21. majicianu de fantome (partea a ll-a) / Jurnalul Fetei.

2.1K 132 36
                                    

Sal'tare și sal'moale oameni buni. Astăzi o să fie ultima parte din „majicianu de fantome”. *lacrimă* Dar n-o să fie bai dacă nu o să-și șteargă contul. Adică, toți ne dorim asta, dar în adâncul ficatului nostru tot ne dorim să ne mai băgăm ace-n creier și ochi în timp ce citim sau descifrăm ceea ce încearcă el să tasteze și transmită. Bine, mulți ne dorim să moară înecat în propriul lui pișat, dar nu e bai.

*Capitolul ăsta este scris altfel, pentru că am întrebat în capitolul trecut dacă să fie așa și cineva a zis să încerc, deci sper să nu vă băgați dejetele-n cur sau ochi*


No', apare și majicianu' ăla care e foarte macho care-i zice lu' Valoare că trabă să repete după el dacă vrea s-o omoare pe muia aia umblătoare care bântuie girafe pe ciclu. Na, și ca tăt bou, Valoare al nostru, a repetat aceiași chestie, dar majicianu' a vrut să zică să repete după el incantația care urma, dar el este DAVID VALOARE, ce poți să-i ceri. *m-am gândit la școala sau liceu' lu' David Prodan”

Iar Daviduk al nostru a răspuns doar cu un simplu „bn”. De fapt, trebuia să spună despre acest univers transvers al lumii paranoice băgate într-un abis de modernizare a cartofilor amazioneni cu gust de maria și de ce țiganii fac naveta cu cortu' din sat în sat. Dar ultima parte cred că rămâne un mister. 

Acum intră în acțiune majicianu' beșinos, răpănos și ca din cur scos, care zice: „ kur bombos   kur kioros am blae la gura!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaa ma bajesk atomykkk fak bumm”. Asta a fost cea mai romantică și mișto incantație ever. Pot spune că am simțit un orgasm ocular când am citit aia, voi nu?

Apoi blodi meri o dispărut și a plecat acasă casă-și facă laba liniștit, fiind lins de doi cârnați dansatori de Flamenco amestecat cu Salsa. 

Bine, e prea scurt așa că o să mai băgăm încă o carte, demnă de o cărămidă-n cap. Îi așa o carte de câcat, despre viața unei tipe care își urăște viața și vrea să moară doar pentru că mă-sa nu i-o dat bani să-și cumpere o pizdă nouă. Ce. Și vorba lui Pukka: „Bat-o Kurt din mormânt pe oligofrena aia”. Urmează parodia inventată de mine, da fată. 

Dragă jurnalule, 

Sunt o curvă și „nimini” nu mă sprijină. Mă cred emo pentru că ascult Ariana Grande și mi se pare foarte rockeriță, mai ales când scoate urletele alea de balenă în travaliu care vrea să se frece în același timp.

Nimeni nu-mi zâmbește sau fute câte două, pentru că vreau mai mulți bani pe anal decât pe oral. *față tristă*

Toți prietenii mei mă fut în baie; dar îmi place. Ma ales când mă lovesc cu trompele de copii de cinci ani care sunt băgați în costume anti-masturbare. 

Toate fetele din clasă mă urăsc, pentru că sunt cea mai curvă dintre ele. Ele-mi spun că sunt o sugătoare, iar eu le răspund că și înghit. Nu vor să fie prietene cu mine doar pentru că sunt foarte geloase pe abilitățile mele de curvă fantezistă cu aere în cur. De asta nu am prietene. Și despre prieteni, ei bine ei sunt doar cu beneficii. Adică mă fut, iar eu nu le cer bani.

Toți au râs de mine când profa de română a zis că vrea să mă asculte la oral, iar eu m-am așezat în genunchi pentru a o face. Nu înțeleg a zis că vrea un oral. Și mi-a pus și un doi și am întrebat-o după ore dacă vrea s-o facem și a zis că nu. 

Îmi doresc să mi-o bage în gură Sabrina, ca s-o ling, să mă lingă Carmen și ca Andrei să se termine pe fața și corpul meu. Mi-e dor de acele clipe minunate petrecute împreună!

Sunt foarte tristă, jurnalule, tu cât mi-ai da pe un oral? 

Bun, acia se termină. Pot să zic că am intrat în depresie când am văzut că povestea cu Blodi Meri s-o terminat. 

No', binie mă. Îmi spuneți cum vreți să fie critica, pentru că vreau să vă fac pe plac. Sunteți frum' și vă iub'. Pwp.  ♥

''Geniile'' Wattpad-uluiWhere stories live. Discover now