8. U.A Start

780 33 47
                                    


*BEEP*BEEP*BEEP*
Pomaly otváraš svoje unavené oči a vypneš budík. Dneska je ten deň! Prví deň na U.A už sa neviem dočkať. Pri tejto myšlienke si vybehla z postele ako strela. Tvoje kroky smerovali do kúpeľne kde si si urobila rannú hygienu, obliekla sa a utekala dole po schodoch. Zobrala si si tašku na plece obula sa a už si kráčala ulicou.

Už je to tu stála si pred budovou U.A tá predstava že sa tvoje sny splnili ťa naplňovala šťastím. Pri ceste do budovy si obdivovala okolie a rozmýšľala o tom aký silný sú tvoji spolužiaci. Keď prešli skúškou tak asi celkom... ,,Au." Z rozmýšľania ťa vytrhlo to že si do niekoho narazila. Pomaly sa na teba otočil chlapec z červenými vlasmi.

Ty si sa len rychlo ospravedlnila ,,prepáč, nemala som to v úmysle." On sa len usmial. ,,To nič to sa môže stať každému. Ou a ja som Kirishima Eijirou." Podal ti ruku. ,,Y/N L/N. Rada ťa spoznávam" Vyzeral byť nervózny, ale začal sa ťa vypitovať ako strela. ,,Do akej triedy ideš?" Povedal pri chôdzi po chodbe.  

,,1-A ty?" ,,Ja tiež! To je super sme spolužiaci. Úprimne som z tohto prvého dňa v celku nervózny ale strašne sa teším keď spoznám toľko nových ľudí." Povedal a poškrabal sa rukou na zátylku. Boli ste pred vašou triedou, otvorila si podivne obrovské dvere a vošla dnu. Počula si známi hlas, Katsuki sa tam hádal z nejakým vysokým chalanom. Mal tmavo modré vlasy a kockaté okuliare. Sadla si si na pravo od Katsukiho a po tvojej pravej strane si prisadol Kiri.

 Sadla si si na pravo od Katsukiho a po tvojej pravej strane si prisadol Kiri

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

« Celá 1-A»

_______________________________________
Začali ste sa rozprávať o tom prečo ste sa chceli stať hrdinom. Kiriho myšlienka bola dosť pekná. V tom si si všimla ako prišiel do triedy Deku. V hlave ti svitla žiarovka, dostala úžasný nápad. Postavila si sa a za sekundu si stala pred Dekuom, Kiri bol prekvapený ani si nevšimol že si zmizla. Deku bol tiež dosť prekvapený ale ty si rovno začala.

,,Deku potrebujem tvoju pomoc." ,,A s čím?" ,,Vieš ty a Katsuki sa poznáte od detstva však? Tak som sa ťa chcela spýtať čo Katsuki nemá rád. Myslím nejaké jedlo alebo ja neviem." Deku len na teba prekvapivo pozrel a potom sa na chvíľu zamyslel. ,,Hm.... už to mám nenávidí kyslé rybky. A prečo sa to pýtaš?" Ty si sa len pozrela na hodinky a usúdila si že máš iba 5 min. do začiatku hodiny.

,,Len tak ale ak sa bude pýtať tato konverzácia sa nestala oki. A musím utekať zatiaľ ahooj." Spomalila si čas utekala kúpiť kyslé rybky a v sekudne bola späť. Deku akúrat odpovedal. ,,Dobre a kam sa ponáhľaš?" Ty si len mu ukázala obal s kyslými rybkami. On neveril vlastným očiam a začal sa vypitovať ako si to spravila. Ty si sa len usmiala a povedala. ,,~Kúzlo~."

Pochopil tvoj vtip a začal sa smiať, otočila si sa smerom ku stolu Katsukiho. Dala si si za chrbát kyslé rybky a išla ku nemu. Vyzeral byť naštvaný ale teba to neodradilo ( teba neodradí skoro nič haha😎), keď si stala pred jeho stolom povedala si zákerným hlasom. ,,Ahoj Kachcan." Bolo vidieť že si ho tým nasrala, a začal z nervami

Bakugo X Reader Sk❤Where stories live. Discover now