se prsty napíšu pouze: 'Ano,' a po nekonečném srovnávání všech pro i proti, kliknu na odeslat. Čekám pět minut, deset, dvacet...

'Bylo fajn tě zase vidět,' přijde mi odpověď.

'Také jsem tě rád viděl.' Bože, to se nevzmůžu na nic lepšího?!

Tentokrát čekám mnohem déle...

'Je blbý, že jsme si nestihli ani popovídat...'

'Dnes v noci odlétáme domů.'

'Nechtěl bys zajít na kafe?'

Pochopila to. Částečně jsem rád, ale na druhou stranu si sám sobě nadávám, jakej jsem neskutečnej blbec!

'Za půl hodiny u Gold Owl,' naťukám krátkou odpověď.

'Dobře.'

Lovely SecretKde žijí příběhy. Začni objevovat