13.

138 5 0
                                    

Pohled Lauren

Koncerty v Brazílii patřily k mým nejoblíbenějším. Fanoušci tady s tebou zpívali až tě přeřvali. Ale potom, když jim šlo o blbou fotku s námi, tak se z nich stalo stádo tygrů, kteří lovili antilopy. Odzpívaly jsme několik písní a já se snažila celou dobu nekoukat na Camz. Jenže ona je tak šťastná, tak klidná. Ano asi bych měla být naštvaná, ale nejsem na tyhle srdcervoucí scénky v našem přátelství jsem si totiž zvykla.

Když mě Camila vyhnala z šatny před Billboard rozhovorem řekla, že chce mít odstup tak mě to upřímně zaskočilo, měsíce předtím ležela kolem mých ramen a teď když se karta otočí tak to vzdá? Když jsem v té šatně uklidnila svoje slzy, šla jsem za druhou nejbližší osobou, Dinah. Do té doby nic nevěděla, nevěděla, co se mezi námi stalo nebo děje a já to prostě někomu potřebovala říct. Vzala jsem jí na toaletu a tam jí řekla o naší první puse.

Dinah chvíli jen koukala a potom mě zabalila do velkého objetí.

„Takže potvrzuješ, že když se jí dotkneš něco to s tebou dělá?" opřela si ruce o moje ramena a já na její otázku odpověděla krátkým přikývnutím.

„No ne, Camren je skutečný." zařvala do velké koupelny, sice tam nikdo jiný nebyl, ale i tak by to mohlo uniknout do druhé místnosti.

„Pssstt, Dinah, nechci, aby to všichni věděli." Dinah přikývla a čekala, co jí k tomu řeknu. „Pamatuje si tu vaší opilou pusu?" Dinah vytáhla otázku, zase jsem jen přikývla.

„A cítí to samé, co ty?" na tuhle otázku jsem pokrčila rameny.

„Asi před 10 minutama mi řekla, že chce nějaký prostor, ale proč, protože jsme spolu za ty měsíce nic neměli, já prostě nevím." chytla jsem se za hlavu a snažila si situaci odůvodnit.

„Znáš Camilu, ona je ze všeho tak zmatená a vy už jste jakože strávily noc spolu?" zeptala se opatrně. Můj výraz ubohy se změnil na vážnou tvář.

„Nikdy bych jí do ničeho nenutila." Dinah jen přikývla a poklepala na moje ramena

„Já vím Lauren." „a co teď, nějaké návrhy?" snažila se Dinah o nějakou vážnou debatu. „Asi jí dám to, co chce a to je prostor." dostala jsem se z jejího uchopení a čekala u dveří.

„A nebo jí můžeš ukázat něco jiného." Dinah se ušklíbla a společně jsme opustily záchody.

Vzpomínka se mi vybavila, když jsem koukala na Camilu, jak zpívá Brave Honest Beautiful. Její hlas do té písně tak zapadl. Když ale dokončila poslední verš bylo mi jasné, co následuje. Tuhle píseň jsme zpívaly jako poslední, proto jsme se už musely rozloučit s publikem, seřadily jsme se vedle sebe, ani nevím, jak, ale skončila jsem vedle ní. Viděla jsem, jak si přehmátla mikrofon a volnou rukou mě chytla za ruku a rychle propletla naše prsty.

Uklonily jsme se, ten moment uběhl tak rychle, proto musela mojí ruku pustit. Dostaly jsme se z jeviště do šatny, kde jsme ze sebe dostaly naše kostýmy a vzaly si oblečení z meet and greetu.

„Holky teď vás poprosím, aby jste za 5 minut byly nahoře, odvedu vás do haly a následně k autobusům." oznámil náš řidič. Včas jsme čekaly nahoře a já se rozhlížela po brunetě, která nebyla k nalezení.

„Dinah, kde je Camila?" ptala jsem se, ale ta dál pokračovala v konverzaci s holkami.

Vrátila jsem se zpět do šatny. „Camilo" zavolala jsme, ale ke mě se vrátila jen moje ozvěna.

„Camilo už musíme jít." šla jsem k druhým dveřím, které vedly z šatny. Pomalu jsem je otevřela a koukala na opuštěné parkoviště. Nikde nebyla. Když jsem zavírala dveře uslyšela jsem radostný smích. Vykoukla jsem zpět na plac a koukla se pořádně do stran a do dálky. A po chvíli jsem našla bílou tečku, která běhala od plotu k plotu. Když jsem se k ní začala přibližovat došlo mi, co dělá. Za plotem stálo, několik fanoušků a ona se i přes její nebezpečí vydala s nima udělat selfie.

Nekonečné pocity [Camren CZ] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin