20.rész-Mindenki

171 10 1
                                    


Yeonjun örökbefogadása a legjobb döntés volt. Sikerült a család többitagjához és az iskolához is jól hozzászoknia. Ugyan még szokatlannak tűntek bizonyos dolgok még neki. Ez volt ides tova 4 éve. Azóta jelentkezett aBigHithez és reméli hogy sikerül bejutnia. Na meg...időközben sikerült teherbe esnem és életet adnom egy csodás kislánynak MiRae-nek. Én pedig szervezőnek álltam. Hoseok is elég jól közölte a rajongókkal és a sajtóval a hírt miszerint megházasodott és gyermeke van. De persze a rosszakarók ekkor sem álltak le...



A ma este nagyon fontos mivel kiderül Yeonjunt felvették-e és ezt szeretnénk meg ünnepelni egy kis összejövetellel. Mindenki itt van és már a kirakott nassokat habzsolják. MiRae pedig szokásosan Namjoont fárasztotta a gyerekekhez illő kérdéseivel.

-És tényleg manók vannak a szivárvány végén?-kérdezi az ölében ülő kislány.

-Az csak legenda.-mondja Nam.

-Mi az hogy legenda?-kérdezi kíváncsian majd Yoongi közbeszól.

-MiRae-val beszélgetni olyan mint mikor először találkoztam Jungkookkal...-sóhajt fáradtan mire az említett felé szegezi tekintetét.

-Hé! Ne hasonlíts egy kislányhoz!-csattant ki mire csengettek. Az ajtóhoz sétálok és kinyitom.Taehyung megérkezett de nem üres kézzel. Köszönt és be is engedtem majd a kislányt kereste aki addigra már elötte ugrált .

-Jó estét kisasszony!-köszönt neki mire MiRae egy hatalmasölelésbe vonta.

-Azt csiripelték hogy gyűjtöd az ilyesféléket és ez még nincs meg neked.-nyújt felé egy ajándék tasakot.

-Egy Hanbok baba!-kiált fel és bagához öleli a játékot

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Egy Hanbok baba!-kiált fel és bagához öleli a játékot.

-Mit mondanak ilyenkor?-szólal meg Hoseok.

-Nagyon szépen köszönöm!-hajol meg hálásan.

Taehyung szelíd mosolyt küld a gyermekfelé és helyet is foglal a többiekközt. Tovább társalogtunk majd le tettem aludni MiRae-t mivel nem szeretném ha az esti mulatságra nyűgös lenne.

-Elaludt?-kérdezi Jin. Lassan kilépek a szobából és bólintással jelzem hogy a kis hercegnő elaludt.

Kapcsolódtam a társalgáshoz és időközben Yeonjun is megérkezett.Fáradtan dobta le táskáját a heverőre és elénk állt.Mindenki feszülten és kíváncsian figyelt  a fiúra.

-Nos...-köszörülte meg torkát.

-Ma egy fontos dolog történt velem és talán meghatározza az életemet. De mindenek előtt...Szeretném meg köszönni nektek hogy segítettetetk az utamon.-pillant ránk és folytatja.

-Februárban elkezdünk a debütálásunkon dolozni mivel hivatalosan is előadóvá váltam.Igyekszem mindent megtenni hogy jól teljesítsek.-hajol meg könnyek közt.

Mindenki felpattant a helyéről és megtapsolta az ifjút aki kerek szemekkel nézte a társaságot.

-Annyira büszke vagyok rád!-ugrottam nyakába boldogságunk közepette.

-Erre innunk kell!-tölti ki azonnal a soju-t Jin.

Mindenki át adta jó kívánságát a fiúnak aki bátortalanul ugyan de egyben lehúzta az italt én pedig döbbenve néztem Ő pedig csak vállat vont nevetve. A nagy ricsajra MiRae is felébredt. Az ajtóban állt babájával a kezében és a szemét törölgette.

-Felkeltem...-ásított hatalmasat ám mikor meglátta a báttyát oda szaladt.

-Oppa! Ugye énekes leszel? Ugye,Ugye?!-bombázta meg.

-Az eggyik legjobb!-vette karjaiba kishugát.


És így ennyi idő után boldogok lettünk újra. Mindenki itt van és alig várják már hogy Yeonjun zenélhessen a zenekarban. Hosszú út áll elötte még és szüksége van a támogatásra amit nem is kell kérnie. A múlt már történelem és a jelen igazi kincs a jövőt pedig senki sem tudja. Mert ha mind megunják már az éneklést és vissza vonulnak hogy leéljék életük apró maradékát itt leszünk egymásnak és nevetve ugyan de felemlegethetjük azt ami rég volt. Minden harc mára feleslegesnek tűnik de e-nélkül nem lennénk ott ahol most vagyunk. És nem lennék ott ahol vagyok.

Boldogan pillantok Hoseokra és Taehyungra.Nekik köszönhetem azt aki vagyok és hálásnak érzem magam hogy a sors erre az útra terelt. Igyekszem barátként,feleségként és anyaként példát mutatni.


"Hálás vagyok..."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.







Sziasztok! Nos köszönöm hogy eddig olvastátok a történetemet! És elézést hogy az utóbbi időben nem volt rész. Egyrészt a technika ördöge és a sűrű munkahely váltások az okai.Hamarosan kiadok egy újjabb történetet.Ugyan nem a srácokhoz kapcsolódik de érdemes egy pillantást vetni rá!

Ha tetszett kérlek szavazz !  

Purple u! 💜

Vissza hozzád-BTS ff.-BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now