1. „who are you ?" „Your mother."

15.3K 426 240
                                    

Pentru început astăzi am să vă prezint o operă de artă. Se numește „who are you?" .Ne putem da seama că este o poveste impresionantă după titlu, pe care normal ea nu l-a scris cu literă MARE de tipar. Gata cu prosteala și să începem caterinca.

PROLOG. -uhm...muriți. i think. Noaptea e rece si cetoasa. -Ca și capul tău. Strazile Londrei sunt pustii. -Nu ne pasă,în orice țară sunt străzi pustii. Atat de pustii incat ma fac sa ma gandesc la sufletul meu. -Stai să înțeleg,mănânci virgule și ai un suflet pustiu. Împușcă-te. Si el fusese pustiu odata. -Atât de emoționant, încât mi-au dat lacrimile. Si el colindase lumea candva lumea cu nici un scop. -Sunt confuză. Mai întâi spune că sufletul ei e pustiu, apoi spune că a colindat lumea fără nici un scop. What the fuck? Oriunde mergea era numai moarte. -Probabil i-au văzut fața și au făcut infarct pe loc. Oricat incerca sa scape de acest blestem,el reinvia cu forte proprii si mult mai sporit. -*FACEPALM*. Pofta de sange era prea mare,dar reusea sa o stapaneasca.-Aha,nu ne interesează.Da,stiu ce va intrebati. -De unde știi tu la ce mă întreb? De fapt,mă întreb unde ți-e creierul.

De ce? -Pentru că eşti jită,d-aia. Raspunsul este foarte simplu:sunt vampir. -Aha şi ce? Vrei să îţi dăm flori că eşti vampir? Mori. Asa ma numesc ei,fiintele umane si mai ales cei care cred in existenta mea. -Wtf? Cei care ma vaneaza si cei care ma vor la picioarele lor cu un pumnal in inima. -Normal, doar seci oamenii de sânge şi trebuie să mori. Logic. Iar acum stau si va scriu povestea mea. -Jituca mea, nimeni nu te pune să ne spui poveşti plictisitoare cu vampiri. Imi aminteste de ziua in care a inceput totul. -Adică, când ţi-a venit menstruaţia, nu? Marele ceas al Londrei rasuna in ultima bataie de miez de noapte. -Şi ce? Nu are voie ceasul să răsune ? E timpul. -Eu cred că e timpul să te dai cu capul de un perete, copil căzut în cap.

Ok, aştept înjurături că m-am luat de aia bla bla bla. Fraţilor chiar merită fătuca asta să fie criticată.

''Geniile'' Wattpad-uluiWhere stories live. Discover now