15. Rolele Straniii

2.2K 146 22
                                    

No', bine v-am găsit oameni buni și nebuni. *zâmbet* Astăzi am să vă prezint o carte stranie, cu multe chestii care vă va face să vă pișați pe voi de atâta frică și teroare. Se numește... *tan tan tan* Rolele Straniii.

Dap oameni buni, Rolele Straniii, că dor' în brânza lu' bunică-sa, nu putea pune doar doi de „i".

O să murim cu specimenele astea, clar.

Table of Contents

Esma primeste o pereche de role, dar din cauza lor este grav ranita -În pizda mamii lor, normal că toți am căzut în cap de pe role. *serios, chiar am căzut. aveam cinci ani și aveam cască pe cap ok.*

1.PETRECEREA

O fetita pe nume Esma isi facea ziua la un restaorant. -Da, în „restaorant". Bravo, aplauze, vă rog. Tu, aplaudă în morții tăi.

Invitatii:-La multi ani!!! Cum e sa ai 16 ani? -Oh, dacă are 16 ani e schimbare radicală în viața ei. Nu este ca și cum s-ar simții la fel ca acum o zi, când avea 15 ani. *facepalm extra-mega-ultra fail*

Esma:Foarte bine!Mai ales ca sunt cu prietenii mei! -Prietenii ei fiind: un prervativ, două vibratoare, un lubrifiant, o târfă cu care și-o trage, *da e pe invers, și o s-o cunoașteți în curând*, un iepuraș și un căluț cu privire pedofilă, din pluș, desigur.

Io(cea mai bună prietena ): Oooo! -Deja simte cum îi bagă în cur Esma Parașutesta roțile rolelor. *damn so logic*

2. PRMIREA COSMARULUI -Să mor eu, parcă e o știre din aia de pe Kanal D.

Esma a desfacut toate cadourile. -Care cadouri? Cele primite de la căluțul pedofil? Io i-a adus o perche de role negre. -I-a adus defapt rotițe din alea, cu care să își turtească fața de curvă. Stai ce.

Esma:Multumesc!!!Chiar asta imi doream de ziua mea. -Ce repede i-a trecut entuziasmul. Smr.

3. ACIDENTUL -Hauăleu maică, mai ușor cu majusculele că mă excită și nu-mi place. Stai și a scris acidentul nu accidentul. Ok, plâng.

Dupa ce s-a terminat petrecerea Esma a mers acasa cu Io dar era incaltata cu rolele. -Și ce? S-o aplaudăm? Doamne, proastă ești.

Ea a mers putin mai repede pentru a testa rolele. -Pfoa, și și-o ia în cap.

Esma:Uite,Io!!Pot sa ma invart!!!! -Și așa poți să ai handicap pe viață.pwpz.

BBBBBBBBFFFFFFFFF.......

Esma a cazut si s-a lovit la cap.

Io a dus-o la spital.

Eu... doar sunt terifiată.

''Geniile'' Wattpad-uluiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora