4. I Can't Stop

780 30 4
                                    


,,....Hm?!'' Skrikla si. Ocitla si sa v bielej miestnosti. Pred tebou niekto kľačal, bol celý od krvi. Mal biele vlasy ale preto lebo mal sklonenú hlavu k zemi si mu nevidela do tváre. Ty si v ruke mala zbraň ktorá mu mierila priamo medzi oči.

Začala si sa triasť, v tom zdvihol hlavu a začali sa ti valiť slzy do oči. ,,Zen! Čo sa deje? Nemôžem sa pohnúť...'' Skríkla si ale on ako keby ťa nepočul. V tom si cítila ako ti niekto zo zadu chytil tvár. ,,Gratulujem, tvoja misia je skoro kompletná.'' Známy hlas sa k tebe prihováral.

,,Ako to myslíš!'' ,,Teraz je tvojou poslednou ulohou ho zabiť a vrátiť sa domov F/N.'' Už si na tvári necítila tú chladnú ruku. Zen zdvihol hlavu po dlhom čase si zase videla jeho tmavo-modré oči. ,,F/N nerob to som tvoj kamarát. Vždy som ti veril a aj budem. Povedz niečo F/N!'' Ústa ako keby ti onemeli, ale ruky sa ti triasli viac a viac. ,,Prosím prestaň! Zkrikol Zen. ,,J-ja nemô-žem prestať!'' ,,Pro...'' Stlačila si spúšť a videla ako bezvládne telo padá na zem.

,,Nieee!'' Stála si z postele zo slzami v očiach. ,,Bol to len sen.'' Vydýchla si. ,,Koľko je hodín?'' Zobrala si mobil z nočného stolika. ,,6:50. Tak skoro. Ale pochybujem že zaspím idem sa najesť.'' Vstala si s postele a utekala po schodoch do kuchyne. Urobila si si toast a sadla do obývačky. Zapla si telku, a hľadala niečo na pozretie. Nič zaujímavé neišlo, vzdala si to a zapla netflix. Zapla si svoj obľúbený seriál a pustila sa do jedla.

¥______Bakugou pohľad______¥

Zobudím ma bolesť v ruke (ano v tej zranenej nečakane). ,,Koľko je hodín 7:15? Tch čo už. Asi napíšem F/N že o akej ideme trénovať.''

Konverzácia Bakuga a Y/n:

B: Hej pako!

You: Mám aj meno😑

B: Sorry no....o akej tréning?

You: Čo tak o 9:00?

B: Ok ale ak budeš minútu meškať tak si ma nepraj

You: Ok.... a kde pôjdeme trénovať?

B: Mne je to jedno.

You: Ok takže ako včera platí?

B: Tch...Fajn

______«Tvoj pohľad»______

Po písaní z Bakugom si položila mobil na stôl. V hlave ti v tom prišla myšlienka. ,,Prečo sa mi zdál sen so Zenom?'' Rukou si si podoprela bradu. ,,Už je to tak dávno čo som ho nevidela. Strašne mi chýba, keby som sa vedela ovládať...'' Vyjde ti slza, ty si ju len utrieš a snažíš sa z hlboka dýchať. ,,Nemala by som nad tím strácať hlavu. Koľko je hodín? Hm... 8:00 pôjdem opraviť tie granáty.'' Vstala si od stola, vypla telku a išla si do dielne. Sadla si si k stolu a začala opravovať.

***

Už si opravila posledný granát, utrela si si pot z čela. ,,Uff koľko je hodín? 8:40... akurát.'' Vstala si od stola. Utekala si sa prezliecť zobrala si si športové veci, zobrala tašku, obula si sa a išla si ku domu Bakuga. On už tam stál a pozeral sa do mobilu. ,,Čauko Bakugo!''

Pozdravila si ho s úsmevom. ,,Tch čau na prekvapenie nemeškáš.'' Pokrútil hlavou. ,,Tak poďme,'' povedala si a už ste si kráčali chodníkom ktorý viedol ku lúke za mestom. ,,Bakugo, ako je na tom tvoja ruka?'' Opýtala si sa. ,,Našťastie v pohode.'' ,,To som rada.'' Povzdychla si si. Ani si sa nenadala a už ste boli na luke.

Dala si si dole tašku, a začala rozcvičku. Bakugo urobil to isté. ,,Hej pako!'' Skríkol keď skončil rozcvičku. Ty si sa na neho pozrela. ,,Stále chcem odvetu ale žiadne granáty! Rozumieš!'' ,,Jasné uvidíme ako dlho budeš stať na nohách.'' Diabolsky si sa zasmiala. Stály ste oproti sebe, v tom Bakugo zakričal.

,,BOJUJ!'' Rozbehol sa smerom k tebe. Rukou ti mieril priamo do tváre, rýchlo si sa uhla a skoro spadla. Nezastavoval bol rýchlejší a rýchlejší našťastie si sa mu ako tak uhýbala. ,,Použi svoj quirk pako!!!'' Skríkol keď ti skoro odpálil ruku. ,,Spomaliť čas!'' Skríkla si. Zmenili sa ti oči.

Nejako takto ale boli dosť jasne

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nejako takto ale boli dosť jasne

Všetko sa spomalilo. Bakugova ruka ti skoro odpalila tvar chytila si ju, a buchla z Bakugom o zem tak silno že zem pod ním popraskala. (Vysvetlím tým že si spomalila čas si aj rýchlejšia a silnejšia. Nemôžeš na dlho spomaliť čas lebo ti svaly začnú slabnúť a bude ťažšie sa pre teba pohybovať preto to striedaš.

A tvoje oči budú také nejaký dlhší čas) ,,Ty s-si sa zbláznila?'' Snažil sa chytiť dych. Pustila si mu ruku. On rýchlo chytil dych natiahol ruku a strelil. Vyletela si asi 2 metre do vzduchu. Keď si sa spamätala letela si dole, rýchlo si zareagovala a dopadla na nohy. Pozrela si sa ci nemáš zranenia lebo to bola šupa.

Nemala si zranenia ale mala si roztrhané tričko nie nejak brutálne ale mala si odhalene brucho. Trochu si sa začervenala. Bakugo sa nejako postavil a začal sa smiať. ,,Ha schystala si to haha ale...''

Porzel sa na tvoje roztrhané tričko ( áno mala si vypracované brucho) začal sa červenať. ,,Ha kde sa pozeráš Bakugo?'' Povedala si provokatívnym pohľadom. ,,T-t-to n-není prav-da.'' Ledva to zo seba dostal. Využila si príležitosť, spomalila čas, chytila mu ruky dala ich za chrbát potkla si ho a sadla si si na neho. ,,Ty mrcha vždy vieš ako využiť situaciu!! Teraz zlez zo mňa!!!''

,,Fajn, fajn.'' Zišla si z neho dole, a sadla si pred neho. On urobil to isté. Pozeral sa na teba, a ty si sa trošku začervenala. ,,Čo to máš z očami?'' Nakoniec z neho vyšlo. ,,Aha toto... vieš keď aktivujem quirk stane sa toto.'' ,,Aha chápem.'' Povedal. Postavil sa a išiel po niečo do tašky ty si sedela ďalej a kochala sa pohľadom na luku. V tom na teba niečo spadlo zobrala si to a bola to mikina.

,,Na obleč si to.'' Povedal Bakugo, keď si sa na neho pozrela nemohla si od neho odtrhnúť oči. Mal na sebe čierne tielko a vietor sa mu hral z vasami.

Pozrel sa na teba rýchlo si sa otočila a obliekla si si mikinu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pozrel sa na teba rýchlo si sa otočila a obliekla si si mikinu. Bola obyčajná čiernej farby. V tom si na uchu cítila teplý dych. ,,Kde si sa pozerala hm?'' Zašepkal Bakugou, začervenala si sa a skočila si na nohy ako strela. ,,J-ja som l-l-len mhm...'' stíchla si a pozerala si sa do zeme červená ako paradajka.

,,Hm...tak čo? Nemáš slov?'' ,,Buď ticho!'' Skrikla si. Stále si sledovala zem ( ano úžasna zem taka brudna).V Bakugovej hlave. ,,Je taká zlatá keď sa červená. Čo nad čím ku*ra premýšľam!! Uvedom sa Katsuki.'' V tom ta Bakugo objal, nechápala si prečo trochu si sa triasla ale objatie si opätovala. ,,Volaj ma Katsuki.''

Takže lasky moje ďalšia časť ke vonku dúfam že sa páčila dobrú.❤👑 btw 1120 slov.

Bakugo X Reader Sk❤Where stories live. Discover now