Η παραμονή πρωτοχρονιάς!

254 30 1
                                    

Αχχ επιτέλους Χριστούγεννα, η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου!! Φέτος λένε ότι θα έχουμε λευκά Χριστούγεννα. Σήμερα είναι παραμονή πρωτοχρονιάς! Δεν το πιστεύω ότι πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός!! Έγιναν τόσα πολλά αυτόν τον χρόνο, κάποια καλά, κάποια άσχημα και κάποια η μάλλον μια συγκεκριμένη ανάμνηση που θέλω να ξεχάσω. Τέλος πάντων σήμερα είναι η μέρα όπου θα τα αφήσουμε όλα πίσω στον περασμένο καιρό και ελπίζω ότι θα ξεκινήσει ένας καινούργιος χρόνος, γεμάτος με νέες εμπειρίες, επιτυχίες, φιλίες και όλα τα καλά. Σήμερα έχουμε κανονίσει, μετά την αλλαγή του χρόνου να γιορτάσουμε με τα κορίτσια και την παρέα του αδερφού μου. Ανυπομονώ!! Προς το παρών κάνουμε ετοιμασίες, ξέρετε κλασσικά, η μαμά μου μαγειρεύει και εμείς ετοιμάζουμε το σπίτι. Όχι τίποτα ιδιαίτερο, απλά στρωσαμε στην τραπεζαρία στο σαλόνι ένα ολοκαίνουργιο κατακόκκινο τραπεζομάντιλο και στην μέση το στολίσαμε με διάφορα χριστουγεννιάτικα πράγματα!

*Do I wanna know...*

Το κινητό μου χτυπάει, κοιτάω να δω Ποιος είναι και βλέπω το όνομα της Νικης

-Ναι;

-Έλα Άννα, τι κάνεις;

-Καλά μωρέ, εδώ προσπαθώ να βρω τι θα βάλω εσύ;

-Και εγώ μια από τα ίδια... Λοιπόν για πεεες λες να γίνει τίποτα με τον Γιώργο σημεραα;; Με ρωτάει περιπαιχτικα

Ο Γιώργος είναι ένα κουκλι, φίλος του αδερφού μου, ο οποίος είναι και πολύ καλό παιδί και είναι και ώριμος σε αντίθεση με τα αλλά βλαμμένα της ηλικίας μου!

-Μπαα δεν νομίζω.. λέω με έναν τόνο δυσπιστίας στην φωνή μου

-Γιατί καλέ; Τον γουστάρεις και σίγουρα σε γουστάρει και αυτός!! Γιατί να μην γίνει τίποτα; Και σε διαβεβαιώνω ότι όλο και κάτι θα κάνουμε με την Νίνα, ώστε να σας φέρουμε πιο κοντά!

-Κανονιστε την πορεία σας κακομοιρες μου μην με κάνετε ρεζίλι γιατί ούτε και εγώ δν ξέρω τι θα Γίνει!! της λέω αυστηρά

Ο επόμενος ήχος που έρχεται από την άλλη γραμμή είναι ένα γελακι

-Ναι, ναι οοοτι πεις! Πρέπει να σε κλείσω τώρα τα Λέμε το βράδυ φιλιαα!!!

Και πριν προλάβω να την βρίσω μου το κλείνει στην μούρη! Τέλος πάντων. Τώρα μπαίνω για μπάνιο, γιατί είναι ήδη 7 και ο κόσμος θα έρθει κατα τις 9:30-10:00

*Μετά από 15 λεπτά*

Ωραία τώρα πρέπει να ντυθώ. Φόρεσα ένα υπέροχο Μπορντό φόρεμα, το μπεζ καλσόν και για παπούτσια έβαλα τις μαύρες αρβύλες μου κκααι στεγνωσα το μαλλι μου. Μέχρι να ετοιμαστω πήγε ήδη 9 η ώρα. Οπότε και κατεβαίνω κάτω να δω αν θέλει βοήθεια η μαμά μου...

Ο κατάσκοπος και εγώWhere stories live. Discover now