12. Scars of past

567 30 7
                                    

Stala si tam ako prikovaná, a nevedela čo robiť. Stale si rozmýšľala nad tým že si ju mohla zachrániť... pomôcť. V tom sa rozrazili dvere, a prišli učitelia.

,,Y/n si v poriadku?" Ozval sa hlas Kiriho, a prebudil ťa z tranzu. Len si prikývla na súhlas. Všetci ste sa dali na odchod, Kiri sa rozpraval v predu s Todorokim. Deku zasa s All Mightom.

,,Hej pako." Zastavila si na zavolanie známeho hlasu. Katsuki sa postavil pred teba, a obzeral si tvoju tvár. Nechápala si čo robí, potom dvihol ruku a prstom ti zotrel krv z líca.

Aj keď to bola iba maličkosť, teba to veľmi potešilo. Potom ste sa spolu vybrali von. Keď ste vyšli von boli tam policajné autá, a aj sanitka.

Všimla si si že prišlo nejaké čierne auto, ale ty si tomu nevenovala pozornosť. ,,To bola BlackBeauty?" Ozval sa Katsukiho hlas, pozeral sa na teba a čakal na odpoveď.

,,Áno to bola ona." Odpovedala si ale jemu to nestačilo ,,čo od teba chce?" ,,Chce byť lepšia ako ja." V tom si cítila ako dal niekto zo zadu, ruky na tvoje ramená. Katsuki sa začal mraciť, a ty si bola mimo. Ten hlas ti však dal odpoveď ,,ahoj tygrica."

Usmiala si sa a otočila na Keitha ,,čauko. Čo tu ty ku*va robíš?" On len povedal ,,snažím sa prebrať tento prípad a..." Pozrel sa na Katsukiho a potom na teba. ,,Ty si mu to povedala však."

,,Hej a není to tvoj problém. Bude mlčať ako hrob, však Katsuki." Dala si na Katsukiho strašidelný pohľad on len prikývol. ,,To je dobré, poď tygrica máme prácu." Povedal Keith a bol pripravený na odchod, ty si sa ešte rozlúčila ,,maj sa Katsuki." ,,Čau."

/Flashback/

Bola si v putách, a vedená do nejakej miestnosti. Len tak, tak že si tam prišla. Tvoje zničené telo, stale protestovalo. Keď si tam prišla, stala si pred veľa ľuďmi. Boli v bielych oblekoch a niečo si zapisovali.

,,Toto je Z.4.4.7. Upravené: srdce, bije iba 5x za minútu. Zrýchlený metabolizmus o 7x. Obličky, dokážu regulovať aj smrtiace jedy. Svalová hmota je 20x hustšia. Napredové myslenie. Zvládnutie rôznych bojových taktík a stratégií."

Hovorila o tebe nejaká ženská, toto všetko si ty. V tom prišiel on, on ktorý môže za všetké tvoje utrpenie. ,,Zeus 447 má skvelé predpoklady, aby sa stala Zeus,Elita. Bude boj, a teraz odneste ten dobytok."

Chytili ťa dvaja strážcovia, a viedli ku tvojej cele. Hodili ťa tam, a zabuchli dvere. Keď si sa zbierala z podlahy, pribehli ku tebe ostatný. ,,Sestrička, čo ti povedali?" Ozvala sa fialovo vlasá Rachel.

Meno:----
Prezývka: Rachel
Quirk: Telekineze
Číslo: Z.6.7.0

,,Bude súboj, a ak vyhrám budem Elita." Rachel ťa objala ,,viem že to nechceš, ale iná možnosť není. Tyraju nas ako psov, robia z nás vrahou." ,,Ja nechcem byť vrah, ale ak odmietnem tak vás zabijú."

Ona ti dala ruky na ramená ,,nám je to jedno si nás leader, a pôjdeme s tebou aj na koniec sveta." Prišli aj ďalší tvoji kamaráti: Keith, Zane, Zen, Stella, Kara a Striker.

Meno:----
Prezývka: Stella
Číslo: Z.7.7.6
Quirk: Laser, dokáže zo svojích rúk strieľať laser.

Meno:----
Prezývka: Kara
Qurk: Voda, je v skratke vládca vody
Číslo: Z.8.7.7

Meno:----
Prezývka: Striker
Číslo Z.3.0.0
Quirk: Teleportacia, kde sa pozrie tam sa teleportuje

Zborovo povedali ,,s tebou aj na koniec sveta..."


/End Flashback/

,,Y/n. Vstávaj." Povedal Keith, a prebral ťa zo spánku. Tvoje oči sa otvorili ,,prepáč zaspala som... inak máš už tie info?" On ti len dal spisy na stôl. Ak neviete o čo ide teraz ste na základni FBI, a riešite ten útok na USJ.

Prečítala si si spisy o Shigarakim, Kurogirim a Nómu. Nebolo tam nič čoho sa chytiť, celkovo sa o nich nevie nič. Keith si všimol že už si dosť unavená ,,choď domov, ja sa na to pozriem."

Povedal starostlivo, ty si však s tým nesúhlasila ,,nie! Zostávam tu, ak je za tým Sombra tak na to prídem." On si len povzdychol, lebo vedel že ťa neprinúti. Sadol si ku tebe ,,takže vieme že...."

***

Odomkla si dvere svojho domu, bola si rada že si nikde nerozbila hubu. Teraz sú asi 4:00 ráno, s Keithom ste riešili kde by sa mohli ukrývať a blbosti okolo toho.

Vošla si dnu a rovno si to mierila do spálne. Prezliekla si sa a ľahla si do postele. Vedela si že sa aspoň trochu vyspíš, lebo škola je zavretá. Zavrela si oči a spala.

*CRRRN*CRRRN*CRRRN*

Tvoje oči prebudil zvuk zvončeka, neochotne si vstala a išla dole. Otvorila si vchodové dvere ,,ako vám pomôžem."

Pretrela si si oči, a zaostrila na postavu pred tebou. ,,Ahoj môžem ísť ďalej?" Ty si Katsukiho pustila dnu, a spolu ste si sadli na gauč.

Bola si dosť unavená, Katsuki si všimol že si ešte v pyžame. ,,Čo tu robíš tak skoro Katsuki." Pretrela si si unavené oči. ,,Je 12:30 ako to môže byť skoro?" Spozornela si a pozrela sa na hodiny, vysiace na stene. ,,Prepáč, moja chyba... a čo potrebuješ?"

,,Informácie o včerajšku, ak to nevadí." Pousmiala si sa a povedala mu čo vieš.


¥______Katsukiho pohľad______¥

Dnes som prišiel za Y/n z jediného dôvodu, informácie to neboli. Chcel som sa uistiť či je v poriadku, včera vyzerala ako iný človek. Ak mám byť úprimný dosť som sa jej bál, ten pohľad.

Chcel som z ňou stráviť čas, je jediná ktorá mi rozumie. Celý deň sme hrali hry, rozprávali sa. V skratke sme sa zabávali ako sme mohli, ku večeru sme mali debatu.

,,Inak a ten Keith vyzerá ako suchar." Povedal som úprimne ona sa začala smiať ,,tak to si ho nevidel pred pol rokom. Boli sme v Las Vegas aby sme získali info o jedných mafiánoch. Hrali sme poker, a ten debil podvádzal. Okradol ich o 100 tisíc dolárov, a teraz nemôže ísť do Las Vegas lebo ide do väzenia."

Začal som sa smiať ako zmyslov zbavený ,,to je debil haha." Utrel som si od smechu slzy, pozrel som sa na hodiny a usúdil že je čas ísť. ,,Musím už ísť."

Postavil som sa a išiel ku dverám, a ona prišla za mnou. ,,Tak zajtra v škole dobrú." Povedala mi, ja som sa chcel ale rozlúčiť inak. Objal som ju a do ucha jej pošepkal ,,dobrú noc."
Otvoril som dvere a už si išiel svojím smerom

👑Pohľad Rozprávača👑

Ďalší deň ste sa dozvedeli že sa bude konať športový festival, nevedeli ste sa dočkať. Trenovali ste každý deň až pokiaľ neprišiel ten na ktorý ste čakali
Športový festival začína!

Dneska som vydala 2 kapitoly z jedneho dôvodu dneska oslavujem moje 15 narodeniny. A toto je môj darček pre vas. Ak si hovoríte že prečo bola táto kapitola krátka, jednoduché vysvetlenie. Ďalšie kapitoly budú o športovom festivale a budú vychádzať každý deň jedna kapitola. A teraz pre tých ktorý chcú smut/lemon/15+.
Bude a bude ho extrémne veľa. Nebudem na neho dávať upozornenie, a preto to bude fun.
Ďalšia vec je tá že mám na vás prosbu, na mojom príbehu his daughter. Chcem dať ship a preto potrebujem vás, napíšte mi aký ship tam dať. Napr deku x reader, kirishima x reader.
Dúfam ze sa príbeh páčil ak ano dajte ⭐ alebo comment. Lowam

Vaša Sefi 1100 words

Bakugo X Reader Sk❤Where stories live. Discover now