11. USJ

633 24 1
                                    

...sa pred vami zjavil obrovský fialovo-čierny dym. Začal sa formovať do nejakého tvaru, bolo mu aspoň vidieť tvár. ,,Nikam neutečiete." Začal sa vám ten 'tvor' vysmievať, trinástka upozornila ,,držte sa za mnou!"

( Len aby ste boli v obraze ja Kurogiriho prezívam Pether Nortal kvôli tomuto memečku😂👌)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( Len aby ste boli v obraze ja Kurogiriho prezívam Pether Nortal kvôli tomuto memečku😂👌)

Kurogiri iba pokračoval ,,sme z league of villians, aby tu dnes All Might naposledy vydýchol. Ale najprv..."
Než začal kecať s plných síl si proti nemu skočila, počas skoku si vytasila vejáre.

Sekla si z ľava do práva cez ten čudný portál, on sa len rosekol v poly a trochu zakňučal. ,,Au... čo to?" Ty si len hrdo začala ,,sklapni, myslíš že ti dovolím im ublížiť? S tým sa rozlúč!" Dala si sa do bojového postoja.

Spomalila si čas a začala sekať. Odbýjala si sa ako tenisová loptička na majstrovstvách. Na boku si si vytvorila štít, sekla si krížom cez ten portál. Potom si pristála na štíte, a s pomocou neho sa odbila nad ten portál.

Nohy si dala smerom k stropu a tam si pod nohami vytvorila štít, odbila si sa a začala točiť ako beyblade. Kurogiriho si sekala od hlavy až po päty. Keď si bola pri zemi jednou rukou si sa od nej odbila a otočila sa, tak aby si Kurogiriho presekla vodovodne.

Potom si skočila krok do zadu a on sa snažil sformovať. Všetci na teba pozerali ako na zázrak, a neverili tomu čo sa deje.

,,Au, tak toto bolelo! Čo je to za dievča? Nestihol som ani reagovať, je veľmi silná. Je to na dieťa vôbec normálne? Profesionáli s tým majú problém a ona...ona je iný level. Musím vymyslieť plán...už to mám. Keď cez mňa prejde krížom a bude za mnou tak zaútočím na ostatných." Premýšľal Pether Nortal.

Nevedela si čo plánuje, ale vedela si že ho musíš zničiť čo najrýchlejšie. Rozbehla si sa proti nemu, a sekla cez neho krížom. On sa však uhol do strán a ty si bola za ním, všimla si si že začal tvoriť niečo okolo tvojich spolužiakov.

Rychlo si sa tam rozbehla a pár spolužiakov si odbila na stranu, ale v tom si sa premiestnila. Otvorila si oči a všimla si, že je vedľa teba Todoroki. ,,Není ti nič?" Opýtala si sa starostlivo, on len povedal ,,neboj sa nič mi není. Ale máme iný problém."

Ukazal za teba, kde boli zhromaždení zločinci a išli smerom ku vám. Ty si však nemala dobrý pocit, hovorila si Todorokimu. ,,Todoroki musíme ich rýchlo zničiť, nemám dobrý pocit."

On sa len postavil pred teba ,,choď zistiť ako sú na tom ostatný, ja sa o nich postarám." Prikývla si a skočila asi 3 metre do vzduchu, a pod nohami si vytvorila štít.

Spravila si z nich cestu, a skákala z jedného na druhý. Rozhodla si sa ísť do centra diania, keď si tam prišla naskytol sa ti zlý pohľad.

Aizawa bol od krvi, a nejaký tvor mu držal hlavu. Bol tam aj nejaký chlap ktorý mal na hlave ruku, a mal slabomodré vlasy. Nemohla si sa na to pozerať, tom si si všimla že ten tvor sa chystá Aizawovy vraziť. To si nemohla nechať len tak, Aizawa už teraz vyzeral strašne zničený.

Bakugo X Reader Sk❤Where stories live. Discover now