7. Exams

787 27 4
                                    

________«Tvoj pohľad»________

Spala si keď v tom na teba začali padať lúče slnka. Trochu si sa pomŕvila a otvorila oči. Ja som v posteli? Veď včera som bola s Keithom a potom... asi som zaspala, no nevadí. Povedala si a išla do kuchyne urobiť si niečo na zub. Keď si mala nachystané jedlo pobrala si sa do obývačky, sadla si na gauč, a zapla telku.

¥_________Pohľad Katsukiho_________¥

Pomaly otvorím oči. Strašne ma bolí hlava... hm!? Ja som u seba v izbe? Ako je to možné! Veď som včera išiel nakúpiť a potom... ako som sa dostal domov?! Absolútne netuším ale som rád že som doma. Postavím sa z postele a idem do kuchyne. Vidím mojich rodičov piť kavu, a mňa len bolí hlava ako čert.

Zídem dole po schodoch. Keď ma zbadala ta stará striga tak okamžite ku mne pribehla. Začala ma obijmať, snažil som sa od nej odlepit ale veľmi mi to nešlo. ,,Katsuki som taká rada že si v poriadku.'' ,,Ha? Prečo by som nemal. A PUSTI MAAAA!'' Začal som kričať, keď ma konečne pustila a ja som sa mohol nadýchnuť toho dôležitého plynu menom vzduch, okamžite som sa opýtal.

,,Čo sa včera stalo?.'' Sadla si ku káve a spustila. ,,To by som aj ja rada vedela. Niekto zaklopal na dvere a keď som tam prišla ležal si na zemi, bol si mimo." To si robíte prdel? Ako ale vedel kde bývam! Toto je čím ďalej tým divnejšie, no nič teraz som hladný.

________«Tvoj pohľad»________

Dnešný deň si mala voľný. Nechcela si trénovať lebo si si hlavne chcela oddýchnuť za posledné dni toho všetkého bolo až až. Chcela si aby už bol zajtrajšok a mohla si ísť na skúšky. Ale dostala si nápad. Keď ovládaš čas prečo by si ho nemohla zrýchliť.

Vedela si že na to treba dosť síl ale popravde si to ešte nikdy neskúšala. Zobrala si si vedľa seba mobil a sadla si na zem. Dala si nohy do tureckeho sedu a začala plynule dýchať. Najprv si sa pozrela na čas bolo 11:20. Ruky si dala tak aby palce boli vedľa seba a ukazováky cez seba krížom. Čo vytvorilo trojuholník. Začala si si hovorit. Żr¥çħ£îţ çąß.

Okolo rúk sa ti urobili kruhy ktorými si začala najprv pomaly krúžiť, a potom zrychlovať

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Okolo rúk sa ti urobili kruhy ktorými si začala najprv pomaly krúžiť, a potom zrychlovať. Trochu ťa zabolela hlava ale pokračovala si. Cítila si okolo seba sa hmýriť vzduch. Necítila si take teplo ako pred tým, trochu si sa zľakla a otvorila oči. Slnko síce svietilo ale nie tak jasno ako pred tým. Pozrela si sa na čas a ukazovalo ti 18:00!

Zľakla si sa ale bola si ráda že ti čas tak rychlo uplynul. (Áno úžasne sa viem hrať zo slovami😅) Išla si sa postaviť, ale tvoje telo ti prišlo veľmi ťažké. Spadla si na zem, chcela si sa rukami zdvihnúť ale tvoje telo bolo proti tebe. Bola si slabá. Bol pri tebe malý skenený stolík tak ťa napadlo že sa z jeho pomocou postavíš.

Bakugo X Reader Sk❤Where stories live. Discover now