8.rész-Amit adsz azt kapsz

455 19 0
                                    

Amit beértünk a szobába heves csókcsatába kezdtünk. S miközben egymást faltuk valahogyan az ágyban kötöttünk ki...

Csak tudnám hogy mégis mi a francot művelek? É-én nem ezt akartam...Leakartam zárni és elfelejteni mindent. De be kell valjam akkor amikor meghallottam a hangját és újra elöttem állt...teljesen meglágyultam.
Taehyung... semmit sem változott. Persze ezt mások nem így látják. Az hogy minden hónapban más-más hajszíne van az csak a látszat. Belül ugyan olyan maradt..
Mindig jól bánt velem.Sosem eröltetett semmit csak ha én magam döntöttem el hogy akarom azt amit. Kikérdezte a véleményemet mindenről. Gyermekies volt ugyanakkor volt egy komoly és zseni oldala is. Imádtam úgy ahogy volt.

És újra itt vagyunk egymás karjaiban és az ágyban  csókcsatát vívunk. Ezzel újra egymásba olvadtunk.

Fantasztikus volt.

Tae eggyik legédesebb szokása hogy szeretkezés után elalszik. Ilyenkor olyan édes.   Egy ideig még néztem az alvó fiút majd körbenéztem a lakosztályban. Nem mondom hatalmas szoba. Utoljára a fürdőt néztem meg. Jezusom akkora kád van itt...az otthoni hozzáképest lavor. Nem időztem sokat megfogtam egy fürdőköpenyt a ruháimat levettem összehajtottam majd az ágy szélére tettem. Tele engedtem a kádat és teljesen elmerültem benne. Pont a város felé lehet kilátni. Bámulatos. Hiába dolgozom itt a szobákat meg sosem láttam. Abszolút minden luxus megvolt.

"Anyám mennyi márkás kence...valahogy lekéne nyúlni..."

Taehyung pov:.

Remélem hogy nem álmodtam az egészet. Kerestem magam mellet Choo-t de nem éreztem sehol.

-Choo!-riadtam fel. Körbenéztem sehol senki. Észre vettem hogy az ágy szélén gondosan össze vannak hajtva a ruhái. Feláltam hogy körbenézzek amikor láttam hogy a fürdöben ég a villany. Benyitottam és megláttam hogy az ajtóval szemben a kádban van. A vizzel játszott és mikor észrevett szemeit rám vezette. Piszkosul szexi volt abban a pozítcióban. Még ennyi idő után is csodálni tudom Őt.

-Mit csinálsz itt egyedül?-ültem be vele szembe.
-Csak kiakartam probálni. Innen szép a kilátás.-játszott továbbra is a vízzel.
-Gyere..-húztam magamhoz nekem háttal. Egy kevés tusfürdőt nyomtam a kezemre és tisztogatni kezdtem a puha és kissé csontos hátát.

-Taehyung...-hallottam meg egy kis idő utan hangját. Kissé szomorú volt aggódó.
-Hmm..?-jeleztem hogy figyelek.
-Mi lesz ezekután? Most hogy a sors ujra összeterelt minket. Képesek leszünk folytatni ott ahol abbahagytuk? Vagy csak múlandó ez az egész..?-  végig hallgattam majd fejemet nyakhajlátaba tettem.

-Miért foglalkozol azzal hogy mi lessz? Figyelj inkább arra ami most van...Én képes vagyok folytatni ezt. És ha majd megunom az éneklést es hátra hagyok mindent...haza megyek hozzád.És onnan nincs más számunkra csak a  végtelen valóság.-szorítottam jobban magamhoz.
A viz körökben fodrozódott Choo könnycsepjeitől.

Mika pov:.

Kora délelött keltem arra hogy Choo melletem szuszogott. Szóval akkor haza jött. Felkeltünk lefürödtunk és reggelizni indultunk. Choo épp a hűtőben pakolászott. Vajon mi történt...? Ugye megkérdezhetem?

-Choo...mi volt?Tudod Taehyung-al?-suttogtam a végét.
-Epp tövig vagyok a hűtőben.-fordult hátra.

Leraktuk az asztalra reggelinket.
Choo csak sóhajtozott majd végül megszólalt.

-Figyelj csak Mika.-pillantott rám.
-Igen?-csilantak meg szemeim.
-Lenne egy fontos feladatod. Mivel nincs telefonom és nem tudom mikor szerzek be egy újjat igy megmondtam Tae-nek hogyha van valami akkor irjon neked.-kavargatta ételét.
-Én legyek a postásod igaz!?-örömködtem.
-Igen...olyasmi..-temette arcát kezei közé.
-Anyám...én tökre nem akartam ezt.Én leakartam zárni. Egy kukac vagyok.-pillantot rám piros arcával. Zavarba jött. Édes volt.

Vissza hozzád-BTS ff.-BEFEJEZETTOnde as histórias ganham vida. Descobre agora