Szétesik

89 9 3
                                    

(Tudom nem kedden van rész, de mivel megírtam az egész könyvet és túlságosan kíváncsi vagyok a véleményetekre így ezen a héten kettő rész lesz. Ezé csak nem haragudtok meg 😉💜)

 - Reeendbeeen éééééés kész! - ugrott a földre rajzolt alkotásától és csípőre tette kezét elégedetten - Na, milyen? - fordult izgatottan a többiek felé.

 - Hmm.. - nézte Edd, a földre a vérrel csepegtettet pentagramra majd a kezében lévő nyitott könyvre. - Hát.. Nem értek a pentagramhoz, de nálunk van egy jel a démonokra.. itt nem kell használni?

 - Nem csoda, ha amit angyalok használnak, az máshol nem jelenik meg! - vette ki a másik kezéből a könyvet - Hasonló.. Ha jó a személyleírásod Tom, akkor ez ennek elvileg jónak kell lennie!

 - Biztos, hogy jó.. Mármint a személyleírásom.. - mondtam karba tette kézzel kicsit távolabb tőlük miközben Matt mellettem a fűben virágkoronát készített. Sosem tudnám elfelejteni annak a démonnak az arcát. A mellkasomban nyomást kezdtem érezni. A torkomban gombóc lett mire megköszörültem, de nem lett jobb. Mi van velem?

 - Hát akkor.. - csapta össze a könyvet - Mindenki vegye elő fegyverét! - mondta majd előkaptuk, amit tőle kaptunk. Láthattuk az egész ... vagyis gondolom az egészet. Egy titkos szobája volt a föld alatt. Mint egy régi borospince átrendezve rengeteg polccal ellátva és azokon roskadó mágikus dolgokkal. Döbbenten néztem a helyet majd őt, akinek csak egy egyszerű mondata volt erre. "Ha évekig az erdőben élnél majd találkoznál egy természetfelettivel biztos te is kutakodnál utána.. mármint ha ember lennél.,, Érthető, de akkor is elképesztő. "Egyébként is mit csináltam volna,, Tette hozzá, amit eddig talán jobban elhiszek, mint bármit a mostanság történtekből.
A szürke szigonyom. Nem nagy fegyver vagy bármi, de legalább könnyebb kezelni.
Jobb, mint Matt tükör szilánkokat, amit nem tudom miért választott. Mármint tudom.. Matt.. de, hogy fogja használni?

 - Tom? - tette vállamra kezét Edd, mire kizökken gondolataimból - Figyelsz!

 - Öhm.. persze! - válaszoltam fejem felé fordítva, de tekintetemmel körbenézve. Mi a fasz történt?

 - Jó.. de most tényleg nagyon figyelj! Egy esélyünk van! - mondta majd a lány tenyerét a véres pentagramra tette miközben mormolt valamit, ami hatalmas lángra gyúlt mire hátra húzódott gyorsan.

 - Gyertek! - mondta Laura majd Matt-et megragadva mögém futott a fák közé. Edd is elengedett majd ő is otthagyott egyedül. Miért történik mind ez velem. Ördög elrabolt, megtépázott és most sátán csali vagyok. Szuper..

 Idegesen néztem az égő pentarammot. Éreztem, hogy izzadni kezdek az idegességtől az a szívem úgy dobogott a torkomban, hogy azt hittem megfulladok. Éreztem, hogy egyre jobban szédül. Uh, basszus.. nem akarom látni. Nem akarom. A mosolyát. Azt hiszem, összeesek..

 Hirtelen homályos látásom sarkában megláttam valami fehér fényt, ami először csak figyeltem. Nem is voltam olyan kíváncsi így vissza akartam nézni a lángoló körre mikor lefagytam. Ez kereső gárda.

 Rémülten hátra fordultam és láttam ugyan azzal a kétségbeesett arccal bámulna hol az angyalokat, hol a pentagrammot.

 Nem igaz.. néztem vissza. Nem csak a tervnek, hanem nekem is vége. Ha ezek a szerencsétlenek itt lesznek Tord azt hiszi direkt volt és nem bízik meg bennünk, így se biztos, de talán most még pont ki lehet használni.. vagyis lehetett volna a helyzetet. Gondoltam mielőtt megjelent a sármos ördög. Várj mi?..

Kalitkába zárt szerelem 2Where stories live. Discover now