20. majicianu de fantome (partea l)

2.2K 148 34
                                    

Să trăiți și să nu bănuiți! E 31 decembrie dacă nu mă înșel și ar trebuii să trecem în anul 2015, nu? Vă rog să nu vă mirați de mine, dacă o să cred că trecem în anul 2012, pentru că eu acum câteva zile am crezut că sunt în 2013. Mna, să lăsam asta la o parte, să nu vă mai plictisesc cu aberațiile mele inutile referitoare la tâmpeniile pe care le pot gândii/spune. Bine, am vrut să șterg și cartea da' asta nu se pune.

N-am vrut să rămân cu restanțe la voi, sper să nu mă-njurați ca de anul nou. *glumeam*

Astăzi am  de gând să critic opera literară „majicianu de fantome”. Sper să plângă ăia care o să zică că sunt răutăcioasă la adresa autorilor. *mă doare la doi metrii de cur dacă o să mă-njurați*. Așa, să-ncepem, cred. P.S.: E cel mai bun troll al anului 2014!

era odata jtiti plecasem dupa blodi meri ca imi furase kakatu meu de muzeu ka jtiti cum vine vorba cacat ca a lu davyd gasyty doar la muzeu -Ok. Dacă ne-am lua după logica lui impresionantă, ne-am da seama că toți avem câcatul de muzeu: de diferite forme. Dar singura mea nelămurire e: De ce pizda mamii lu' Garfield „blodi meri” i-a furat câcatul. Sau câcatul era muzeul? Nu înțeleg. 

aja ji merg o aja ji ma trezesk intro pestere ku desene ku tatele lui dizzy beyb -Bă, mânca-te-ar moliile, îmi pare rău pentru tine.  

ji fak eu -Vai de viața mea, amu' nu era destul că aveam „gugit”, a mai apărut și „fak”. Viața are mai mult sens. 

- a!!! -B, c, d, e, f, g,... Mai merită să continui? Nah. 

ma kakasem pe mn trebuya samy skimb kiloti dar naveam alti !!!!!!!!!!! -M-ai desconspirat, total, serios. De ce mama dracului ai scrie că te-ai câcat pe tine și că n-ai chiloți de schimb? Și de ce „y” e înlocuitorul lui „i”? Ești de modă veche, pentru a avea valoare trebuie să pui 1 în loc de „i”. Ah dac cumpără-ț' chiloți de tablă, că ăia poți să-i ștergi oleacă și s-o dus tot. *moacă care face cu ochiu*

apare bldei mery si fake -Stai, blodi meri e fake? Mi-ai ucis speranțele și viața și tot. Sper să fii călcat de tricicleta bunicii! 

- teay kakat pa tn teay kakat pa tn akm o sa te omor -Stai, blodi meri e reală până la urmă? Iei, am un motiv de băut în seara asta, voi nu? Bine, nu.

- nu o sa poti! -Da, pentru că o să se cace din nou și o să i-l fure, în timp ce fuge. Logic. V-ați prins, nu?

-bn -So deep. 

ji apare un majician in timp ke blodi meri dadea din kur si se bejea pt a ma omori ji fake -Stai, deci ea făcea twerk. Și acel magician a venit s-o fută, cred.  *și blodi meri era ceva gen: Mânca-mi-ai valoarea, haida să mă freci oleacă!*

_

Bă, mă scuzați că-i scurt da' nu vreau să vă plictisesc sau ceva + că e anul nou și mna.

A și ce e mai important: vreți să schimbăm felul criticii? adică să povestesc eu ce se-ntâmplă-n carte sau să rămână tot așa? vreau să fie cum vreți voi. Vă iubesc! ♥

La mulți ani 2055! 

''Geniile'' Wattpad-uluiWhere stories live. Discover now