2."Capitolul 1 Intalnirea cu faimosul Zayn Malik"

6.8K 363 100
                                    

Atenţie, o să fie şi limbaj vulgar. Dacă nu vă place, nu-mi pasă.

Ziua bună. Astăzi o să vă prezint o altă operă neînţeleasă a Danielei Minea. Ne putem da seama că este o poveste frumoasă în care el se dă la ea, dar ea îl respinge. Oh vai. Hai să vedem ce idei i-a mai futut capul scriitoarei noastre neînţelese.

Bună. -Salut şi ţie. Eu sunt Daniela. -Şi eu sunt fata care te critică.  Am 17 ani.- Poftim o ciocolată din WC că ne-ai spus câţi ani ai. Putin pana la Majorat , sunt din bucuresti , sunt o fata timida care nu ii place sa vorbeasca despre ea. -Ok, nu ştiam că Bucureşti se scrie cu literă mică de tipar, deşi e numele unui oraş. DU-TE PE LA ŞCOALĂ TU FATĂ. ce e mai nou ? -Prostia ta e nouă. Locuiesc intr-o casa cu mine.-Eşti Forever Alone. Iubit ? -Nu, câine. nu am . -Nu ai minte, aşa-i? am avut. -A, da. Şi te-a înşelat cu piţipoanca şcolii ca să fie dramatic. eu lucrez la un club de streaptease .-Pisi rea.Meow. Ma-m angajat de curând acolo. -Ma-m? Vaii, Hitlere, unde eşti tu oare? Dansez la bara , intr-o cusca , si pentru invitati.-Aşa faci? Mbine mă, aşa te-a învăţat mă-ta să faci bani: PE CENTURĂ ŞI CLUBURI. Ma duc la club la ora 21:15. -Sper să te violeze un pedofil pe drum. Ma duc cu masina unicata Maserati. -Aşa bine plătesc târfele la clubul ăla? Aiaiai. uneori ma duc si cu range rover-ul sau cu ferrari-ul. -Sincer, eu credeam că ai trei Dacii 1310. Am uitat un aman -Ce dracu voia să scrie? Probabil şi-a uitat amantul prin club.

De aici o să vă scriu dialogurile care mi se par foarte idioate.

zayn Malik a venit se apropia de mine... -Voia doar să îți dea ceva de pomană, cel mai probabil. venea spre mine. -Dar nu ai zis că se apropia de tine? Aiaia. si imi zise :

zayn:Buna , draguto , esti libera diseara ? -What the fuck. Unde satana e linia de dialog? Ţi-ai băgat-o în cur?

eu:nu erai cu perrie? -Perrie e un nume tu fufă, se scrie întotdeauna cu literă iniţială MARE.

zayn:numai imi place de ea , ne-am despartit ! deci ? ...vrei? -Exprimarea ta e varză murată.

eu:mda , sunt , bine,cine mai vine?  -Văcuţa mea, la începutul oricărei propoziţii se pune literă iniţială MARE. Da și e foarte normal să te duci cu un tip care abia s-a despărțit de gagică-sa la un club sau unde a invitat-o, noaptea. Pffs.

Eu aici închei dracii mei. Nu uitaţi să lăsaţi un comm fără motiv. Pupici.

''Geniile'' Wattpad-uluiOn viuen les histories. Descobreix ara