13. Sports Festival

609 22 3
                                    

£___Pohľad 3 osoby___£

,,A teraz žiaci našej 1-A!" Kričal Present Mic, a žiaci 1-A si to mierili na štadión. Za nimi išli aj žiaci ostatných tied. Dosť žiakov bolo nervóznych, ale aj tak vedeli že je si hlavné zachovať chladnú hlavu.

Y/n si obzerala fanúšikov, a novinárov. Nemala rada publicitu, ale vedela že to nejako prežije. V jej hlave sa už rysoval plán, ktorým bola rozhodnutá túto súťaž vyhrať.

Keď tam boli všetci, prišla na pódium Midnight. ,,Je čas na prísahu, žiakov zastupuje Y/n L/n." Povedala Midnight, Y/n si smelo kráčala na pódium. Postavila sa pred mikrofón a začala ,,prisahám...že do toho dám všetko."

V jej očiach sa rozohnila vášeň. Vedela že dnes sa už nebude držať spať nemôže... kvôli ním. Ťažký pocit viny ju ťažil na srdci, a ani po rokoch sa nezmenil.

Katsuki si všimol že sa Y/n dnes správa zvláštne. V jej očiach videl niečo čo tam nikdy nevidel, a preto to nevedel ani pomenovať. Nevedel čo má v pláne, ale vedel že dnes budú stáť proti sebe.

Midnight spustila 'los' o tom čo bude prvá disciplína. Bola to prekážkova dráha, všetci sa pripravili na miesta. Všetci tam stáli s velkym odhodlaním, a tuhou po víťazstve.
,,Pripraviť...pozor...štart!"

Všetci išli v pred, len im nedošlo to že ten tunel je úzky. Tlačili sa jeden na druhého, čo Y/n využila.

Skočila, a vytvorila si štít od ktorého sa odbila. Rýchlo išla v pred, a vytvárala si ich viac a viac. Letela si vzduchom ako keby neexistovala gravitácia. Aj ostatný využili svoje quirky, aby sa dostali do vedenia. Ale Y/n nikto nepredbehol.

,,Aaa tu máme prvú bariéru, robotou zo skúšky za 0 bodov uvidíme ako si..." Nestihol odpovedať, lebo uvidel niečo čo nikto nechápal. Y/n sa odbila v pred, a vytasila vejáre.

Jedným švihom všetkých robotou za 0 bodov pochovala. Bola ako ninja. Všetci pozerali s otvorenými ústami. Y/n sa na chvíľku otočila smerom ku svojím súperom, a usmiala sa. V tom sa stratila, zmyzla. Všetci boli prekvapení, ale aj odhodlaný ju dobehnúť.

Present Mic začal ohlasovať situáciu ,,paaaani Y/n zničila všetkých robotou ako nič. Ale čo to?!" Vykríkol Mic a spadli mu okuliare ,,Y/n už stroji pred cieľovou rovinkou a dáva si slofík?! Čo to robíš dievča vyhraj!"

Y/n stála opretá o stenu pred cieľovou páskou, vedela že ak by vyhrala prvý boj privolala by si veľký záujem. Jej išlo o to aby hlavne vyhrala v poslednej disciplíne. Tak sa oprela a rozhodla sa že si sa 20.

Katsuki s toho čo počuje bol trochu vykoľajeny. Nedávalo mu zmysel čo robí, ale aj tak vedel že musí ísť v pred.

Midoriya preletel s pomocou kusu robota cez mínové pole, a už si to mieril do cieľa. Skôr než prešiel cez cieľovú pásku si všimol Y/n opretú o stenu. Len tam stála so zatvorenými očami, keď okolo nej prebehol Deku pootvorila jedno oko.

Deku v jej očiach niečo videl, videl tam silu a pevnú vôľu. Jej pohľad ho šokoval, až do vtedy pokiaľ neprešiel cieľovou páskou. Rovno za ním dobehla aj Y/n a Katsuki.

,,Ďalšia disciplína je cavalry battle. Prosím urobte si tímy po 4, máte na to 7min." (Nechce sa mi to cele vysvetľovať😅) Y/n stála vedľa Katsukiho, dali na seba pohľady ktoré hovorili iba jedno ,,si so mnou v tíme."

,,Koho ešte zoberieme? Tých magorou je tu milión!" Naštvane hovoril Katsuki, Y/n si iba obzerala ľudí okolo seba. V tom si všimla dvoch známych postáv, ako si tu mieria ich smerom. Boli to Kiri a Sero, Y/n sa iba zalesklo v očiach.

Bakugo X Reader Sk❤Where stories live. Discover now