17. Injure past

632 26 14
                                    

Otvárala som oči, cítila som okolo seba zdroj tepla ktorým nebol nikto iný ako Katsuki. Stále zaborená hlavou do jeho hrude a obkľúčená jeho silnými rukami, som cítila radosť.

Aj keď to bolo príjemné bol už čas vstať. Najprv som premýšľala ako sa dostanem z tých rúk, aj keď môžem využiť quirk ale tak to není sranda.

Nadvihla som dve silné ruky ktoré boli okolo mňa a pomaly ich dala na druhú stranu. Potom som sa chcela pomaly vytackať s postele ale on zamrnčal, stuhla som na mieste. Potom sa len otočil na druhú stranu a spal ďalej.

Uf... mám šťastie, teraz čo si len oblečiem. Pozrela som na Katsukiho čierne tričko ktoré ležalo na zemi a usmiala sa, už viem. Obliekla som si jeho čisto čierne tričko, bolo mi skoro po kolená možno nejakých 20 centimetrov nad. Nechala som so tak a išla dole.

Prišla som do kuchyne a rozmýšľala čo uvarím, vo varení som úplne nemehlo. Lebo som nikdy nemala čas sa to naučiť, väčšinou jem v FBI. Takže som to nejako neriešila, ale základné jedlá viem.

Rozhodla som sa uvariť vajíčka so slaninou. (nevyznám sa v japonských jedlach😅, ale ak nejaké viete tak mi ich prosím napíšte.) Zobrala som s chladničky slaninu bola rovno nad mojou poličkou s energeťakmi... čo? Každý má svoju závislosť nie? (blbe je že je to aj v realite😅😅😅)

Zobrala som panvicu zo spodného šuflíka a dala ju na sporak, potom som zobrala obyčajné maslo. S pomocou noža som ukrojila menšiu kocku a dala ju na panvicu, potom som zapla sporák. Zobrala som si varešku a nechala rozpustiť maslo, medzitým som nakrajala slaninu. Potom keď sa maslo rozpustilo, rozbila som na panvicu vajíčka a potom pridala slaninu. (Ja normálne Gordon Ramsay, za málo😝)

 (Ja normálne Gordon Ramsay, za málo😝)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*nevinné pískanie*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*nevinné pískanie*

«Katsukiho pohľad»

Do nosu ma udrela nejaká dobrá vôňa, prinútila ma otvoriť oči. Obzrel som sa okolo seba a pohľadom hľadal Y/n, nenašiel som ju. Potom som si všimol pootvorených dverí a mal som jasné. Postavil som sa s postele a hľadal svoje oblečenie, našiel som celý spodok ale chýbalo mi tričko. No keď som ho ani po piatich minútach nenašiel nechal som to tak a nechal sa viesť tou vôňou.

Bakugo X Reader Sk❤Where stories live. Discover now